Επίσης επάνω λέτε ότι θα βάζετε και νέα version. Δηλαδή εκτός από αναβάθμιση στο miui από εδώ και πέρα θα πρέπει να κάνουμε αναβάθμιση και στο recovery όταν έχει;
Καρφιτσωμένο Λίστα με Custom Recoveries για όλες τις συσκευές..
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
μολις απαντησετε θα κανω και την αναβαθμιση ευχαριστω
-
@blackm76 για σένα εξαιτίας της συσκευής σου και των 2 active partitions είναι μονόδρομος το CWM. Το TWRP δεν υποστηρίζει επι του παρόντος αξιόπιστα την εναλλαγή των active. Στις δικές μου συσκευές που δεν έχουν αυτό διαλέγεις όποιο θέλεις (Στο 1s είχα πρώτα CWM και τώρα έχει TWRP εξαιτίας του touch)
-
H Λίστα θα ανανεώνεται κάθε τόσο με νεώτερες Version, και θα συμπεριλάβει σταδιακά όλες τις συσκευές, σε δύο εκδόσεις ανά συσκευή.
Μία έκδοση με TWRP Recovery και μία άλλη με CWM Recovery όταν φυσικά αυτό είναι δυνατόν.
αυτο σημαινει οτι οπως βγαινει αναβαθμιση ανα τακτα χρονικα διαστηματα στο miui ετσι θα βγαινει και για το recovery kai θα πρεπει να το κανω;;;;
επισεις αφηνει να ενοοιθει οτι αργοτερα ισως βγει και twrp και για mi3;;;;
σε γενικες γραμμες ποιο recovery ειναι καλυτερο;;;
ρωταω γιατι δεν εχω δει twrp για να ξερω πως ειναι και τι διαφορα εχουν -
-
1) Πάνω κάτω τα ίδια κάνουν, αλλά σε συσκευές όπως το Mi-3W / Mi-4 / Mi Pad επειδή έχουν 2 συστήματα, βολεύει το CWM που τα διαχειρίζεται καλύτερα.
2) Όχι δεν θα σου περάσει το CWM. Aν το θέλεις θα πρέπει να κάνει Flash το zip που δίνουμε πάνω με τον τρόπο που περιγράφεται. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
1) Πάνω κάτω τα ίδια κάνουν, αλλά σε συσκευές όπως το Mi-3W / Mi-4 / Mi Pad επειδή έχουν 2 συστήματα, βολεύει το CWM που τα διαχειρίζεται καλύτερα.
2) Όχι δεν θα σου περάσει το CWM. Aν το θέλεις θα πρέπει να κάνει Flash το zip που δίνουμε πάνω με τον τρόπο που περιγράφεται.
Εμείς που ξαναγυρίσαμε στο CWM θα περνάμε κανονικά την rom χωρίς προβλήματα instail? -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Εμείς που ξαναγυρίσαμε στο CWM θα περνάμε κανονικά την rom χωρίς προβλήματα instail?
Ναι, δεν θα έχετε προβλήματα, αρκεί να κάνετε τα Flash μέσα από το Recovery αν δε θέλετε να γυρίσετε πίσω στο Default Mi-Recovery. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Εμείς που ξαναγυρίσαμε στο CWM θα περνάμε κανονικά την rom χωρίς προβλήματα instail?
Ναι, δεν θα έχετε προβλήματα, αρκεί να κάνετε τα Flash μέσα από το Recovery αν δε θέλετε να γυρίσετε πίσω στο Default Mi-Recovery.
Ο.Κ πάντα μέσω του CWM περνάω τις rom, ευχαριστώ. -
Ο/H John Baron έγραψε:
Μήπως στο μέλλον θα μπορέσουμε να κάνουμε και zipάκια που θα ρουτάρουν τις Stable? Για τους καμένους σαν εμένα που τους αρέσουν οι Stable αλλά το θέλουν το root τους?
+1 και απο μενα για αυτο. Το ειπα στον admin αλλωστε και σε αλλο τοπικΕυχαριστω οπως και να εχει.
-
καλημερα!!!!
εχω ερωτηση........εγω με την νεα ρομ εχω το MI RECOVERY 2.0.1.
ξανα μπαινω σε λειτουργια recovery και ξανα παερναω την ρομ ωστε να φτασω στο βημα που παταμε το volume up κ.τ.λ. για να περασω το ζιπακι η απλα περναω απο εκει το ζιπακι και παταω τα volume κ.τ.λ???????
ρωταω επειδη οπως θα εχετε καταλαβει οταν με τρωνε τα χερακια μου κανω πειραματα χωρις να ξερω και μου βγαινει το κακο αποτελεσμα!!!!!!
" Γεωπόνος”
-
Αν θέλεις να βάλεις πίσω το Custom Recovery, κάνεις ακριβώς τα βήματα που περιγράφει ο οδηγός.
Τίποτα παραπάνω - τίποτα λιγότερο.
Ο τρόπος εγκατάστασης είναι σχετικά απλός.- Κατεβάζουμε το zip και το ονομάζουμε update.zip (προσοχή με τις επεκτάσεις των αρχείων στα Windows, να μην καταλήξει το αρχείο ως update.zip.zip)
- To βάζουμε στην εσωτερική μνήμη της συσκευής μας, και το κάνουμε flash από το Mi-Recovery (Ιnstall update.zip).
- Mόλις τελειώσει το flash - δεν μπουτάρουμε στo MIUI, αλλά πατάμε τον συνδιασμό πλήκτρων Volume up + Power σταθερά μέχρι να ξαναμπεί στο Recovery.
- Mε αυτό τον τρόπο ελέγχουμε αν όλα πήγαν καλά και αν φορτώνει το Custom recovery που βάλαμε.
- Μετά απλά κάνουμε Reboot στο System για να φορτώσει η MIUI.
Δεν κατάλαβα τι δεν κατάλαβες - Κατεβάζουμε το zip και το ονομάζουμε update.zip (προσοχή με τις επεκτάσεις των αρχείων στα Windows, να μην καταλήξει το αρχείο ως update.zip.zip)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα