Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Λίστα με Custom Recoveries για όλες τις συσκευές..

• Ο/H spiross4 έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Βάλε το Zip στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σου, και να το έχεις ονομάσει update.zip.
      Πρόσεχε μην έχει γίνει update.zip.zip από τα Windows.

Υποθέτω βέβαια πως έχεις το Default Mi-Recovery και έχεις κατεβάσει το σωστό zip για την συσκευή σου.

ναι εχω τον default mi recoveryπου εγκατασταθηκε με την 5.10.15.....τα εχω ολα σωστα οπως πρεπει και δεν γινεται τιποτα...και τα σωστα αρχεια και τη μετονομασια....δεν ξερω τι αλλο να κανω, να δοκιμσω με adb????

Μετονόμασε σε (u)pdare.zip με μικρο u και όχι σε Update.zip που υποπτευομαι ότι το έχεις γιαυτό σου το κάνει αυτό....έτσι την έπαθα και εγώ.

" Γεωπόνος”

• Ο/H giannisag έγραψε:

Ο/H spiross4 έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Βάλε το Zip στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σου, και να το έχεις ονομάσει update.zip.
      Πρόσεχε μην έχει γίνει update.zip.zip από τα Windows.

Υποθέτω βέβαια πως έχεις το Default Mi-Recovery και έχεις κατεβάσει το σωστό zip για την συσκευή σου.

ναι εχω τον default mi recoveryπου εγκατασταθηκε με την 5.10.15.....τα εχω ολα σωστα οπως πρεπει και δεν γινεται τιποτα...και τα σωστα αρχεια και τη μετονομασια....δεν ξερω τι αλλο να κανω, να δοκιμσω με adb????

Μετονόμασε σε (u)pdare.zip με μικρο u και όχι σε Update.zip που υποπτευομαι ότι το έχεις γιαυτό σου το κάνει αυτό....έτσι την έπαθα και εγώ.

το εχω κανει και αυτο για αυτο τρελενομαι και δεν καταλαβαινω τι παιζει
      Images
      • Screenshot_2015-10-19-18-58-52_com.android.fileexplorer[1].png

71,04 kB, 450×800, viewed 121 times

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην spiross4 ().

• Βαλτο στη καρτα και Μετονόμασε το εκεί και μετά κάνε μεταφορά στο τηλέφωνο και δωστου αλλη μια να δεις καντο αυτο και αντιστροφα γιατί και μένα μου έκανε αυτές τις τρελες και δεν το έβλεπε.

" Γεωπόνος”

• Διαφήμιση
    • Ο/H giannisag έγραψε:

Βαλτο στη καρτα και Μετονόμασε το εκεί και μετά κάνε μεταφορά στο τηλέφωνο και δωστου αλλη μια να δεις καντο αυτο και αντιστροφα γιατί και μένα μου έκανε αυτές τις τρελες και δεν το έβλεπε

τελικα το περασα με το flashify πανευκολα....ευχαριστω για την απαντηση θα το εχω υποψιν μου μελλοντικα αν κατι παει παλι στραβα
    • Ο/H spiross4 έγραψε:

παιδια μια βοηθεια σας παρακαλω...εχω την 5.10.15 και μπαινω σε recovery με τον συνδιασμο πληκτρων ....κανω ακριβως την διαδικασια που λετε παταω install update.zip και μου βγαζει συνεχεια το μυνημα install update.zip to system failed update.zip signature verifcation failed... τι συμβαινει και τι μπορω να κανω??????????????ευχαριστω προκαταβολικα για την απαντηση...επισης προσπαθω να παω απο την 5.10.15. στην 5.10.16 μετον ιδιο τροπο και μου βγαζει το ιδιο ακριβως μυνημα

Παιδιά και εγώ για να περάσω από την 5.9.15 στην 5.9.16 έχω τα ίδια ακριβώς θέματα, τόσο για το recovery όσο και για την νέα ΡΟΜ....

