Καλησπερα , το ιδιο θεμα εχω και εγω και δεν μπορω να κανω update την καινουργια εκδοση .. Εκανα unzip το αρχειο και ειναι μια χαρα .. Μετα αλλαξα και την ονομασια του αρχειου σε update.zip και παλι τα ιδια... Μου βγαζει και στης 2 περιπτωσεις το μηνυμα Install update.zip failed! update.zip signature verification failed ...
[GTV-5.10.22] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Έχασα το twrp τι μπορώ να κάνω Τωρα???
Βλέπω ότι έχεις δηλώσει Mi-3W και στο συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν είχαμε βάλει ποτέ TWRP.
Είχαμε CWM Recovery.
Ναι λάθος του πληκτρολογιου έβαλα την ρομ μέσω του update της και το έχασα τώρα τη κανω?? Υπάρχει κάποιο φιξ?? Ευχαριστώ για την απάντηση.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Θα το δοκιμάσω αργότερα, μεγάλη διαδικασία
μέχρι τώρα όλα ήταν καλά με τον updater γιατί το αλλάξαν;
Caer esta permitido, levantarse es obligatorio. -
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Ναι λάθος του πληκτρολογιου έβαλα την ρομ μέσω του update της και το έχασα τώρα τη κανω?? Υπάρχει κάποιο φιξ?? Ευχαριστώ για την απάντηση.
Κατέβασε το zip που είναι για την συσκευή σου και ακολούθα τις οδηγίες του παρακάτω οδηγού.
=> Λίστα με Custom Recoveries για όλες τις συσκευές.. -
Ο/H DaFFyNaSH έγραψε:
έχρι τώρα όλα ήταν καλά με τον updater γιατί το αλλάξαν;
Έχουν αυτό το βίτσιο οι Κινέζοι... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H DaFFyNaSH έγραψε:
έχρι τώρα όλα ήταν καλά με τον updater γιατί το αλλάξαν;
Έχουν αυτό το βίτσιο οι Κινέζοι...
Χαχαχαχα τρελα βιτσια έχουν... Ευτυχώς υπαρχετε εσείς και σώζεται την κατάσταση!!! Ευχαριστώ πολύ!!!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Giannis Sideris έγραψε:
Καλησπερα , το ιδιο θεμα εχω και εγω και δεν μπορω να κανω update την καινουργια εκδοση .. Εκανα unzip το αρχειο και ειναι μια χαρα .. Μετα αλλαξα και την ονομασια του αρχειου σε update.zip και παλι τα ιδια... Μου βγαζει και στης 2 περιπτωσεις το μηνυμα Install update.zip failed! update.zip signature verification failed ...
Τι εννοείς έκανες unzip το αρχείο!? Δεν πειράζουμε το zip, μόνο το μετονομάζουμε! Εγκατάσταση κάνεις το zip ως εχει!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H giannisag έγραψε:
λοιπον παρατηρησα το εξης.........οταν εχω μια εισερχομενη κληση και το τηλεφωνο ειναι στο τσαντακι μου με τις προηγουμενες ρομ η οθονη ηταν κλειστη μεχρι να το βγαλω να δω ενω τωρα η οθονη αναβει και ας ειναι καλυμενος ο αισθητηρας εγγυητητας.
οταν απαντω στην κληση η οθονη σβηνει οπως πρεπει!!!!!
ειναι φυσιολογικο χαρακτηριστικο της νεας ρομ αυτο η BUG ?????? @maddoctor τι λες????
Φυσιολογικό μου ακούγεταιΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H Giannis Sideris έγραψε:
Τι εννοείς έκανες unzip το αρχείο!? Δεν πειράζουμε το zip, μόνο το μετονομάζουμε! Εγκατάσταση κάνεις το zip ως εχει!
Απλώς το ξεζιπάρισε για να δει αν είναι οκ και δεν είναι "αρπαγμένο".Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Γιατί εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα ακολουθώντας την οδηγία που έχει επανειλημμένως τονίσει ο καλός μας Admin .
Από developer Rom σε developer Rom , Flash με την εφαρμογή updater ( λέγεται και default Mi-Recovery ?) , και δεν χρειάζεται μετονομασία της Rom
την μεταφέρουμε στο κινητό ως έχει . -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H geobas έγραψε:
Τελικά αν και ήμουν από τους πρώτους που κατέβασα και φλασάρισα την 5.10.22 , με το πρόβλημα που δεν μπορούσαμε να μπούμε στο site ,
τα άφησα λιγάκι πίσω και τώρα μπόρεσα να δω τι γίνεται . Κατέβασα και φλασάρισα το fix και από ότι βλέπω οι "πρόσθετες ρυθμίσεις" είναι ΟΚ .
Εκείνο βέβαια που είχα δει από προηγουμένως ήταν ότι και πάλι λείπουν οι ¨Γρήγοροι σύνδεσμοι" παρ' όλο ότι παρουσιάζονται στο Preview .
Για περισσότερες εντυπώσεις αύριο .
Ε ρε κόλλημα που έχεις φάει με τους "γρήγορους συνδέσμους" και με εκείνο το γραφικό στη μπαταρία!Χαχαχα!
Πάντως το preview, που αναφέρεις είναι από Miui ...V5 !!!
Κόλλημα ?
Αφού δεν ανήκω στην κατηγορία εκείνων που έχουν κόλλημα να παίζουν με το κινητό το Real Racing 3 στην παραλία, να μην έχω κι' εγώ , όπως ο καθαείς(!) το κόλλημά μου ?
Ετσι κάθε οθόνη που ανοίγω στο κινητό θέλω να είναι λειτουργική και ευχάριστη στην εμφάνιση.
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H petran66 έγραψε:
Σε redmi note 2 το απλο, οι προσθετες ρυθμισεις δε δουλευουν!!!Με το που παταω,με πεταει εξω και μου λεει να στειλω μνμ αν θελω!!Εκανα καθαρη εγκατασταση και παλι τα ιδια!!
Διορθώθηκε σχεδόν αμέσως από τον admin με ανέβασμα ξανά της διορθωμένης ρομ. Μαλλον έχεις την αρχική ρομ πριν τη διόρθωση, αλλά δεν πειράζει κατέβασε το FIX για να μη ξανακατεβάζεις ολόκληρη τη ρομ.
[GTV-5.10.22] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !
Τελικα περασα την 5-10-22, αλλα την official τη multi...Δε βλεπω διαφορες!Και η μπαταρια πολυ καλη!Μιλησα 44 λεπτα στο τηλ.και ακομα ειναι στο 100%!!Αλλα ας μη βγω off topic.Ευχαριστω παντως!Αληθεια, τι λετε, εχει διαφορες η μια απο την αλλη?
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην petran66 ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0