Διαφήμιση

Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)

• Application
  • Xiaomi
  • Ο/H newsformobiles έγραψε:

Τελικά είναι πιο δύσκολο απ' ότι περίμενα. Με απλή μετάφραση του αγγλικού strings.xml, δεν περνιέται η εντολή. Τσεκάρει ότι η γλώσσα του κινητού είναι τα αγγλικά για να την εμφανίσει. Εάν βρω που το ελέγχει, θα αλλάξω το en με
    Στα αρχεία activity_sm_alrt.xml και activity_incoming_call_alert.xml
    άλλαξε το visibility σε visible
    android:id="@id/sm_contact" android:visibility="gone"
    android:id="@id/show_contact_info_alert" android:visibility="gone"

Το ένα είναι για τα sms και το άλλο για τις κλήσεις.
  • Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)

Καλησπέρα.
    Ένας φίλος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το Mi band 2. Δεν μπορεί με τίποτα να καταχωρήσει το band στον λογαριασμό του. Με κάτι universal που υπάρχουν στο store δουλεύει μια χαρά αλλά με την επίσημη δεν λέει να κάνει pair. Παραθέτω φώτο. Ενώ δούλευε κανονικά, μετά από ένα διάστημα τον υποχρέωσε να έχει Mi account για να το δουλέψει. εκτοτε δεν μπορεί να το κάνει pair με τίποτα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Το gadgetBridge είναι πολύ καλό.
    Υποστηρίζει CallerId και κείμενο σε όλες τις εφαρμογές chat τα sms και τις κλήσεις.
    Μπορεί να δουλέψει και μόνο του χωρίς το Mi fit εγκατεστημένο, είναι Open source και free και όποιος θέλει μπορεί να συνεισφέρει στον κώδικα.

Εγώ πρόσθεσα το Viber που δεν το είχε σωστά και τα ελληνικά τονισμένα που τα μετατρέπω σε χωρίς τόνο ώστε να τα δείχνει.
    Πάρ αυτα υπάρχουν προβλήματα και bugs που θα χρειαστούν παραπάνω δουλειά.
    Καταρχήν το band φαίνεται να δέχεται το πολύ 18 λατινικούς χαρακτήρες άνα ειδοποίηση.
    Επομένως οποιοδήποτε κείμενο μεγαλύτερο είτε όνομα επαφής είτε κείμενο sms, whatsapp κλπ δημιουργεί πρόβλημα γιατί είτε κόβεται είτε κολάει το band.
    Επιπλέον τα ελληνικά πιάνουν 2 χαρακτήρες ανα γράμμα.
    Θα πρέπει να σπάει το κείμενο σε ειδοποιήσεις των 18 ενώ πιστεύω μια καλή λύση είναι να μετατρέπονται σε Greeklish ή GSM (κεφαλαία χωρίς τόνους + ΦΞΘΨΩΔΣΓ) και να γινουν δοκιμες.
    Θα δω τι θα κανω μ αυτο.
  • Διαφήμιση
  • @lousou αν και τώρα είδα την διόρθωση που προτείνεις, είσαι σωστός και σ' ευχαριστώ που βοηθάς. Το είχα βρει και εγώ τελικά, περάστηκε η μετάφραση, δοκιμάστηκε και δουλεύει μια χαρά με το γνωστό πρόβλημα των τονισμένων γραμμάτων. Μένει να τσεκάρω ότι η μετάφραση είναι οκ και δεν χτυπάει κάτι και θα την ανεβάσω.

Αυτά που δίνεις @lousou τι είναι, γιατί είμαι εκτός για σκ και το ιντερνετ εδώ στην καλύτερη είναι Ε!

=============== Ιουλ 9th 2017, 7:24pm ===============
    Την ετοίμασα την εφαρμογή. Περιλαμβάνει τα γνωστά κόλπα, χωρίς τους περιορισμούς τους χρονικούς, Google fit, κτλ. Ο maddoctor βλέπω δεν έχει εμφανιστεί, οπότε θ' ανεβάσω εγώ την δικιά μου.
  • @newsformobiles μπραβο
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Λοιπόν παιδιά εγώ σας έχω μία πρώιμη έκδοση του GadgetBridge.
    Τι κάνει αυτό; Όπως αναφέρω και παραπάνω είναι εφαρμογή για ειδοποιήσεις για το MiBand και άλλα, δωρεάν και Open source.
    Δουλεύει είτε μαζί είτε και χωρίς το Mi fit.
    Επειδή ο κώδικας υπάρχει κ επειδή το Mi Fit δεν βλέπω να μου κάνει τη δουλειά εμένα σε ειδοποιήσεις χρησιμοποιώ το gadgetbridge για τις ειδοποιήσεις.

