Hi Doc, could you translate to English as well ? I know that previous English version doing FC, but maybe this one will work. Try please, thank you.
Mi WiFi 3.1.4 GR (Πρόγραμμα διαχείρισης Xiaomi Mini Router)
- Application
- Xiaomi
-
-
Ο/H TestUser έγραψε:
Hi Doc, could you translate to English as well ? I know that previous English version doing FC, but maybe this one will work. Try please, thank you.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Προστέθηκε η ελληνική έκδοση της 2.3.38.
PS. Πρέπει να είναι online ο ρούτερ όταν συνδέεστε μαζί του, αλλιώς θα δείτε κινέζικα στην εφαρμογή!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H TestUser έγραψε:
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H TestUser έγραψε:
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Προστέθηκε η ελληνική έκδοση της 2.3.38.
PS. Πρέπει να είναι online ο ρούτερ όταν συνδέεστε μαζί του, αλλιώς θα δείτε κινέζικα στην εφαρμογή!
Άκυρο! Με καθαρή εγκατάσταση και επανεκκίνηση λειτούργησε κανονικά. -
Γίνε VIP!!!
εγω εχω ενα προβλημα συνδεσης με το μι λογαριασμο .το ρουτερ δουλευει κανονικα .και ειδη το συνδεσα με το μι4 κινιτο που εχω και το βλεπω κανονικα απο κει.τωρα θελω να το συνδεσω και με ενα αλλο νοτε2 που εχω .εχω την τελευταια ρομ και το miwifi την εκδοση 2.3.37 και παταω στο συνδεση to an existing account με παει στην επομενη σελιδα για να πατησω το sing in και πατωντας το ενω ψαχνει για ρουτερ μου βγαζει μυνημα no new or unpaired mi router was detected.οποτε δεν προχωραει .τι κανω?...βεβαια μεσω 192.168.31.1 το βλεπω κανονικα αλλα οχι απο την εφαρμογη μεσα
-
τελικα συνδεθηκε αλλα με τον λογαριασμο μι του αλλου τηλεφωνου ..δεν συνδεετε με τον δικο μου μι λογαριασμο ...
-
Γίνε VIP!!!
Ανέβηκε η 2.3.40!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες