Διαφήμιση

Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)

• Application
  • Xiaomi
  • Ο/H rackal έγραψε:

Α οκ, ένα λινκ που έπαιξε μερικά ποστ πίσω που δίνει το mi fit 3.0 σε mega link είναι από το mi store; Μιλάμε για το ίδιο πράγμα;
    Ναι, αλλά κατέβασε καλύτερα από το λινκ του πρώτου ποστ, την 3.0.1. Έχουν διορθωθεί τα ελληνικά (έχει βέβαια κάμπολσα αμετάφραστα ακόμα που θα τα μεταφράσω μια στιγμή τώρα), δεν έχει το πρόβλημα στα βήματα που κράσαρε η εφαρμογή και δουλεύει το GPS στη 2η σελίδα με το τρέξιμο.
  • Διαφήμιση
  • Ούτε και αυτή μου ενεργοποιεί την επιλογή show contacts informationόταν το έχω στα ελληνικά.

Αν το έχω στα Αγγλικά μου κάνει κανονικά αναγνώριση στα Ελληνικά γιοκ.

Μήπως επειδή δεν έχω xiaomi κινητό;
  • Λοιπόν, αν γυρίσετε την γλώσσα του κινητού στ'αγγλικά, εμφανίζει έξτρα μενού, που δεν υπάρχει στα ελληνικά. Μέχρι το βράδυ ελπίζω να ετοιμάσω μία ελληνική έκδοση που θα υποστηρίζει τα ίδια..
  • Διαφήμιση
  • Οντως, στην αγγλικη γλωσσα δειχνει μονο την επιλογη για callerId. Χαζο μπαγκ εντελως.
    Αν κανει καποιος τη μεταφραση απ τα settings θα παιξει.
    Περιεχομενα μηνυματος εγω παιρνω με το mi band master αλλα καλυτερο ειναι το mi band tools που δε το χω σπασει ακομα.
    Ελληνικα δειχνει χωρις τονους.
    Τα τονισμενα θα μπουν μονο αν περαστουν στην rom.
    Δε ξερω αν γινεται decompile η rom παντως υπαρχει μεσα στο Mi fit app ενώ με ψάξιμο βλέπω ότι έχει και καταχωρημένες όλες τις εφαρμογές τσατ με διαφορετικά notifications.
    Αμα εκει μέσα γίνουν οι αλλαγές τότε μπορούμε να να αλλάζουμε τα τονισμένα με μη τονισμένα πριν τα στείλει.
    Απλά αυτό πρεπ να γίνει σε smali τουτεστιν να γραφτει σε java και να γινει convert σε smali για να μπει εκει.
  • Τελικά είναι πιο δύσκολο απ' ότι περίμενα. Με απλή μετάφραση του αγγλικού strings.xml, δεν περνιέται η εντολή. Τσεκάρει ότι η γλώσσα του κινητού είναι τα αγγλικά για να την εμφανίσει. Εάν βρω που το ελέγχει, θα αλλάξω το en με el.
  • Υπομονή ελπίζουμε με κόπο και επιμονή να γινει η δουλειά μας !! Αν τελικά η νεα 3.0 βγει στα ελληνική με ολα τα καλουδια και της λειτουργίες και κυρίως την αναγνώριση κλησεων στα ελληνικά τοτε θα αξίζει σούπερ !!! ;)
    Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Ο/H newsformobiles έγραψε:

Τελικά είναι πιο δύσκολο απ' ότι περίμενα. Με απλή μετάφραση του αγγλικού strings.xml, δεν περνιέται η εντολή. Τσεκάρει ότι η γλώσσα του κινητού είναι τα αγγλικά για να την εμφανίσει. Εάν βρω που το ελέγχει, θα αλλάξω το en με el.
    Αποκλείεται να το κάνει μόνο για μία γλώσσα, κάπου θα τις έχει μαζεμένες και θα τρέχει συνάρτηση.
    Τα δικά μου νέα είναι πιο ευχάριστα.
    Υπάρχει open source project που έχει κάνει reverse engineer το τρόπο λειτουργίας του Band και δίνει εφαρμογή για χρήση του χωρίς το Mi fit. Λέγεται GadgetBridge και μέχρι πριν μέρες ήταν στο GitHub το οποίο το κατέβασε λόγω Policy. Όμως στη σελίδα του F-droid το δίνουν μαζί με το sourcecode και μετά από δοκιμή βλέπω ότι δουλευει και στέλνει ειδοποιήσεις όπως το Mi Fit.
    Το καλύτερο όμως είναι ότι μ αυτό μπορεί κανείς να φλασάρει νέα ρομ.
    Η rom του Mi Band 2 είναι η Mili_pro.fw ενώ το font file είναι το Mili_pro.ft.
    Έκανα διάφορες δοκιμές ως τώρα να προσθέσω τα τονισμένα ελληνικά και να το φλασάρω, αλλά χαλάνε και τα ελληνικά που έχει ήδη μέσα αν φλασάρεις λάθος αρχείο.
    Αναμείνατε...
  • Διαφήμιση