Έκλεισα το web chat και ενώ έχω συμβάντα δεν έχω το ηχητικό που κάνει ούτε την ειδοποίηση στην οθόνη!
Sent from my 1+1
Sent from my 1+1
΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜε card reader στο pc τα βλέπεις.Ο/H komatoza έγραψε:
Παιδιά έβαλα μια κάρτα μνήμης μέσα αλλά δεν βρίσκω που πάνε τα βίντεο του 1 λεπτού, πως τα βλέπω που είναι?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ο/H zananiro έγραψε:
Μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν κρατάει τα βίντεο που καταγράφει από κίνηση σε server? Γιατί χτες που ήθελα να δω ενα βίντεο, έλεγε ότι δεν μπορεί να γίνει download από τον server και δεν μπορώ να το δω γιατί δεν έχω sd card.
Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
Σε μένα μ'αυτό παίζει μια χαρά!Ο/H lykman έγραψε:
Μου ήρθε και εμένα προχτές (καλά πριν κανά μηνα με έπιασε κάτι, και παρήγγειλα από έξω κάμποσους από τους αυτοματισμούς της [θα τα πούμε στα άλλα θέματα] και την Yi στα 720p)
Μετά το κολπάκι για το ξεκλείδωμα βλέπω είναι με 1.8.6.1Β_201603181307 firmware και παίζει μια χαρά... Μου βγάζει όμως ότι έχει βγει και το 1.8.6.1C_201605191103...
Για την ώρα δεν θα κάνω αναβάθμιση αφού έτσι παίζει (εδώ ακόμα δεν έχω σετάρει καθόλου το IR controller), αργότερα ίσως ξανασχοληθώ...
Ο/H maddoctor έγραψε:
Επειδή μεταφράζω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής, μόλις είδα ότι υπάρχει η εξής εντολή μέσα...
Η περιοχή που κάνατε login ταιριάζει με την έκδοση της κάμερας και της εφαρμογής, παρακαλώ ελέξτε για άλλες ρυθμίσεις.
Αυτό σημαίνει ότι τσεκάρει το που είναι η κάμερα μέσω gps και ελέγχει έτσι εάν είναι κινέζικη ή όχι.