Για να το τρέξετε, κατεβάστε το, περάστε το και συνδέστε το Mi Band 2 απ το +.
    Στις ρυθμίσεις θα πρέπει να τσεκάρετε επίσης το "transliteration support(for Cyrillic)", το "send text also, requires Mili_pro >= 1.0.28" και μετά να δείτε τις ρυθμίσεις στο Mi Band Settings.
    Δηλαδή autostart, reconnect, notify also when screen on. Όλα αυτά θα πρέπει να είναι τσεκαρισμένα.
    To "generic notifications" ή όποιο Notification δε θέλετε είτε το βάζετε στα "block apps" είτε δηλώνετε 0 στο repetition από το vibration.

Εφόσον συνδεθείτε μπορείτε να κάνετε δοκιμές από το μενού Debug, στέλνοντας διάφορα στο βραχιολάκι.
    Σε αυτή την έκδοση διόρθωσα όλα τα ελληνικά μετατρέποντάς τα αυτόματα σε Greeklish.
    Οι ειδοποιήσεις σε sms, whatsapp,viber, fb messenger, hangouts κλπ αναφέρουν "όνομα/αριθμό καλούντος: μήνυμα" σε greeklish.
    Οι κλήσεις δείχνουν το όνομα σε Greeklish.
    Επειδή όπως είπα υπάρχει όριο 18 χαρακτήρων ανα μήνυμα σκέφτομαι να βρώ ένα τρόπο να εμφανίζονται παραπάνω ειδοποιήσεις ώστε να διαβάζεται όλο το μήνυμα. Θα βάλω στις ρυθμίσεις κ άλλα γ αυτό.

Enjoy. More to come.

download

PS: newsformobiles έχω πρόβλημα όταν πάω να κάνω recompile το Mi Fit με το apktool αν κάνω decompile και τα Sources και τα Resources. Σε σένα δουλεύει ή μόνο τα Resources πειραζεις?
  • Διαφήμιση
  • Παιδια εγω χρησιμοποιώ την εφαρμογή Notify and Fitness εδω και καποιους μηνες και βλεπω τις ειδοποιησεις που ερχονται σε greeklish. Σημερα ειδα οτι ακομα και αν το βαλω στα Ελληνικά να τις δειχνει θα δειχνει κανονικά εκτος απο τα τονισμενα γραμματα. Το δοκίμασα και μου τα βγαζει ολα ερωτηματικά..τι κανω λαθος; Δοκίμασα και να το γυρισω στα απλοποιημενα κινέζικα για να κανει update αλλα δεν κανει τιποτα! εκδοση firmware 1.0.1.50

Edit: Άκυρο παιδια, ειχα κλειστη την επολογή εμφανιση αναγνωρισης μεσα απο το Mi Fit (επειδη το ειχα στην αλλη εφαρμογή) και δεν εκανε ενημερωση! Τωρα που το ανοιξα και ξαναεκανα ολα τα βηματα απο την αρχή έκανει ενημερωση και τα ελληνικά φαίνονται κανονικά, ακόμα και αυτα που τονίζονται εμφανίζονται απλα χωρις τονο ;)
  • Ο/H lousou έγραψε:

PS: newsformobiles έχω πρόβλημα όταν πάω να κάνω recompile το Mi Fit με το apktool αν κάνω decompile και τα Sources και τα Resources. Σε σένα δουλεύει ή μόνο τα Resources πειραζεις?
    Αν και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα την δουλειά σου...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!
    Την εφαρμογή την δουλεύεω μόνο μέσω του κινητού, μέσω της εφαρμογής APK Editor. Δυστυχώς δεν είναι λίγες οι φορές που οι κινέζοι κάπως κωδικοποιούν τις εφαρμογές τους και είχα πρόβλημαόταν έκανα το decompile στον υπολογιστή. Είδα για την εφαρμογή που ανέφερε ο Maddoctor, την δοκίμασα και δουλεύουν όλα ρολόι. Τα Res πειράζω μόνο....
    Α...η εφαρμογή ανέβηκε και είναι προς διάθεση.
  • Διαφήμιση