Καλημέρα και πάλι...παρατηρησα ότι αρκετές φορές μου έρχονται μηνύματα από χαμένες κλήσεις ενώ είμαι σε σερβίρισμα. Όπως επίσης με φουλ σήμα και λέει ότι είμαι απενεργοποιημενος. Υπάρχει κάποια ρύθμιση η μήπως έχει κάποιο θέμα το κινητό??
xiaomi redmi note 2 prime (Δεν ανάβει το back Key)
-
-
Για το πρόβλημα με το led νομίζω η αγορά κάτι τέτοιου απο e-bay
Placa Carga USB Plug Charge Board Ricarica Ladeplatte Xiaomi Hongmi Redmi Note 2 | eBay
και με οδηγίες από youtube
θα λυθεί... -
Ο/H sokri_m έγραψε:
Για το πρόβλημα με το led νομίζω η αγορά κάτι τέτοιου απο e-bay
Placa Carga USB Plug Charge Board Ricarica Ladeplatte Xiaomi Hongmi Redmi Note 2 | eBay
και με οδηγίες από youtube
θα λυθεί...
Το ανταλλακτικό που δείχνεις στο Ebay είναι για συσκευή Redmi Note 2, το βίντεο που ποστάρεις είναι απο κινητό Redmi 2 και η συσκευή που έχεις δηλώσει στο προφίλ σου ότι έχεις είναι Lenovo_S820... Περί τίνος πρόκειται γενικότερα? Δεν σου ανάβει το Led της φωτογραφικής μηχανής? -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H sokri_m έγραψε:
Απλά ήθελα να δείξω στον φίλο μια διαφορετική προσέγγιση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει σχετικά με τον φωτισμο στο back key button.
Αν δεν κάνω λάθος στο ανταλλακτικό που αναφέρθηκα είναι και τα led των 3ων κουμπιών (λογικά το δικό του έχει καμμένο το αντίστοιχο led)
To βιντεακι ειναι για να πάρει μια ιδέα ποσο ευκολα ή δύσκολα αλλαζει ανάλογα με τις εμπειρίες του... -
Ο/H sokri_m έγραψε:
Καλως σας βρήκα!
Απλά ήθελα να δείξω στον φίλο μια διαφορετική προσέγγιση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει σχετικά με τον φωτισμο στο back key button.
Αν δεν κάνω λάθος στο ανταλλακτικό που αναφέρθηκα είναι και τα led των 3ων κουμπιών (λογικά το δικό του έχει καμμένο το αντίστοιχο led)
To βιντεακι ειναι για να πάρει μια ιδέα ποσο ευκολα ή δύσκολα αλλαζει ανάλογα με τις εμπειρίες του...
Αν είχες κάνει παράθεση, θα φαινόταν εύκολα όταν απαντάς σε κάποιον και δεν αφορά εσένα το πρόβλημα (όπως νόμιζα...)
Λογικά ναι, θα έχει καμμένο led ή προβληματική ρομ... αλλα δεν ξέρω ούτε καν για ποιά συσκευή μιλαμε... Anyway... -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H sokri_m έγραψε:
Καλως σας βρήκα!
To βιντεακι ειναι για να πάρει μια ιδέα ποσο ευκολα ή δύσκολα αλλαζει ανάλογα με τις εμπειρίες του...
Λογικά ναι, θα έχει καμμένο led ή προβληματική ρομ... αλλα δεν ξέρω ούτε καν για ποιά συσκευή μιλαμε... Anyway...
-
Ο/H sokri_m έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H sokri_m έγραψε:
Καλως σας βρήκα!
Στην ουσία τώρα... Ναι, είναι το πιθανότερο να έχει καεί... εφ'όσον φοράει σωστή και απροβλημάτιστη ρομ... επειδή υπάρχει και περίπτωση να ωφείλεται και σε προβληματική ρομ ο μη φωτισμός, ενός ή μερικών ή και όλων των swift keys.
H αλλαγή του είναι εύκολη συνήθως, έχεις δίκιο.... -
Ο/H caeser έγραψε:
Οχι... αυτό δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ δεδομένο και ΚΑΘΟΛΟΥ αυτονόητο!!! Μια μικρή βόλτα στο φόρουμ και θα το διαπιστώσεις! Ποστάρουν όπου να'ναι, λένε ότι να΄ναι! Οπότε εάν δεν ρωτήσεις συγκεκριμένα δεν υποθέτεις ποτέ ότι μιλάνε για τη συσκευή του θέματος!
-
καλημέρα.. Το πρόβλημα δεν είναι στη Ρομ. Αστοχία υλικού από όταν το αγορασα.ευχαριστώ για το λινκ στο ebay αλλά να ρωτησω για την γνησιότητα του αντλαλτικου αν ξέρεις.από ότι είδα είναι όλη ή πλακέτα και φοβάμαι μην έχω άλλου είδους προβλήματα αν δεν είναι ή γνήσια.
-
Ο/H makis7920 έγραψε:
καλημέρα.. Το πρόβλημα δεν είναι στη Ρομ. Αστοχία υλικού από όταν το αγορασα.ευχαριστώ για το λινκ στο ebay αλλά να ρωτησω για την γνησιότητα του αντλαλτικου αν ξέρεις.από ότι είδα είναι όλη ή πλακέτα και φοβάμαι μην έχω άλλου είδους προβλήματα αν δεν είναι ή γνήσια.
Δεν είναι γνήσιο!!! Δεν βρήκα original xiaomi.
Και aliexpress μια απο τα ίδια
aliexpress.com/item/Original-f…e-Ribbon/32502901234.html -
Ευχαριστώ για το λινκ του aliexpress.μάλλον θα το πάρω να κάνω μια δοκιμή μιας και το κόστος είναι σχετικά μικρό..Να ρωτησω και κάτι άλλο αν γνωρίζει κανείς.Όταν βάζω μια φωτό για εικόνα επαφής ,σε κάθε κλείσιμο το κινητού δεν την κρατάει και την σβήνει .θέλει κάποια ρύθμιση το κινητό??
-
τελικά δεν είμαι ο μόνος με χαλασμένο led key σε redmi note 2 prime.
Σε εμένα το πρόβλημα είναι στο αριστερό κουμπί (αυτό με τις γραμμές) αλλά δεν είναι τελείως σβηστό. Το φώς του είναι αμυδρό σε σημείο που να πιστεύω ότι ουσιαστικά δεν ανάβει και το φως που φαίνεται είναι από το κεντρικό κουμπί. Το κουμπί παρόλα αυτά λειτουργεί κανονικά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα