Διαφήμιση

Xiaomi mi4-lte πρόβλημα σε μικρόφωνο και πληκτρα του original handsfree και προβλημα σε Mi key

• Xiaomi mi4-lte πρόβλημα σε μικρόφωνο και πληκτρα του original handsfree και προβλημα σε Mi key

Καλησπερα και απο μενα.Επιτελους μετα απο 2 μηνες αναμονης μου ηρθε τελικα το κινητο.Σαφως ειχα διαβασει ολο το ελληνικο site με τις ελληνικες εκδοσεις κτλπ.Ετσι με το που το πηρα στα χερια μου εκανα αμεσως αναβαθμιση σε Ελληνικη MIUI ROM xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_V6.7.1.0.KXDMICH. Εφοσον ολοκληρωσα με την εγκατασταση των διαφορων apps k email ειπα να δοκιμασω κ τα ακουστικα (original xiaomi youth).Δυστυχως ομως δεν μου δουλευουν ουτε τα πληκτρα ουτε το μικροφωνο.Λεω οκ ,μπορει να φταινε τα ακουστικα.Ετσι τα εβαλα στο παλιο μου κινητο samsung κ ομως εκει δουλευαν κανονικα. Αρχισα να απογοητευομαι.Μετα εκανα τον wizard που εχει το menu για τα ακουστικα....αλλα παλι τιποτα.Να μην σας τα πολυλογω τα αφησα στην ακρη τα ακουστικα και ειπα να ασχοληθω με το Mi Key.Και εκει δυστυχως απογοητευτικα...δεν επαιρνε καμια εντολη το κινητο. Η ερωτηση λοιπον προς εσας ειναι η εξης : Υπαρχει περιπτωση να ειναι σφαλμα της ROM η να ειναι καθαρα βλαβη συσκευης???

Please help me. Μια μερα το εχω στα χερια μου κ ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την μια διοτι τρεχει σφαιρα αλλα απο την αλλην πολυ στενοχωρημενος.
    • Ο/H harroulisgt έγραψε:

Υπαρχει περιπτωση να ειναι σφαλμα της ROM η να ειναι καθαρα βλαβη συσκευης???

Κατ'αρχήν καλορίζικη η συσκευή σου και καλώς ήρθες στο φόρουμ!
      Όσο για τα προβλήματα σου, υπάρχει ενδεχόμενο να μην συμβαίνει τίποτα από τα δύο που ρωτάς. Μπορεί απλά να είναι "μαϊμού" τα ακουστικά που σου έστειλαν... Σε αυτή τη περίπτωση, ναι θα μπορούσαν να παίζουν σε άλλη συσκευή και όχι στο Xiaomi. Επίσης υπάρχουν ρυθμίσεις στο "ρυθμίσεις"-->"ήχος"-->"ρυθμίσεις ήχου", που θα πρέπει να τσεκάρεις, έχοντας τα ακουστικά ΚΑΛΑ κουμπωμένα επάνω στη συσκευή. Δοκίμασέ τα όλα αυτά... Όπως επίσης και το Mi-Key... Φρόντισε να είναι καλά κουμπωμένο μέσα στη συσκευή... Σαν δοκιμή, για να δεις εάν για κάποιο λόγο φταίει η συσκευή μπορείς να δοκιμάσεις και άλλου είδους ακουστικά... (από κάποιο φίλο/γνωστό) για να δεις εάν παίζουν στη συσκευή σου... Από την άλλη πλευρά, εάν έφταιγε η ρομ, το σίγουρο είναι ότι και άλλοι χρήστες θα αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα με τα ακουστικά τους, όχι μόνο εσύ... Κάνε διάφορες δοκιμές πριν καταλήξεις σε συμπέρασμα..
    • Καλημερα κ καλη εβδομαδα.Θα σας πω το δικο μου troubleshooting.Τα ακουστικα δυστυχως δεν ειναι μαιμου...εχουν λογοτυπο χαραγμενο ΜΙ,πλακε καλωδιο κ η συσκευασια ειχα πανω κ qr code.Επισης τα ακουστικα δουλευουν σαν απλα ακουστικα...βιντεακι στο youtube το ακουω κανονικα.Αφου με το που τα βαζω στο κινητο μου βγαζει το κλασσικο λογοτυπο στην μπαρα αριστερα απο το σημα της κινητης.Επιπλεον δοκιμασα και αλλα ακουστικα κ παλι το ιδιο συμπτωμα...Ακουγετε ο ηχος στα ακουστικα αλλα και παλι το μικροφωνο ειναι νεκρο και τα πληκτρα επισης.Οσο αναφορα το Mi key με το που το βαζω στο κινητο με ρωταει....ΑΚουστικα η Mi key!!!!Αλλα κ παλι δεν παιρνει εντολες στον wizard του κινητου!!

Υ.Γ Εκανα κ το hardware test του κινητου πληκτρολογωντας *#*#6484#*#* αλλα κ παλι τα ιδια.
    • Διαφήμιση
    • καλησπέρα σε όλους, έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με ακουστικά Xiaomi piston basic με τηλέφωνο mi4 και περασμένη την τελευταία Ελληνική ρομ, σαν μην λειτουργεί το μικρόφωνο, ενώ ακούγονται τέλεια! Εννοείται ότι έκανα τα παραπάνω με τις ρυθμίσεις!