Διαφήμιση

YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

• Application
  • Xiaomi
  • Και σε μένα τα ίδια χάλια η κάμερα. Τζάμπα τα λεφτά που έδωσα.

Την πρώτη φορά συνδέεται κανονικά, όπως και τις επόμενες 2-3 μέρες. Σταδιακά αρχίζει να μην συνδέεται ή αργεί πάρα πολύ μέχρι να συνδεθεί. Έχω βαρεθεί να διαβάζω το "συνδέοντας σε ασφαλές κανάλι ...5%". Έχω κάνει πόσα reset, ξανα πέρασα το firmware αλλά τίποτα. Έφτασα στο σημείο να προσθέσω εξωτερική κεραία για το WiFi μπας και έφταιγε το ότι είχε κακό σήμα και δεν συνδεόταν, αλλά μετά από 2-3 μέρες πάλι τα ίδια.

Όσο δούλεψε, η νυχτερινή όραση όπως και η εγγραφή στην κάρτα ήταν ΟΚ πάντως.

Εννοείται πως η κάμερα κολλάει και από την εφαρμογή Yi Home 2.1 (που όλο μου δείχνει ότι υπάρχει αναβάθμιση, η οποία όμως δεν ολοκληρώνεται) και από το Mi Home.
  • Ο/H axel12p έγραψε:

Εννοείται πως η κάμερα κολλάει και από την εφαρμογή Yi Home 2.1 (που όλο μου δείχνει ότι υπάρχει αναβάθμιση, η οποία όμως δεν ολοκληρώνεται) και από το Mi Home.

Εννοείται ότι μου τρέχει μια χαρά μέσω του Yi Home και του Mi Home.
    Με 3G, μόλις δοκίμασα.

Sent from my m1 note using Tapatalk
    ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
  • Ο/H paiktaras έγραψε:

Ο χαρακτηρισμός είναι υπερβολικός όντως.
    Έχουμε αγοράσει κάτι που δεν είναι για την Ευρώπη, επειδή δεν δουλεύει δεν φταίει ο κινέζος

Sent from my 1+1

Ο/H axel12p έγραψε:

Και σε μένα τα ίδια χάλια η κάμερα. Τζάμπα τα λεφτά που έδωσα.

Την πρώτη φορά συνδέεται κανονικά, όπως και τις επόμενες 2-3 μέρες. Σταδιακά αρχίζει να μην συνδέεται ή αργεί πάρα πολύ μέχρι να συνδεθεί. Έχω βαρεθεί να διαβάζω το "συνδέοντας σε ασφαλές κανάλι ...5%". Έχω κάνει πόσα reset, ξανα πέρασα το firmware αλλά τίποτα. Έφτασα στο σημείο να προσθέσω εξωτερική κεραία για το WiFi μπας και έφταιγε το ότι είχε κακό σήμα και δεν συνδεόταν, αλλά μετά από 2-3 μέρες πάλι τα ίδια.

Μιλάτε για κινέζικη έκδοση μετά το Νοέμβρη? Αν ναι, λογικό, δεν αναφερόταν τυχαία ότι δεν δουλεύει Ευρώπη. Αν έχετε παλαιότερη έκδοση και έχετε προβλήματα, εγώ θα κοιτούσα είτε τις ρυθμίσεις του ρουτερ, είτε θα τη έστελνα πίσω Κίνα, Ίσως είναι hardware το πρόβλημα.
    Εμένα πάντως που την έχω από τότε που κυκλοφόρησε pre order, ρολάρει μια χαρά τόσο καιρο προς το παρόν. Κυρίως τη δουλεύω από το Yi Home, την official εφαρμογή και τη χρησιμοποιώ με το mi home για scenes που έχω φτιάξει με το home kit. Τρώει κολλήματα που και που με το Server, αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
    The day is my enemy, the night is my friend
  • Διαφήμιση
  • Ο/H zananiro έγραψε:

Ο/H paiktaras έγραψε:

Ο χαρακτηρισμός είναι υπερβολικός όντως.
    Έχουμε αγοράσει κάτι που δεν είναι για την Ευρώπη, επειδή δεν δουλεύει δεν φταίει ο κινέζος

Sent from my 1+1

Ο/H axel12p έγραψε:

Και σε μένα τα ίδια χάλια η κάμερα. Τζάμπα τα λεφτά που έδωσα.

Μιλάτε για κινέζικη έκδοση μετά το Νοέμβρη? Αν ναι, λογικό, δεν αναφερόταν τυχαία ότι δεν δουλεύει Ευρώπη. Αν έχετε παλαιότερη έκδοση και έχετε προβλήματα, εγώ θα κοιτούσα είτε τις ρυθμίσεις του ρουτερ, είτε θα τη έστελνα πίσω Κίνα, Ίσως είναι hardware το πρόβλημα.
    Εμένα πάντως που την έχω από τότε που κυκλοφόρησε pre order, ρολάρει μια χαρά τόσο καιρο προς το παρόν. Κυρίως τη δουλεύω από το Yi Home, την official εφαρμογή και τη χρησιμοποιώ με το mi home για scenes που έχω φτιάξει με το home kit. Τρώει κολλήματα που και που με το Server, αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια.

