καλησπέρα,
συγνώμη επειδή δεν ξέρω τι εννοείς 2,4 ή 5 στο δίκτυο. Πριν 4 μέρες συνδεόταν.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣτον xiaomi router και στους νέους modem/router βλέπεις 2 συχνότητες, 2.4 και 5MHz. Η κάμερα δουλεύει μόνο σε 2.4. Δοκίμασε με ρεσέτ πάλι, κάποια στιγμή θα συνδεθεί.Ο/H antoniskokki70 έγραψε:
καλησπέρα,
Ευχαριστώ
Ο/H spirosmeg έγραψε:
Καλημέρα παιδιά να αναφέρω και εγώ που έχω πάρει 2 κομμάτια πριν τα Χριστούγεννα δουλεύουν μια χαρά με το τελευταίο firmware που κατέβασαν κιόλας από την εφαρμογή του Ιατρού ΑΛΛΑ στον κουμπάρο μου που τις έχει πάρει πρόσφατα από έναν πωλητή του Aliexpress με την αναβάθμιση που πέρασε δεν ξανα-δούλεψαν και αναφέρει οτι δεν μπορεί η κάμερα να δουλέψει εκτός Κίνας..
Βέβαια δεν τον άφησα έτσι ξαναπέρασα το firmware που ειχαν: xiaoyi.querex.be/ και τώρα ξανα-δουλεύουν πλέον. Δεν παίζονται οι Κινέζοι μας πέρασαν για Αμερικανάκια φαίνεται μόλις πήραν χαμπάρι οτι πουλάει το πράμα σκέφτηκαν να μας πάρουν και τα σώβρακα...
Ο/H Admitos έγραψε:
Μήπως γνωρίζεις το εξης:
Εβαλα το apk στο κινητο και βλέπω την καμερα απο εκεί. Αν το βαλω και στο τάμπλετ πρεπει να κανω την διαδικασία απο την αρχη αλλα ετσι μηπως σβηστεί η καμερα απο το κινητο; δλδ θα μπορω αν κανω την διαδικασία στο ταμπλετ να συνεχίσω να βλεπω την καμερα και στο κινητο;