Μέσω mi updater/recovery δεν φλασάρεται πάντα το twrp recovery.Ο/H charis232 έγραψε:
Mια διευκρινηση εν οψη παραλαβης του Note2 και φλασαρισματος της ελληνικης ROM.Στο Mi 4 που ειχα, εκανα εγκατασταση των developer Roms,μεσα απο το TWRP.Aυτο το εβαλα πηγαινοντας στο Miui update και μεσα απο εκει φλασαρα το update.zip (μετονομασια του ...twrp.img) που εκανε εγκατασταση το TWRP. Μετα μεσα απο το recovery εγκαθιστουσα τις ROM που "εβγαιναν". Στο Note 2 δεν μπορω να κανω το ιδιο?.Ο/H K4rMa έγραψε:
Προφανως τοτε το πηρα πολυ στα σοβαρα αυτο που διαβασα.Ο/H caeser έγραψε:
Τι εννοείς??? Για ΠΟΙΟ εικονικό CD ROM μιλάς???To Mi PC Suite είναι πρόγραμμα... το κατεβάζεις και το κάνεις εγκατάσταση όπως όλα τα προγράμματα στα Windows... Αλλά για να φλασάρεις την Ελληνική ρομ... δεν το χρειάζεσαι το Mi Pc Suite...Ο/H K4rMa έγραψε:
Τον αποθηκευτικο χωρο τον εμφανιζει, το εικονικό CD-ROM δε δειχνει για να κανω εγκατασταση το Mi Suite αμα το κατεβασω απο το internet
Και προχωρησω τη διαδικασια χωρις να το εμφανιζει θα επηρεασει αρνητικα?
Τελος παντων το κατεβασα.Ο/H MIUI ART έγραψε:
![]()
Αν όμως είσαι σε dev rom με root access, δίνεις δικαιώματα root στην εφαρμογή flashify που φλασάρει σίγουρα το twrp.
Μετά κάνεις αμέσως reboot σε twrp και φλασάρεις οποιδήποτε ανεπίσημη (unsigned) stable ή dev rom.
Ένα δίκιο το έχεις με το τούβλο και οι παράτολμοι την έχουμε πατήσει ενίοτε. Ευτυχώς με mediatek εύκολα ή δύσκολα ξεμπρικάρεις.Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Συγγνώμη που θα είμαι αποτομος αλλά μου έχει μείνει μετά από 28 χρόνια στο στρατό. Καλά βρε σε ποιον οδηγό από τους πολλούς εδώ μέσα έχεις διαβάσει για super su; Τα ηλεκτρονικά και η πληροφορική είναι επιστήμη λεπτομέρειες και το παραμικρό λάθος (από μια μικρή ενέργεια μέχρι ενας κόκος σκονης) μπορεί να φέρει την καταστροφή. Κι εσύ πας να περάσεις super su σε ελληνική ρομ; Μετά θα φταίει η xiaomi αν εσύ σε λίγο θα έχεις ένα όμορφο τούβλο με το λογότυπο της;Ο/H leasedline έγραψε:
στο about phone τι θα πρέπει να γράφει; δε βλέπω να μου κάθεται μου φαίνεται ότι παρέμεινε η παλιά ρομ
EDIT:
τελικά κάτι έγινε αλλά το supersu δε μου δίνει δικαιώματα στο titanium back ή τουλάχιστον έτσι λέει.
Με την τελευταία stable gtv rom το SuperSU-v2.46 μέσω twrp δίνει root access χωρίς κανένα πρόβλημα.