Ο/H foyla έγραψε:
Στο redmi 1s στην οθόνη ξεκλειδώματος κατά την εισαγωγή του Pin όταν το μέγεθος κειμένου είναι από Μ και πάνω δεν φαίνονται οι λέξεις <<Κλήση έκτακτης ανάγκης >> και <<διαγραφή >>
Σε μένα είναι έτσι με τη ακόλουθη σειρά:

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H foyla έγραψε:
Στο redmi 1s στην οθόνη ξεκλειδώματος κατά την εισαγωγή του Pin όταν το μέγεθος κειμένου είναι από Μ και πάνω δεν φαίνονται οι λέξεις <<Κλήση έκτακτης ανάγκης >> και <<διαγραφή >>
Θα πας Ρυθμίσεις - Ήχος και θα ξετσεκάρεις την επιλογή Δόνηση κατά το άγγιγμα.Ο/H apollo_il έγραψε:
στο mi3 μου όλα καλα για τωρα.εχω την εντυπωση ότι με την νεα ρομ γινεται κ καλυτερη διαχειριση της μπαταριας.ανεβηκαμε κ λιγακι στο antutu ;).θεματακι μονο με την δονηση εχω στα κατω κουμπια,ειναι λιγο σπαστικη!πώς μπορούμε να την βγαλουμε?
συγχαρητηρια στην ελληνικη ομαδα,παιδια ειστε αστερια!!
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι?? Έκανα την αναβάθμιση από το updater και όχι μέσω recovery και δυστυχώς έχασα το recovery twrp πως μπορώ να το επαναφέρω??
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι?? Έκανα την αναβάθμιση από το updater και όχι μέσω recovery και δυστυχώς έχασα το recovery twrp πως μπορώ να το επαναφέρω??
Πανεύκολα! Διάβασε ΕΔΩ και ακολούθησε τις οδηγιες.
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Το κατεβασα από το κινητό το περασα στην μνήμη και του εκανα μετονομασία σε update. zip πηγα στο mi recovery έκανα ότι έπρεπε αλλά μου έβγαλε the update zip failed τι κάνω λάθος??
οκ φτιαχτηκε.σε ευχαριστω πολύ φιλε μου.Ο/H spideman3 έγραψε:
Θα πας Ρυθμίσεις - Ήχος και θα ξετσεκάρεις την επιλογή Δόνηση κατά το άγγιγμα.Ο/H apollo_il έγραψε:
στο mi3 μου όλα καλα για τωρα.εχω την εντυπωση ότι με την νεα ρομ γινεται κ καλυτερη διαχειριση της μπαταριας.ανεβηκαμε κ λιγακι στο antutu ;).θεματακι μονο με την δονηση εχω στα κατω κουμπια,ειναι λιγο σπαστικη!πώς μπορούμε να την βγαλουμε?
συγχαρητηρια στην ελληνικη ομαδα,παιδια ειστε αστερια!!![]()
Ναι απλως εγω το εγραψα λαθος εδω.. Ξερω οτι δεν πρεπει να εχει κενο και να ειναι στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου χυμα μεσα και οχι μεσα σε καποιον φακελο ... Αλλα παλι τα ιδια μου κανει και προσπαθησα πανω απο 10 φορες να κατεβασω το αρχειο μηπως και ηταν χαλασμενο... Το δοκιμασα να το κανω unzip για να δω αμα μου βγαλει μηνυμα οτι ειναι damage το αρχειο και ολες της φορες κατεβηκε κανονικα.. Δοκιμασα να του αλλαγω ονομασια σε update.zip αλλα και παλι τιποτα.. Παλι το ιδιο θεμα εχω και απλως θα περιμενω να βγει η πιο καινουργια για να το δοκιμασω παλι...Ο/H caeser έγραψε:
Δεν ξέρω τι κάνεις λάθος. Το αρχείο πρέπει να λέγεται "update.zip" (και όχι όπως το έχεις γράψει παραπάνω με κενό ..."update. zip") πρέπει να είναι ΧΥΜΑ (όχι σε φάκελο) στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου (στην εσωτερική SD κάρτα δηλαδή) και όχι στην εξωτερική SD...Ο/H bilis1234 έγραψε:
Το κατεβασα από το κινητό το περασα στην μνήμη και του εκανα μετονομασία σε update. zip πηγα στο mi recovery έκανα ότι έπρεπε αλλά μου έβγαλε the update zip failed τι κάνω λάθος??
