οκ καταλαβα .εχω ενα θεμα με τη συνδεση στο φορουμ μου λεει συνεχεια οτι ο χρονος συνδεσησ εχει ληξει κανω αποσυνδεση και μετα παλι τα ιδια πωσ γινεται να το διορθωσω
redmi note 3g αλλαγη ρομ-βοηθεια
-
-
Ο/H lia έγραψε:
οκ καταλαβα .εχω ενα θεμα με τη συνδεση στο φορουμ μου λεει συνεχεια οτι ο χρονος συνδεσησ εχει ληξει κανω αποσυνδεση και μετα παλι τα ιδια πωσ γινεται να το διορθωσω
Κάπου είσαι συνδεδεμένη παράλληλα... σε άλλο broswer ή σε άλλη συσκευή.. Αποσυνδέσου και ξανασυνδέσου ΜΙΑ φορά, από όπου θέλεις -
Ο/H lia έγραψε:
Να μην είσαι συνδεμένη ταυτόχρονα στο φόρουμ από 2 συσκευές, ή Browsers.
Αν έχεις ανοιχτό το Tapatalk, κλείστο (Κλελισε και το WiFi) -
ok ναι ειμαι οχι απλα απο ενα αλλα απο 4!!δεν το ξερα αυτο
-
Ο/H lia έγραψε:
ok ναι ειμαι οχι απλα απο ενα αλλα απο 4!
4D εμπειρία της κοινότητάς μας...
Το 3D είναι πλέον ξεπερασμένο.... -
-
δεν μπορω να το αντιγραψω στο φακελο sd .ουτε με drag n drop ουτε με ctrl+C kai ctrl +v. μεσα στο παραθυρο βγαζει ενα σηματακι απαγορευεται κοκκινο.το καταφερα να το αντιγραψω μονο στην επιφανεια εργ.μετα προσπαθησα μεσω της επιφανειας εργασιας να το συρω μεσα στο παραθυρο (αλλα αυτο ειχε αλλαξει μονο του ονομα σε update χωρισ zip οταν το εβαλα στην επιφανεια) και λεει οταν το φτανω να το κανω drop<<+αντιγραφη σε ριζα αποθηκευσης>>
κατι σωστο συμφωνα με τις οδηγιες μπορει να μου συμβει επιτελους
αφου εκανα αυτο αποθηκευτηκε επιτελους στο κινητο.Μπηκα απο το κινητο που εχω εξερευνηση αρχειων να δω πως αποθηκευτηκε και παοθηκευτηκε ωσ update.zip περιεργα πραματαΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην lia ().
-
Προχώρα τώρα στον οδηγό για το Flash.
-
σιγουρα ετσι?οκ ξεκιναω!
-
εκανα αυτο που ειπες volume- kai power και εβγαλε κατι κινεζικα γρραμματα μπλε μικρα πανω πανω
βγαζω τη νμπαταρια?αυτο ειναι το fastboot? -
ακουμπησα την οθονη καθως εβγαλα την μπαταρια μπορει κ να πατησα καποιο πλαινο κουμπι και αρχισε να σφυριζει και αναψε και το φως του φακου!!!!
-
Ο/H lia έγραψε:
ακουμπησα την οθονη καθως εβγαλα την μπαταρια μπορει κ να πατησα καποιο πλαινο κουμπι και αρχισε να σφυριζει και αναψε και το φως του φακου!!!!
Το κινητό σου το παίζει ..."τραίνο σε τούνελ"!
Λοιπόν... τι νέα? Τι απέγινε?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0