Άλλη λύση εκτός από την σύνδεση σε Η/Υ υπάρχει;
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
    • Διάλεξε έναν από τους οδηγούς για να περάσεις την ROM ή το Recovery

=> xiaomi-miui.gr/community/index…%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CE%AF/

Όπως καταλαβαίνεις η σύνδεση με τον υπολογιστή είναι απαραίτητη.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H topmar έγραψε:

Ο/H spiross4 έγραψε:

παιδια μια βοηθεια σας παρακαλω...εχω την 5.10.15 και μπαινω σε recovery με τον συνδιασμο πληκτρων ....κανω ακριβως την διαδικασια που λετε παταω install update.zip και μου βγαζει συνεχεια το μυνημα install update.zip to system failed update.zip signature verifcation failed... τι συμβαινει και τι μπορω να κανω??????????????ευχαριστω προκαταβολικα για την απαντηση...επισης προσπαθω να παω απο την 5.10.15. στην 5.10.16 μετον ιδιο τροπο και μου βγαζει το ιδιο ακριβως μυνημα

Παιδιά και εγώ για να περάσω από την 5.9.15 στην 5.9.16 έχω τα ίδια ακριβώς θέματα, τόσο για το recovery όσο και για την νέα ΡΟΜ....

Άλλη λύση εκτός από την σύνδεση σε Η/Υ υπάρχει;

κανε το με το flashify πρεπει μονο να κατεβασεις το αρχειο twrp.img δινεις δικαιωματα ρουτ ανοιγεις το flashify και πατας την επιλογη recovery image ισως σου κολληση για καποια δευτερολεπτα την πρωτη φορα η εφαρμογη, την ξανανοιγης και ολα οκ διαλεγεις το αρχειο που κατεβασεσ και κανε reboot, θα εχει εγκατασταθει πρωσορινα η trwp...για εμας που ειμαστε ασχετοι και δεν κατεχουμε απο adb κτλ ειναι η μονη λυση....εγω φλασαρα την 5.10.16 ετσι, που δεν περναγε με τιποτα...απλα μολις περασεις την twrp απο το flashify πριν κανεις reboot to system περνα και το zip αρχειο της recovery που δινουν τα παιδια του miui.gr,και μετα παλι περνα την 5.10.16 να αναβαθμισης...τοτε μονο αφου ολοκληρωσεις αυτα τα βηματα κανε το reboot to system...ελπιζω να βοηθησα.........Υ.Γ. ενα μεγαλο μπραβο και ενα μεγαλο ευχαριστω θα πρεπει να πουμε στα παιδια του miui.gr για ολα οσα εχουν κανει για μας...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην spiross4 ().

• Ο/H gmoutos έγραψε:

Ρε παιδιά για mi2s τίποτα; Ίσως να υποστηρίζει και true dual boot... Ευχαριστώ!!!

To κακό είναι πως επειδή το Mi2S είναι παλιά συσκευή δεν έχω βρει μέχρι τώρα νέα Version CWM ή TWRP που να το υποστηρίζει.
      Και έτσι και αλλιώς δεν υποστήριζε True Dual Boot ούτε το παλιό CWM που έχω βρει, και είναι ασύμβατο με τις νέες ROM.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ευχαριστώ παιδιά, με το Flasify το πέρασα το TWRP και μετά από αυτό την νέα ΡΟΜ 5.9.16.....
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
    • Καλημέρα και από εμένα, επιτέλους είμαι και εγώ κάτοχος μια συσκευής MI που τόσο πολύ ήθελα, παρέλαβα σήμερα το πρωί το Mi4C 3GB Ram Black και θα ήθελα να ρωτήσω εάν το recovery που δίνεται σε μορφή zip στο πρώτο post αυτού του θέματος μπορώ να το περάσω με την διαδικασία που δίνεται στο πρώτο post (δηλαδή rename σε update.zip) και μετά μέσα από το updater του miui να το επιλέξω για να αλλάξω Revovery ώστε στην συνέχεια να περάσω την Ελληνική Rom ή επειδή είναι το Mi4c και έχει θέμα με το Default Recovery θα πρέπει να ακολουθήσω τον οδηγό μέσω του adb shell ?? ευχαριστώ πολύ
    • Διαφήμιση
    • Επειδή δεν πήρα κάποια απάντηση, είπα να το δοκιμάσω, και φυσικά όπως υποψιαζόμουν δεν παίζει με το zip αρχείο το οποίο απλά το έκανα rename σε update, και αυτό φυσικά έχει να κάνει με το Signature Verification μέσω του Default Mi Recovery. Δοκίμασα με τις οδηγίες όπως περιγράφονται στο How to Flash Mi4c και δούλεψε κανονικά

Ευχαριστώ