Με ποια εφαρμογή είσαι, του playstore ή του γιατρού?Ο/H shadowman14 έγραψε:
βλέπω όλοι διαμρτύρεστε για τα ελληνικα στις επαφές. εμένα γτ δεν δείχνει ούτε τις αγγλικές επαφές? σκέτο ακουστικο βλέπω. εννοειται έχω κανει τις 2 σχετικες ρυθμίσεις
update: τελικά μετά απο δοκιμές δούλεψε αλλά μόνο με αγγλική γλώσσα συστηματος κ αγγλικες επαφες. οποιοσδηποτε αλλος συνδυασμος δεν.... μολις γυρναω το κιν στα ελληνικα, χανεται η επιλογη για εμφανιση του καλούντος. γυρνωντας το στα αγγλικα να το κ εμφανιζεται
Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
- Application
- Xiaomi
-
-
-
Θα βλέπεις ότι έχει αναφερθεί. Πρόβλημα υπάρχει μόνο με τα τονισμένα ελληνικά γράμματα.Ο/H akilleas έγραψε:
Θέλω να μου ξεκαθαρίσετε κάτι.
Με την εφαρμογή του γιατρού θα βλέπω ελληνικά ονόματα στο Band;
Τώρα με αγγλική από Play, μόνο λατινικούς χαρακτήρες.
Sent from my Amstrad CPC 6128
-
δεν μπορω να συνδεσω το google fit. υπαρχει καμια λυση;;
-
Μολις βγηκε η Version 3 για iPhone και αρκετα διορθωμενο το UI.
Οποτε σε λιγες μερες λογικα θα βγει και στο Play store για android. -
Βγήκε και για android και έχει αρκετά ελληνικά. Πρέπει να δω εάν μπορούν να περαστούν οι βελτιώσεις τις 2 που είχε πρωτοπεράσει ο Maddoctor.Ο/H apostolispk έγραψε:
Οποτε σε λιγες μερες λογικα θα βγει και στο Play store για android.
Ουσιαστικά είναι η τελευταία έκδοση με καινούργιο UI και χωρίς τα γνωστά κόλπα. Το ότι έχει κάποια ελληνικά είναι μια αρχή πάντως. -
<p>
</p>
μπορείς να το ανεβάσεις το αρχείο ή να μας δώσεις κανένα λινκ να το κατεβάσουμε και εμείς !!!Ο/H newsformobiles έγραψε:
Βγήκε και για android και έχει αρκετά ελληνικά. Πρέπει να δω εάν μπορούν να περαστούν οι βελτιώσεις τις 2 που είχε πρωτοπεράσει ο Maddoctor.Ο/H apostolispk έγραψε:
Ουσιαστικά είναι η τελευταία έκδοση με καινούργιο UI και χωρίς τα γνωστά κόλπα. Το ότι έχει κάποια ελληνικά είναι μια αρχή πάντως.
-
Από το mi store το κατέβασα. Link υπάρχει στο πρώτο μήνυμα του θέματος.Ο/H apostolispk έγραψε:
<p>
</p>
μπορείς να το ανεβάσεις το αρχείο ή να μας δώσεις κανένα λινκ να το κατεβάσουμε και εμείς !!!
-
MEGAΟ/H apostolispk έγραψε:
<p>
</p>
μπορείς να το ανεβάσεις το αρχείο ή να μας δώσεις κανένα λινκ να το κατεβάσουμε και εμείς !!!Ο/H newsformobiles έγραψε:
Ουσιαστικά είναι η τελευταία έκδοση με καινούργιο UI και χωρίς τα γνωστά κόλπα. Το ότι έχει κάποια ελληνικά είναι μια αρχή πάντως.
-
Βγαλανε τον συγχρονισμό με το Google Fit ή εγώ δεν το βρίσκω;
-
Η έκδοση αυτή δεν είναι βελτιωμένη, όπως αυτή που δίνεται από τον γιατρό και εμένα. Είναι η απλή. Τα ελληνικά της εφαρμογής είναι καλά Google translate. Ουσιαστικά η 3.0 είναι 1/4 ελληνικά, 2/4 αγγλικά και 1/4 κινέζικα. Μεταφράστηκε πλήρως και από αύριο θα την διανείμω. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο γιατρός. Μένει να δοκιμάσω τις έξτρα βελτιώσεις, εάν ταιριάζουν τις επόμενες ημέρες.Ο/H swimmer21 έγραψε:
Βγαλανε τον συγχρονισμό με το Google Fit ή εγώ δεν το βρίσκω;
=============== Ιουλ 5th 2017, 11:46am ===============
Η καινούργια πάντως έκδοση, περιέχει στον κώδικα ένα νέο Mi Band....
-
Καλησπέρα παιδιά πάλι δεν μου συνδέεται με το mi Band 2 που πέρασα και την καινούργια έκδοση
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα