Διαφήμιση

Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)

• Application
  • Xiaomi
  • Ο/H kosmasdel έγραψε:

Με το Notify & Fitness στην αναγνώριση ειδοποιήσεων θα εμφανίζονται επαφές και με περισσότερα από 8 γράμματα χωρίς να κάνει reboot το band;
    Ναι δεν έχει πρόβλημα... Κόβει τα μεγάλα ονοματεπώνυμα και δείχνει συνολικά 9 χαρακτήρες με οριζόντιο scrolling.
  • Ο/H kosmasdel έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H George 21 έγραψε:

Το ελληνικό mi fit κάποιος αν μπορεί??
    Δεν υπάρχει "Ελληνικό" Mi Fit και για να το πω καλύτερα, δεν υπάρχει "Ελληνικό" firmware... απλά το πρόγραμμα είναι πειραγμένο για να δείχνει στην Ελληνική γλώσσα την επιλογή για την αναγνώριση κλήσης και χρησιμοποιεί το Κινέζικο firmware που αντί για ???? στους Ελληνικούς χαρακτήρες, βγάζει σωστά τα Ελληνικά γράμματα φτάνει να μην είναι τονισμένα. Είναι θέμα χρόνου να το φτιάξουν σωστά οι Κινέζοι και να μην χρειάζεται ταρζανιές για να δουλέψει.Για τώρα και για να τελειώνεις μια και καλή, σου προτείνω να κατεβάσεις την επίσημη έκδοση του Mi Fit από το Google Play μαζί με την εφαρμογή Notify & Fitness for Mi Band η οποία (αν και δουλεύει και χωρίς το Mi Fit ως αυτόνομη εφαρμογή), συνεργάζεται άψογα με το Mi Fit και συγχρονίζεται μαζί του. Μετά, κλείσε τις ειδοποιήσεις κλήσεων από το Mi Fit και ρύθμισε να σου τις εμφανίζει το Notify & Fitness.

Αυτό ήταν.... τέλεια αναγνώριση κλήσης ακόμα και στα τονισμένα (αφαιρεί τον τόνο πχ το Τέστ το κάνει Τεστ). Συν του ότι θα παίρνεις και αυτόματα τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών και δεν θα ασχολείσαι περαιτέρω ;)
    Με το Notify & Fitness στην αναγνώριση ειδοποιήσεων θα εμφανίζονται επαφές και με περισσότερα από 8 γράμματα χωρίς να κάνει reboot το band;
    το δοκίμασα και έβγαζε ερωτηματικά στην εισερχόμενη κλήση...
  • Ο/H George 21 έγραψε:

το δοκίμασα και έβγαζε ερωτηματικά στην εισερχόμενη κλήση...
    Μπράβο!!!! Το καλό είναι ότι το ρύθμισες σωστά :thumbsup:

Γύρισε τώρα τη γλώσσα του τηλεφώνου στα Κινέζικα και άνοιξε το Mi Fit για να σου περάσει το Κινέζικο firmware ώστε να έχεις το Ελληνικό αλφάβητο και μετά ξαναγυρνάς στα Ελληνικά ή ότι άλλο έχεις ;)
  • Διαφήμιση
  • Εντωμεταξύ είναι τόσο δύσκολο οι της Xiaomi να έχουν ρυθμίσει σωστά εδώ και τόσο καιρό το firmware ώστε να εμφανίζονται κανονικά όλοι οι χαρακτήρες για να μην χρειάζεται να καταφεύγουμε σε λύσεις 3rd party εφαρμογών;;; Πόσο μάλλον όταν το mi band το πουλάνε και σε άλλα κράτη...
  • Ωρες ώρες δεν λειτουργεί σωστά δηλαδή κουνάς το χέρι κ δεν δείχνει ώρα η οθόνη.. παίζει να κάνω κάτι άλλο?? Είναι ενεργοποιημένο εννοείται το αντίστοιχο στις ρυθμίσεις του. Παίζει κάνα restart??
  • Ο/H mylw_4 έγραψε:

Πλέον φορτίζει μέχρι 98% και σχεδόν αμέσως πέφτει στο 96% ξέρει κανείς τι παίζεικαλησπ
    καλησπερα και Καλη χρονια το εχω και εγω αυτο το προβλημα αλλα βρηκα την λυση το φορτιζω απο powerbank απο θυρα 1Α οχι παραπανω δοκιμασε να το φορτιζεις απο υπολογιστη η απο καποιο φορτιστη με χαμηλo αμπερ εξοδου η απο καποιο powerbank εγω ετσι βρηκα την λυση το φορτιζω απο powerbank και ολα καλα !!!
    @papaflessas :)
  • Διαφήμιση
  • Από τότε που αναβάθμισα σε Nougat το Redmi Note 4X μου συνεχώς μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μου κλείνει το Gadgetbridge και χάνω ειδοποιήσεις. Έκανα όλες τις ρυθμίσεις για την μπαταρία και τα δικαιώματα και έχω κλειδώσει την εφαρμογή αλλά πάλι την κλείνει και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση μέσα στο app που μου διαφεύγει; Το κινητό πάντως δεν είναι πολύ φορτωμένο.
  • Ο/H kosmasdel έγραψε:

Από τότε που αναβάθμισα σε Nougat το Redmi Note 4X μου συνεχώς μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μου κλείνει το Gadgetbridge και χάνω ειδοποιήσεις. Έκανα όλες τις ρυθμίσεις για την μπαταρία και τα δικαιώματα και έχω κλειδώσει την εφαρμογή αλλά πάλι την κλείνει και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση μέσα στο app που μου διαφεύγει; Το κινητό πάντως δεν είναι πολύ φορτωμένο.
    Ειναι παλια έκδοση της εφαρμογής gadgetbridge που θα την βρεις στο f-droid.. Η τελευταία έκδοση δουλεύει απλα αυτή επειδή είναι παλια εχει προβληματα (πχ κρασαρει στις ειδοποιήσεις με progress bar). Το πρόβλημα ειναι οτι η κανονική έκδοση δεν εχει την ρύθμιση για τα ελληνικά....
  • Ο/H Nikolas Spiridakis έγραψε:

Ο/H kosmasdel έγραψε:

Από τότε που αναβάθμισα σε Nougat το Redmi Note 4X μου συνεχώς μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μου κλείνει το Gadgetbridge και χάνω ειδοποιήσεις. Έκανα όλες τις ρυθμίσεις για την μπαταρία και τα δικαιώματα και έχω κλειδώσει την εφαρμογή αλλά πάλι την κλείνει και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση μέσα στο app που μου διαφεύγει; Το κινητό πάντως δεν είναι πολύ φορτωμένο.
    Ειναι παλια έκδοση της εφαρμογής gadgetbridge που θα την βρεις στο f-droid.. Η τελευταία έκδοση δουλεύει απλα αυτή επειδή είναι παλια εχει προβληματα (πχ κρασαρει στις ειδοποιήσεις με progress bar). Το πρόβλημα ειναι οτι η κανονική έκδοση δεν εχει την ρύθμιση για τα ελληνικά....
    Από αυτό το thread είχα κατεβάσει το gadgetbridge πριν 2-3 μήνες περίπου που το ανέπτυσσε ένα μέλος του φόρουμ εδώ. Η κανονική έκδοση τι ακριβώς πρόβλημα έχει; Δεν θα εμφανίζει τις επαφές που έχουν ελληνικούς χαρακτήρες;
  • Διαφήμιση
  • Χαίρετε!
    Μόλις πήρα το εν λόγω band και ασχολούμαι αρκετές ώρες για να το σετάρω. Ψάχνω δωρεάν εφαρμογή που να υποστηρίζει αναγνώριση κλήσεων και να δείχνει αποστολέα μηνύματος sms,viber κτλ. Επίσης, ιδανικά να δείχνει και preview του μηνύματος.

Η notify and fitness θέλει να την αγοράσεις για να σου δώσει αποστολέα σε viber...γενικά είναι σχεδόν τα πάντα κλειδωμένα.

Γύρισα το κινητό στα κινέζικα και έκανα το update στο band.

Η συγκεκριμένη θα με καλύψει? Το gadgetbridge είναι η μόνη δωρεάν λύση?

Έχω πρόβλημα με το Gadgetbridge. Μου το κλείνει το κινητό, ενώ το mi fit όχι, και επίσης δεν μου βγάζει αναγνώριση κλήσης, απλώς το τηλεφωνάκι.

ΥΓ. Η Xiaomi είναι τραγική...έχω αγοράσει άλλο ένα band με 6 ευρώ, κινεζιά του κιλού από gearbest, και έχει ειδοποιήσεις με ελληνικά! Αναγνώριση κλήσης, σε sms/viber/messenger κτλ προβολή αποστολέα και μερικών λεξών του μηνύματος. Μόνο τα τονισμένα εμφανίζει ? αλλά μικρό το κακό.