Διαφήμιση

Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)

• Application
  • Xiaomi
  • Ωραία νέα είναι αυτά. Αντε με το καλό να μας έρθει!! :thumbsup:
    Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Ο/H rackal έγραψε:

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη στο play store ή θα μεταφέρετε απο drive σε drive;
    Λογικά θα είναι διαθέσιμη εδώ ;)
    You may think you can fly - but you better not try
  • Ο/H swimmer21 έγραψε:

Δεν μπορώ να κάνω το Gadget bridge με τίποτα να δείξει μήνυμα και αποστολέα/καλούντα σε καμία γλώσσα...

Πρέπει να έχω τη συσκευή μου στα αγγλικά;

Έβαλα όλες τις σωστές ρυθμίσεις στην εφαρμογή αλλά δεν κατάφερα τίποτα...

=============== Ιουλ 10th 2017, 10:04pm ===============
    Ακυρο το κατάφερα, απλά ηθελε το χρόνο του..

Τίποτα έχουμε βρει καμία λύση για τον περιορισμό των 18 χαρακτήρων;
    Ναί φίλε μου μ αυτό ασχολούμαι.
    Έχω κάνει αρκετές διορθώσεις. Οι 18 χαρακτήρες είναι όριο της rom του band. Αυτό δεν αλλάζει.
    Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι καταρχήν να βάλω καμιά επιλογή για το αν θέλουμε να βλέπουμε μόνο τον καλούντα/αποστολέα μυνήματος ή και το κείμενο και μετά να ορίζουμε πόσα κομμάτια κειμένου μέγιστο θέλουμε να βλέπουμε και να έρχεται πρώτα μια ειδοποίηση με τον αποστολέα και μετά να ακολουθεί το μήνυμα σε κομμάτια των 18.

Αυτό που τώρα δοκιμάζω είναι να δείχνει τον αποστολέα μόνο. Αν όμως την ώρα που τον δείχνει πατήσεις το κουμπάκι τότε δείχνει και το μήνυμα σε κομμάτια.

Νομίζω είναι καλή επιλογή. δυθστυχώς το άλλο που δε βλέπω να δουλεέυει στο gadgetbrige είναι ο τύπος δονήσεων.
    Η δόνηση στην 1.0.50 που έχω είναι στάνταρντ. Δε μπορώ να στείλω ειδοποίηση στο band χωρίς δόνηση.
    Το θέμα είναι ότι σε παλιότερες ρομ κάποια απ αυτά δούλευαν και αν το github ήταν πάνω θα βλέπαμε ποια πρέπει να περάσουμε. Εγώ πάντως το χρησιμοποιώ μαζί με το Mi fit χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά έχω κλειστές τις ειδοποιήσεις στο Mi fit.

Με ενδιαφέρει να δουλέψει και με κάποιο άλλο όπως sportstracker, runtastic, endomondo κλπ.
    Δεν έχω καταφέρει να το δουλέψω μ αυτά, αν κάποιος τυο χει καταφέρει ας μιλήσει.

Σύντομα νεότερα.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H lousou έγραψε:

Ο/H swimmer21 έγραψε:

Δεν μπορώ να κάνω το Gadget bridge με τίποτα να δείξει μήνυμα και αποστολέα/καλούντα σε καμία γλώσσα...

Ναί φίλε μου μ αυτό ασχολούμαι.Έχω κάνει αρκετές διορθώσεις. Οι 18 χαρακτήρες είναι όριο της rom του band. Αυτό δεν αλλάζει.
    Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι καταρχήν να βάλω καμιά επιλογή για το αν θέλουμε να βλέπουμε μόνο τον καλούντα/αποστολέα μυνήματος ή και το κείμενο και μετά να ορίζουμε πόσα κομμάτια κειμένου μέγιστο θέλουμε να βλέπουμε και να έρχεται πρώτα μια ειδοποίηση με τον αποστολέα και μετά να ακολουθεί το μήνυμα σε κομμάτια των 18.

Αυτό που τώρα δοκιμάζω είναι να δείχνει τον αποστολέα μόνο. Αν όμως την ώρα που τον δείχνει πατήσεις το κουμπάκι τότε δείχνει και το μήνυμα σε κομμάτια.

Νομίζω είναι καλή επιλογή. δυθστυχώς το άλλο που δε βλέπω να δουλεέυει στο gadgetbrige είναι ο τύπος δονήσεων.
    Η δόνηση στην 1.0.50 που έχω είναι στάνταρντ. Δε μπορώ να στείλω ειδοποίηση στο band χωρίς δόνηση.
    Το θέμα είναι ότι σε παλιότερες ρομ κάποια απ αυτά δούλευαν και αν το github ήταν πάνω θα βλέπαμε ποια πρέπει να περάσουμε. Εγώ πάντως το χρησιμοποιώ μαζί με το Mi fit χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά έχω κλειστές τις ειδοποιήσεις στο Mi fit.

Με ενδιαφέρει να δουλέψει και με κάποιο άλλο όπως sportstracker, runtastic, endomondo κλπ.
    Δεν έχω καταφέρει να το δουλέψω μ αυτά, αν κάποιος τυο χει καταφέρει ας μιλήσει.

Σύντομα νεότερα.
    Ναι φίλε και σε μένα αυτό κάνει με την δόνηση, έχει μόνο ένα τύπο, δεν μπορώ να επιλέξω άλλη..

Επίσης λειτουργεί μόνο με Αγγλικά ως γλώσσα τηλεφώνου.

Καλό αυτό που προσπαθείς, θα ήταν ωραίο να βγαίνει το όνομα πρώτα και αν πατήσεις να βλέπεις και το μήνυμα.. Αλλά και αυτόματα να βγαίνει το μήνυμα μετά τον αποστολέα σε καινούρια ειδοποίηση καλό θα ηταν
  • Ο/H swimmer21 έγραψε:

Ο/H lousou έγραψε:

Ο/H swimmer21 έγραψε:

Ναί φίλε μου μ αυτό ασχολούμαι.Έχω κάνει αρκετές διορθώσεις. Οι 18 χαρακτήρες είναι όριο της rom του band. Αυτό δεν αλλάζει.Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι καταρχήν να βάλω καμιά επιλογή για το αν θέλουμε να βλέπουμε μόνο τον καλούντα/αποστολέα μυνήματος ή και το κείμενο και μετά να ορίζουμε πόσα κομμάτια κειμένου μέγιστο θέλουμε να βλέπουμε και να έρχεται πρώτα μια ειδοποίηση με τον αποστολέα και μετά να ακολουθεί το μήνυμα σε κομμάτια των 18.

Σύντομα νεότερα.
    Ναι φίλε και σε μένα αυτό κάνει με την δόνηση, έχει μόνο ένα τύπο, δεν μπορώ να επιλέξω άλλη..
    Επίσης λειτουργεί μόνο με Αγγλικά ως γλώσσα τηλεφώνου.

Καλό αυτό που προσπαθείς, θα ήταν ωραίο να βγαίνει το όνομα πρώτα και αν πατήσεις να βλέπεις και το μήνυμα.. Αλλά και αυτόματα να βγαίνει το μήνυμα μετά τον αποστολέα σε καινούρια ειδοποίηση καλό θα ηταν
    Δε προλαβαίνω να τα δοκιμάσω όλα, θέλει beta testing αλλά θα τα κάνω.
    Θα δώ το θέμα με τη γλώσσα, θα χρειαστεί και μετάφραση.
    Προς το παρών έβαλα ρύθμιση (Show message contents) επιλεκτικά και από κάτω
    Max parts of 18 chars ώστε να ρυθμίζεις αν θες τα περιεχόμενα κ σε πόσα το πολύ κομμάτια.
    More to come..
    δοκίμασέ την κ πες.

Αν μπορεί οποιοσδήποτε να μεταφράσει την εφαρμογή (το συνημμένο αρχείο δηλαδή και να μου το στείλει) για να δουλέψει και στα Ελληνικά.

=============== Ιουλ 11th 2017, 5:36pm ===============
    Να έκανα μία έκδοση που δουλεύει και με Ελληνική ρύθμιση γλώσσας.
    Μέχρι να γίνει η μετάφραση βέβαια το πρόγραμμα είναι στα Αγγλικά.
    Για γλώσσα στις ρυθμίσεις βάλτε System Default.
    Θέλει και επανεκκίνηση.

Από εδώ
    Files
    • strings.xml.txt

(32,73 kB, λήφθηκε 438 φορές, τελευταία )
  • Ρολοι δουλεύει αυτό με τους 18 χαρακτήρες.. Μπραβο φίλε!

Το μόνο που μου τη σπάει είναι ότι πρώτα σου δείχνει ένα εικονίδιο τύπου we chat με διπλή δόνηση και χωρίς κείμενο, απλά να σε ενημερώσει ότι σου ήρθε μήνυμα από το fb messenger και μετά πάλι διπλή δόνηση με εικονίδιο πιο μικρό και από κάτω όνομα και μήνυμα σε scrolling, θα προτιμούσα να μην έδειχνε καθόλου το πρωτο κομμάτι που έχει μόνο εικονίδιο και δόνηση και να περνάει κατευθείαν στον αποστολεα/μήνυμα..

