[GTV-5.10.22] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
-
-
Όταν πατάμε σε μια φωτογραφία επεξεργασία τα γράμματα φαίνονται μόνο όταν έχουμε το μέγεθος κείμενου από τις ρυθμίσεις σε ΧS (xsmall) από S και μετά τα γράμματα κόβονται
-
῾῾ this device cant use fm radio ῾῾ , τελικά δεν διορθώθηκε το θέμα ραδιόφωνου .
-
-
Δοκίμασε κανένας κάτοχος Mi4c με την νέα αναβάθμιση να τρέξει το Antutu Test ??
Σε εμένα που την ώρα του ΤΕΣΤ δεν είχε και πολύ μπαταρία (20%) και δεν ξέρω εάν παίζει καθόλου ρόλο, με την 64bit version του Antutu έβγαλε score 40960, που σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση 5.10.16 έβγαζε 45650 εάν θυμάμαι καλά, ελπίζω να έχει να κάνει με την μπαταρία !!. Είδα μέσα στης πληροφορίες της συσκευής ότι η maximum ταχύτητα cpu είναι 1.4 αντί για 1.8 που θα έπρεπε να είναι για τους 2 από τους 6
Τελικά μετά απο πλήρη φόρτιση ξανά εκτέλεσα το Antutu και αυτή την φορά πραγματικά τα έσπασε το κινητό !! 50941
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην paulpap01 ().
-
Ο/H trickle έγραψε:
Πάντα μετά από restart/update όταν κάνεις καθαρισμό έχεις τόση ελεύθερη ραμ. Όσο περνάνε οι μέρες πέφτει λίγο. Θα δεις αυριο θα είσαι γυρω στο 1,5-1,7. Δεν παρατήρησα κάτι για πιο γρήγορο όπως λες. -
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Ο/H trickle έγραψε:
Πάντα μετά από restart/update όταν κάνεις καθαρισμό έχεις τόση ελεύθερη ραμ. Όσο περνάνε οι μέρες πέφτει λίγο. Θα δεις αυριο θα είσαι γυρω στο 1,5-1,7. Δεν παρατήρησα κάτι για πιο γρήγορο όπως λες.
Εγώ πάντα είχα 1,5-1,7 , στο τηλ μου έχω κοντά στα 20GB από τα 64 ελεύθερα και 160 στημένες εφαρμογές -
-
Ολα μια χαρα για μια ακόμη φορα κανένα προβλημα !!! Ευχαριστούμε παιδιά
-
Ο/H trickle έγραψε:
Όταν πατάμε σε μια φωτογραφία επεξεργασία τα γράμματα φαίνονται μόνο όταν έχουμε το μέγεθος κείμενου από τις ρυθμίσεις σε ΧS (xsmall) από S και μετά τα γράμματα κόβονται
Έχω να συμπληρώσω ότι θέλει λίγο ρύθμιση και το κουμπί "Αποθήκευση". Σε Mi2S.
Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist. -
να τολμησω κι εγω να ρωτησω αν....... υπαρχει περιπτωση να δουμε Ελληνική MIUI V7 developer rom σε dual boot!?
-
Σε redmi note 2 το απλο, οι προσθετες ρυθμισεις δε δουλευουν!!!Με το που παταω,με πεταει εξω και μου λεει να στειλω μνμ αν θελω!!Εκανα καθαρη εγκατασταση και παλι τα ιδια!!
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην petran66 ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0