το εκανα με αποτυχια.εβγαλε κατι πολυ μικρουτσικα γραμματα ασπρα γραμματα με τρεις επιλογες αναμεσα και το recovery mode.ενα βελακι κουνιοταν με το πλαινο volume και εκανες σελεκτ με το αλλο πλαινο volume.τα πραγματα ομωσ κινουνταν αντιθετα απο τισ οδηγιες που εδινε κι δεν πατιοταν με τιποτα το σελεκτ για το recovery.μεχρι και με το κουμπι απενεργοποιησης δοκιμασα μπασ και το πειλεξει.μετα απλα πατησα πολυ ωρα το κουμπι απενεργοποιησησ και το εανεφερα στα φυσιολογικα.οποτε δεν μπορεσα να δω μια απο τισ παραπανω οθονες
redmi note 3g αλλαγη ρομ-βοηθεια
-
-
Ο/H lia έγραψε:
το εκανα με αποτυχια.εβγαλε κατι πολυ μικρουτσικα γραμματα ασπρα γραμματα με τρεις επιλογες αναμεσα και το recovery mode.ενα βελακι κουνιοταν με το πλαινο volume και εκανες σελεκτ με το αλλο πλαινο volume.τα πραγματα ομωσ κινουνταν αντιθετα απο τισ οδηγιες που εδινε κι δεν πατιοταν με τιποτα το σελεκτ για το recovery.μεχρι και με το κουμπι απενεργοποιησης δοκιμασα μπασ και το πειλεξει.μετα απλα πατησα πολυ ωρα το κουμπι απενεργοποιησησ και το εανεφερα στα φυσιολογικα.οποτε δεν μπορεσα να δω μια απο τισ παραπανω οθονες
Αυτό το θυμάμαι από το πρώτο μου Xiaomi ever, το Redmi με τον MTK. Τουλάχιστον το περιέγραψες έτσι που κατάλαβα τι είναι. Περίμενε να μας πει ο Admin @MIUI-ART πως θα προχωρήσεις...
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
μου ειπε ο χρησtησ Bodai να κατεβασω το mobileuncle και το κατεβασα,απλα αν ειναι να δυσκολευουν τα πραματα τοσο ισωσ θα πρεπει να το αφησω γτ ειμαι που ειμαι ασχετη ...μπηκα και σε δυσκολοτερα μονοπατια απο οτι περιμενα.
-
Ο/H lia έγραψε:
μου ειπε ο χρησtησ Bodai να κατεβασω το mobileuncle και το κατεβασα,απλα αν ειναι να δυσκολευουν τα πραματα τοσο ισωσ θα πρεπει να το αφησω γτ ειμαι που ειμαι ασχετη ...μπηκα και σε δυσκολοτερα μονοπατια απο οτι περιμενα.
Εγώ πάντως τον εμπιστεύομαι τον χρήστη @Bodai...
εγω σας εμπιστευομαι ολους εδω εκτος απο τον εαυτο μου !
-
Βρες από το GOOGLE PLAY 2 εφαρμογές.
1) Anutu Bench
2) CPU-Z
- Τρέξε ένα Antutu Bench και αν μπορείς δώσε μας το Score. (Όταν σε ρωτήσει για Performance Mode, να το ενεργοποιήσεις)
- Τρέξε το CPU-Z - Πήγαινε πάνω δεξιά στις 3 κάθετες τελίτσες και πάτα να επιλέξεις On-line Validation
Μεγάλη σημασία έχει να γράφει VALIDATED με πράσινα γράμματα.
Από που πήρες την συσκευή σου ?
Μην ανησυχείς, αυτά που ρωτάω είναι υποθετικά, γιατί το Recovery που περιγράφεις υπήρχε παλιά στα Hongmi και στο RedMi Note 3G, αλλά ποτέ στο RedMi Note 2.
Έναν έλεγχο θα κάνουμε για να δούμε τι γίνεται τελικά.... -
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ρόμπα γίναμε βραδυάτικα...
Δεν πρόσεξα το θέμα του νήματος, αλλά την συσκευή που έχει δηλωμένη στο προφίλ...
Να γιατί πρέπει να βάζουμε σωστά στοιχεία στο Profile μας.
Εμ, έχουμε και τα χρονάκια μας ... τι να περιμένεις.... -
Πάμε στη λύση τώρα Guru των Xiaomi...
Εγώ οδηγώ στην Αττική Οδό... και σας παρακολουθώ...
Τώρα χωρίς Updater.
- Κατεβάζεις την ROM.
- Την μετονομάζεις update.zip (Προσοχή ! αν στα Windows το αρχείο το βλέπεις με κατάληξη .zip το ονομάζεις update.zip, αν όχι το, το ονομάζεις update σκέτο)
- Tην βάζεις στην SD-Card του τηλεφώνου.
- Σβήνεις το τηλέφωνο
- Πατάς Volume (-) & Power ταυτόχρονα μέχρι να μπεί στο recovery. (Αν αντί σε Recovery σε βγάλει στο Fastboot, τότε βγάλε την μπαταρία και πάτα το Volume (+) & Power)
- Me to volume (-) κινούμαστε στο μενού που έβγαλε με μικρά γραμματάκια.
- Επιλέγουμε Recovery Mode με το πλήκτρο Volume (+)
- Me to volume (-) κινούμαστε στο μενού και πηγαίνουμε στο Wipe Factory Defaults και το επιλέγουμε.
- Me to volume (-) κινούμαστε στο μενού πάμε πίσω και επιλέγουμε Flash ROM from SDCard2
- Κινούμαστε πάντα με το Volume (-)
- Eπιλέγουμε το update.zip με το Volume (+)
- Περιμένουμε να κάνει το Flash.
- Οταν τελειώσει, θα κάνει Reboot μόνο του, αν όχι επιλέγουμε το Reboot ή βγάζουμε την μπαταρία.
- Τώρα μπορούμε να κάνουμε Reboot στο MIUI.
- Κατεβάζεις την ROM.
-
εχω δυο κινητα απλα δεν ηξερα οτι μπορω να επιλεξω πατωντας το ctrl και τα δυο για αυτο εβαλα μονο το ενα αλλα τωρα τα αλλαξα για να μην μπερδευεστε.η συσκευη μου ειναι αυθεντικη το ειχα ψαξει οταν την πηρα πριν εναμιση χρονο ειχε 38000(redmi note 3g) στο antutu και τωρα κανει 33000 και στο αλλο λεει validated.και για να μπω λιγο στο κλιμα γιατι μπερδευτηκα ,το παραπανω με τις πολλες οδηγιες γιατι θα το κανω?για να δουμε αμα εχω mi recovery ?Αυτο με το βελακι θα διορθωθει κανοντας αυτο?γιατι δεν πατιοταν με κανενα κουμπι η επιλογη.ποια ρομ να κατεβασω προτεινετε μου με εναν σνδεσμο γιατι φοβαμαι να ψαξω μονη μ μην κανω κανενα λαθος.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην lia ().
-
Τις οδηγίες του @MIUI_ART τις κάνεις για να περάσεις ΝΕΑ ρομ στο κινητό σου και να ξαναγίνει καινούριο, όσο αφορά το software του. Όπως σου έχω πει και παραπάνω και ισχύει και με αυτές τις οδηγίες, θα χάσεις τα πάντα, οπότε πρέπει να κρατήσεις back up.
Τις τελευταίες roms για το Redmi Note 3G θα τις βρείς εδω:
Αν θέλεις stable ΕΔΩ (Όμως η stable τρέχει σε MIUI V6. Δηλαδή μια έκδοση πίσω)
Η πλήρης ονομασία της είναι : xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable40-GTV-5.2.10.zip
Aν θέλεις developer θα την βρεις ΕΔΩ. Εγώ σου προτείνω να βάλεις developer επειδή, και rooted θα είναι η συσκευή σου και όλα τα καλούδια της ελληνικής rom θα έχει, και την τελευταία έκδοση Miui V7 θα απολαύσεις και bug free είναι... (και αν δεν θέλεις να μπλέξεις με ανανεώσεις δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Την βάζεις και ησυχάζεις, χωρίς την υποχρεώση της εβδομαδιαίας ενημέρωσης (δεν είναι υποχρεωτικό δηλαδή)
Η πλήρης ονομασία της είναι: xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_GTV-5.10.15.zip
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0