Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 2 (Για πρώτη φορά)

• Οδηγός
    • RedMi Note 2
    • Καλησπερα, επειδη ειμαι καινουριος με το xiaomi ,εχω παρει ενα νοτε 2 με 2gb ram kai 32gb εσωτερικη. για να κανω τη διαδικασια πρεει να κανω αιτηση στη xiaomi για να μου ξεκλειδωσει το κινητο?επισης h rom ειναι ρουτασρισμενη?ευχαριστω!
      nokia 3210→nokia 3310→nokia 6310i→nokia 6600→hp messager→pda Qtek→pda O2→Htc hd→Samsung s3 mini→Lenovo a536→ xiaomi redmi note 2redmi note 7
    • Ο/H Sof έγραψε:

Καλησπερα, επειδη ειμαι καινουριος με το xiaomi ,εχω παρει ενα νοτε 2 με 2gb ram kai 32gb εσωτερικη. για να κανω τη διαδικασια πρεει να κανω αιτηση στη xiaomi για να μου ξεκλειδωσει το κινητο?επισης h rom ειναι ρουτασρισμενη?ευχαριστω!
      Καλορίζικο το κινητό σου και καλώς ήρθες στο φόρουμ.
      Όχι, δεν χρειάζεται να κάνεις καμιά αίτηση. Ο Bootloader στο κινητό σου είναι ξεκλείδωτος.
      Πρέπει να μας πεις ποια ρομ έχεις, για να σου πούμε εάν είναι ή όχι rooted η συσκευή σου από τη ρομ.
      Εάν ακολουθήσεις αυτόν εδώ τον οδηγό (1η σελίδα) και βάλεις την ελληνική GTV Developer, θα μπορέσεις να έχεις rooted συσκευή.
    • Ευχαριστω για τη γρήγορη απάντηση. Εχω μεινει ενθουσιασμενος τοσο για το κινητο οσο για την υποστηριξη. Απο δω και περα Xiaomi. Λοιπον σε συνημμενο εχω ανεβασει τα χαρακτηριστικα του τηλεφωνου. Σας βοηθανε κ.caeser?

Images
      • 1.png

147,5 kB, 1.080×1.920, viewed 99 times
      • 2.png

138,26 kB, 1.080×1.920, viewed 97 times
      nokia 3210→nokia 3310→nokia 6310i→nokia 6600→hp messager→pda Qtek→pda O2→Htc hd→Samsung s3 mini→Lenovo a536→ xiaomi redmi note 2redmi note 7
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Sof έγραψε:

Ευχαριστω για τη γρήγορη απάντηση. Εχω μεινει ενθουσιασμενος τοσο για το κινητο οσο για την υποστηριξη. Απο δω και περα Xiaomi. Λοιπον σε συνημμενο εχω ανεβασει τα χαρακτηριστικα του τηλεφωνου. Σας βοηθανε κ.caeser?
      Είναι λογικό να είσαι ενθουσιασμένος... Έχεις στα χέρια σου το best seller της Xiaomi, άρα δικαιολογείται ο ενθουσιασμός σου! :)
      Για να απαντήσω στην ερώτησή σου, ΟΧΙ, η συσκευή σου δεν είναι rooted με αυτή τη ρομ που φοράς. Η ρομ που φοράς τώρα είναι Stable Global.

Αν θέλεις να βάλεις την ελληνική ρομ, που θα σου συνιστούσα χωρίς κανένα δισταγμό (για να "πετάει" η συσκευή σου!), μπορείς να ακολουθήσεις έναν από τους οδηγούς που θα βρεις σε ΑΥΤΟ ΕΔΩ το νήμα. Εγώ κατά καιρούς έχω χρησιμοποιήσει ΑΥΤΟΝ και ΑΥΤΟΝ τον οδηγό, αλλά διάβασε τους με προσοχή και ακολούθησε αυτόν που σε βολεύει καλύτερα.

Υ.Γ. 1 Αν θέλεις να είναι rooted η συσκευή σου (και όχι μόνο!), πρέπει να βάλεις την αντίστοιχη Developer ρομ για τη συσκευή σου, που αυτή την εβδομάδα είναι η GTV-6.8.4 και θα την βρείς ΕΔΩ

Υ.Γ. 2 Επίσης θα σου συνιστούσα, εάν ήθελες, να αφιερώσεις λίγο χρόνο και να διαβάσεις με προσοχή ΑΥΤΟ το ποστ, που θα σου λύσει πάρα πολλές από τυχόν απορίες που ίσως είχες για την συσκευή σου και θα σε ενημερώσει πάρα πολύ για την συσκευή σου! :thumbsup:
    • Οπως καταλαβα υπάρχουν 2 τροποι για να περασω μια ρομ. ο ενας με Command Windows Prompt και ο αλλος με το Miflash. και παω στην ερωτηση. Και με τους δυο τροπους μπορω να περασω την καινουρια ρομ GTV-6.8.4 ? ή με το miflash πρεπει να ειναι αλλη ρομ ή σε αλλη μορφη πχ image και οχι zip?
    • Καταφερα και περασα τη GTV-6.8.4 ζοριστηκα λιγο επειδη μπερδευτηκα με τους συνδιασμους των κουμπιων και την ωρα που πρεπει να τα πατω αλλα οκ. τωρα ειμαι στην παραμετροποοιηση. Θα σας πω εντυπωσεις. Μα μονο που εχει ελληνικα ειναι super! Thanks σε ολους που εργαστηκαν και εργαζονται γιαν α εχουμε ενα ενημερωμενο λειτουργικο και στα ατομα που παρακολουθουν το φορουμ και εχουν ολη την καλη διαθεση να αφιερωσουν χρονο για να μας βοηθησουν. Καλο βραδυ!
    • Παιδια μπραβο πολυ καλος οδηγος πολυ καλο το αποτελεσμα!!!! Το κινητο παει ταπα!!!, Συμπληρωνω τα εξης που συνεβησαν σε εμενα ωστε να μη ψαρωσει καποιος που θα του τυζουν
      1) μου εβγαλε fail στην εντολη fastboot boot redminote2_twrp.img οποτε εκανα την αλλη εντολη fastboot flash recovery redminote2_twrp.img και ακολουθησα τις οδηγιες
      2) μπηκα στο twrp εβαλα να κανει εγκατασταση εβγαλε προβλημα για md5 (αφου ειχε κανει τα παντα ολα) και ελεγε για reboot. Τo reboot δεν εγινε ποτε και ειχε κολλησει μεχρι που εκανα hard reset aka εβγαλα μπαταρια μετα ολα πηραν το δρομο τους!!!

Και παλι μπραβο παιδια συνεχιστε την καλη δουλεια!!!!
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα
      αφού σε συγχαρώ εσένα αλλά και όλα τα παιδιά που παλεύουν με τα "θηρία"
      βλέπω ότι ήδη το άρθρο είναι απο το 2015 και είμαστε στο 2016
      και φυσικά δηλώσω εκ των προτέρω ότι είμαι άσχετος επιπέδου 2, τουλάχιστον
      θα ήθελα να ρωτήσω πριν προχωρήσω σε καποια νεώτερη έκδοση rom
      αν πρέπει να εγκαταστήσω αυτήν που αναφέρεις, και στην συνέχεια και με την ίδια διαδικασία να βάλω την πιό νέα (miui8) που κυκλοφορεί. έχω ένα Redmi Note 2, στο οποίο εχει πάνω Μiui7 by xiaomi.eu 5.10.16/developer, android 5.0.2LRX22B.
      ελπίζω να μη σε ζάλισα, αν θέλεις να μου στείλεις τις αναρτήσεις με την σειρά που πρέπει να ακολουθήσω
      Ευχαριστώ
      adkaridis 8-)
    • Αν έχεις περασμένο το twrp θα κάνεις factory reset και εγκατάσταση της ρομ(θα χάσεις εφαρμογες κλπ)
      Αν δεν το χεις ακολουθείς από την αρχή τον οδηγό..

• Αντιγραφη - επικόλληση από τον υπολογιστή μας

• Διαφήμιση