Όπως και να έχει έβγαλα τις ειδοποιήσεις από το mi fit και έχω μόνο την εφαρμογή σου πλέον

=============== Ιουλ 11th 2017, 5:46pm ===============
    Και με ελληνική γλώσσα συσκευής δουλεύει!

=============== Ιουλ 11th 2017, 6:25pm ===============
    Στην έκδοση με την υποστήριξη ελληνικής γλώσσας συστήματος σταμάτησε να μου εμφανίζει τα μηνύματα και τον αποστολέα πλέον και κάθε φορά που ανοίγω την εφαρμογή είναι και σε άλλη γλώσσα, πχ ισπανικά, γερμανικά, κλπ
  • Διαφήμιση
  • Σε μένα πάντως, που είχα συνεχώς αποσυνδέσεις με custom rom 7.1.2 στο Galaxy S3, και δεν έκανε σχεδόν ποτέ αυτόματη επανασύνδεση, φαίνεται- ξαναλέω φαίνεται-ότι με την καινούρια έκδοση του mifit 3.0.1 ότι εστρωσε και μένει συνεχώς συνδεδεμένο. Θα το δοκιμάσω 2-3 μέρες ακόμα να το επιβεβαιώσω

Sent from my Pixel XL using Tapatalk
  • Λοιπόν η έκδοση του gadget bridge με τα ελληνικά ως γλώσσα συσκευής δεν μου δουλεύει βγάζει άλλες γλώσσες κάθε φορά που ανοίγω την εφαρμογή (ισπανικά, γερμανικά) στα μενού..

Έβαλα την προηγούμενη με το fix για τους 18 χαρακτήρες..

Δουλεύει μια χαρά αν και κολλάει κάποιες φορές δεν μου εμφανίζει αποστολέα και μήνυμα.. φτιάχνει με επανεγκατάσταση και συγχρονισμό με την εφαρμογή mi fit..

Επίσης παρατηρώ ότι για ένα μήνυμα που θα μου έρθει μπορεί και να κάνει δόνηση 5-6 φορές, με αποτέλεσμα η μπαταρία να πέφτει αρκετά γρήγορα..

Γίνεται να βάλουμε δόνηση μόνο στο πρώτο μήνυμα και τα επομενα να εμφανίζονται χωρίς;

Από τις ρυθμίσεις έβαλα τις δονήσεις στο none αλλά δεν αλλάζει τίποτα όπως δεν άλλαζε και ο τύπος της δόνησης (waterdrop long κλπ)..
  • Ο/H swimmer21 έγραψε:

Λοιπόν η έκδοση του gadget bridge με τα ελληνικά ως γλώσσα συσκευής δεν μου δουλεύει βγάζει άλλες γλώσσες κάθε φορά που ανοίγω την εφαρμογή (ισπανικά, γερμανικά) στα μενού..
    - Κατάφερα να βγάλω το πρώτο εικονίδιο απ την ειδοποίηση. (του chat)
    Έβαλα επιλογή στο μενού αν κάποιος θέλει να το εμφανίζει πάραυτα.

- Η δόνηση δε κλείνει. Το band δε δέχεται ειδοποίηση χωρίς δόνηση. Ούτε να τη ρυθμίσω δε μπορώ. όπως είναι.

- Διόρθωσα τον κώδικα για να σπάει το μήνυμα σε όσα κομμάτια πεις στα settings.
    Απ ό,τι βλέπω για αλλαγή ρυθμίσεων πρέπει να κάνεις restart αλλιώς δε τις διαβάζει.

- Η εφαρμογή δεν έχει καμία σχέση με το Mi Fit. Συνδέεται χωριστά. Πρέπει όμως οι ειδοποιήσεις του Fit να είναι κλειστές αλλιώς μπλέκονται τα 2 προγράμματα μεταξύ τους.
    Αν τρέχει και είναι συνδεδεμένη δουλεύει. Αν καθαρίσεις τις μικρογραφίες τότε την κάνεις κ αυτήν Kill οπότε θέλει προσοχή για να μην την κλείνεις.

Επίσης πρέπει να ναι ρυθμισμένο και το τηλ να μην τη βάζει standby όταν σβήνει η οθόνη. Στα XIaomni αυτό είναι στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου στο Battery.

Ενημερωμένη έκδοση εδώ
  • Διαφήμιση