Στις ρυθμίσεις του ρούτερ τι ακριβώς να δούμε Δηλαδή;

Sent from my 1+1
    ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄
  • Ο/H maddoctor έγραψε:

Ο/H sb68s έγραψε:

Έχω δύο κάμερες (κινέζικη έκδοση), η μία αγορασμένη πέρσι το Σεπτέμβρη με Firmware 1.8.6.1B και μια αγορασμένη το Μάρτη με Firmware 1.8.5.1L η οποία και είναι κατασκευασμένη μετά το Νοέμβρη του 2105. Η έκδοση του YI Home που χρησιμοποιώ είναι η 2.10.2.8-20160907.
    Το θέμα που έχω είναι το εξής: όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο στο wifi του σπιτιού μπορώ να "δω" τις κάμερες κανονικά και όλα λειτουργούν εντάξει (και οι ειδοποιήσεις). Από άλλο δίκτυο wifi ή μέσω data του κινητού δεν μπορώ να "δω" την πρώτη κάμερα παρά μόνο τη δεύτερη και η οποία δουλεύει στην εντέλεια.
    Κάποια σκέψη γιατί συμβαίνει αυτό? Πιθανή λύση?
    Στο mi home τις βλέπεις?
    Και στο Mi Home συμβαίνει το ίδιο, μόνο μέσω data μπορώ να δω την πρώτη κάμερα όταν απομακρυνθώ από το WiFi του σπιτιού, με κανένα άλλο δίκτυο wifi δεν υπάρχει σύνδεση με την πρώτη κάμερα.
    Να της περάσω πιο παλιό firmware ή να χρησιμοποιήσω πιο παλιά έκδοση του Yi Home?
    Σκέφτεστε κάτι άλλο?
  • Αν ήταν ασυμβατότητα firmware-εφαρμογής, δεν θα έπαιζε πουθενά. Μήπως κάτι μπλοκάρει ο ρούτερ σου?
    Δηλαδή σε 3G στο Mi home δεν σου δείχνει καν την κάμερα? Κάνε το εξής...σπίτι σε wifi, δες τις κάμερες από το mi home και μετά, ενώ είσαι μέσα στο πρόγραμμα, απενεργοποίησε το wifi του κινητού και ξαναδοκίμασε να μπεις στις κάμερες. Κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου.
  • @maddoctor
    Σε 3G στο Mi Home η κάμερα εμφανίζεται στις συσκευές μου, όταν άλλαξω τη σύνδεση στο κινητό από 3g σε wifi δίκτυο η εφαρμογή προσπαθεί να συνδεθεί με την κάμερα (για δω δωμάτιο π.χ.) αλλά μένει αρκετή ώρα στο 5% και στο τέλος εμφανίζει το μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεση. Στη συνέχεια εάν αλλάξω πάλι τη σύνδεση σε 3g άλλες φορές θα συνδεθεί και θα έχω εικόνα και άλλες φορές δε θα συνδεθεί και θα εμφανίσει το μήνυμα για πρόβλημα στη σύνδεση.
    Η καταγραφή κινήσεων όμως γίνεται κανονικά από την κάμερα και μπορώ να τις δω όταν συνδεθώ στο λογαριασμό μου.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H zananiro έγραψε:

Γιατί να μην δουλεύει η κινέζικη; Το Banggood από όπου την πήρα, σου δίνει firmware για να μπορεί να δουλέψει στην χώρα σου. Banggood firmware

Επίσης, αν ήταν να μην δούλευε, τότε λογικά δεν θα δούλευε από την αρχή. Εμένα μου δουλεύει τις πρώτες 2-3 ημέρες και σταδιακά δεν συνδέομαι καθόλου.
  • Ο/H axel12p έγραψε:

Γιατί να μην δουλεύει η κινέζικη; Το Banggood από όπου την πήρα, σου δίνει firmware για να μπορεί να δουλέψει στην χώρα σου. Banggood firmware

Επίσης, αν ήταν να μην δούλευε, τότε λογικά δεν θα δούλευε από την αρχή. Εμένα μου δουλεύει τις πρώτες 2-3 ημέρες και σταδιακά δεν συνδέομαι καθόλου.

Για σπαστα και ξαναριξτα, Δεν κατάλαβα καθόλου το νόημα του ποστ σου, σορυ.......

Sent from my 1+1
    ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην maddoctor: Λίγο προσοχή με τα quote! ().

• Ο/H sb68s έγραψε:

@maddoctor
    Σε 3G στο Mi Home η κάμερα εμφανίζεται στις συσκευές μου, όταν άλλαξω τη σύνδεση στο κινητό από 3g σε wifi δίκτυο η εφαρμογή προσπαθεί να συνδεθεί με την κάμερα (για δω δωμάτιο π.χ.) αλλά μένει αρκετή ώρα στο 5% και στο τέλος εμφανίζει το μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεση. Στη συνέχεια εάν αλλάξω πάλι τη σύνδεση σε 3g άλλες φορές θα συνδεθεί και θα έχω εικόνα και άλλες φορές δε θα συνδεθεί και θα εμφανίσει το μήνυμα για πρόβλημα στη σύνδεση.
    Η καταγραφή κινήσεων όμως γίνεται κανονικά από την κάμερα και μπορώ να τις δω όταν συνδεθώ στο λογαριασμό μου.

Μήπως το wifi δίκτυο που συνδέεσαι έχει φίλτρα-περιορισμούς; Εγώ από δίκτυο Σύζευξις δεν συνδέομαι, κολλάει στο 5%, αλλά ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά.

Στάλθηκε από το Nokia 3310 μου...
  • Διαφήμιση
  • απενεργοποιηστε το 5G από το ρουτερ ίσως εκεί είναι το πρόβλημα !