Απλά σου επαναλαμβάνω γνωστά πράγματα, μήπως εκ παραδρομής έχει γίνει κάποιο λάθος... Ξαναδοκίμασε...
Ο/H Giannis Sideris έγραψε:
Μηπως πρεπει να του βαλω custom recovery TWRP και να του κανω εγκατασταση απο εκει και οχι απο την Mi Recovery ?
Οχι απλως προσπαθω να κανω εγκατασταση απο την Mi Recovery .. Πρεπει να κανω εγκατασταση απο την TWRP ?Ο/H caeser έγραψε:
Μα ΑΥΤΟ δεν προσπαθείς να κάνεις τόση ώρα και δεν μπορείς? Να βάλεις δηλαδή την TWRP recovery...?Ο/H Giannis Sideris έγραψε:
Μηπως πρεπει να του βαλω custom recovery TWRP και να του κανω εγκατασταση απο εκει και οχι απο την Mi Recovery ?
Ο/H caeser έγραψε:
Δεν ξέρω τι κάνεις λάθος. Το αρχείο πρέπει να λέγεται "update.zip" (και όχι όπως το έχεις γράψει παραπάνω με κενό ..."update. zip") πρέπει να είναι ΧΥΜΑ (όχι σε φάκελο) στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου (στην εσωτερική SD κάρτα δηλαδή) και όχι στην εξωτερική SD...Ο/H bilis1234 έγραψε:
Απλά σου επαναλαμβάνω γνωστά πράγματα, μήπως εκ παραδρομής έχει γίνει κάποιο λάθος... Ξαναδοκίμασε...
Ναι απλως εγω το εγραψα λαθος εδω.. Ξερω οτι δεν πρεπει να εχει κενο και να ειναιωνου χυμα μεσα και οχι μεσα σε καποιον φακελο ... Αλλα παλι τα ιδια μου κανει και προσπαθησα πανω απο 10 φορες να κατεβασω το αρχειο μηπως και ηταν χαλασμενο... Το δοκιμασα να το κανω unzip για να δω αμα μου βγαλει μηνυμα οτι ειναι damage το αρχειο και ολες της φορες κατεβηκε κανονικα.. Δοκιμασα να του αλλαγω ονομασια σε update.zip αλλα και παλι τιποτα.. Παλι το ιδιο θεμα εχω και απλως θα περιμενω να βγει η πιο καινουργια για να το δοκιμασω παλι...Μηπως πρεπει να του βαλω custom recovery TWRP και να του κανω εγκατασταση απο εκει και οχι απο την Mi Recovery ?Ο/H caeser έγραψε:
Δεν ξέρω τι κάνεις λάθος. Το αρχείο πρέπει να λέγεται "update.zip" (και όχι όπως το έχεις γράψει παραπάνω με κενό ..."update. zip") πρέπει να είναι ΧΥΜΑ (όχι σε φάκελο) στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου (στην εσωτερική SD κάρτα δηλαδή) και όχι στην εξωτερική SD...Απλά σου επαναλαμβάνω γνωστά πράγματα, μήπως εκ παραδρομής έχει γίνει κάποιο λάθος... Ξαναδοκίμασε...Ο/H bilis1234 έγραψε:
Ευχαριστω
Ευχαριστω.την κατεβαζω και την κανω αποσιμπιεση η οπως κατεβενει??απευθιας την περναω στο κηνιτο??Ο/H caeser έγραψε:
Δεν ξέρω τι κάνεις λάθος. Το αρχείο πρέπει να λέγεται "update.zip" (και όχι όπως το έχεις γράψει παραπάνω με κενό ..."update. zip") πρέπει να είναι ΧΥΜΑ (όχι σε φάκελο) στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου (στην εσωτερική SD κάρτα δηλαδή) και όχι στην εξωτερική SD...Απλά σου επαναλαμβάνω γνωστά πράγματα, μήπως εκ παραδρομής έχει γίνει κάποιο λάθος... ΞαναδοκΟ/H bilis1234 έγραψε:
ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΕ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ!!!!Ο/H bilis1234 έγραψε:
Το κατεβασα από το κινητό το περασα στην μνήμη και του εκανα μετονομασία σε update. zip πηγα στο mi recovery έκανα ότι έπρεπε αλλά μου έβγαλε the update zip failed τι κάνω λάθος??Ο/H caeser έγραψε:
Πανεύκολα! Διάβασε ΕΔΩ και ακολούθησε τις οδηγιες.Ο/H bilis1234 έγραψε: