Για την CN Version αν είναι κατασκευασμένη μετά την 1η Νοεμβρίου 2015 ξεχνάς τα νεότερα Firmware. Αν περάσεις το νέο θα σου βγάλει ότι δεν λειτουργεί η κάμερα εκτός Κίνας.
YI Home 2.10.2.8_20160907 GR
- Application
- Xiaomi
-
-
Ανέβηκε η έκδοση 2.10.2.1_20160422, αν και τώρα είδα ότι υπάρχει η 2.10.2.1_201604229. Στα μενού φαίνεται πια και η επερχόμενη κάμερα που θα έχει ανάλυση 1080p! Επίσης μπαίνετε πια με το Yi λογαριασμό σας ή το Mi λογαριασμό σαςΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H newworld έγραψε:
Για την CN Version αν είναι κατασκευασμένη μετά την 1η Νοεμβρίου 2015 ξεχνάς τα νεότερα Firmware. Αν περάσεις το νέο θα σου βγάλει ότι δεν λειτουργεί η κάμερα εκτός Κίνας.
Καλώς σας βρήκα. Κάτοχος και εγώ (από aliexpress) YI ants.
Στο δικό μου PCB γράφει 20/5/2015 αλλά σε ότι λογισμικό και να βάλω πάνω από το 1.8.5.1L δεν παίζει.
Υποθέτω ότι έχει να κάνει με κάποιο serial number. -
@George Zotos δεν παίζει με του playstore!? Με την δικιά μου παίζει!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Δοκίμασα την δικιά σου και έχω το ίδιο αποτέλεσμα με την κανονική YI Home.
Η κάμερα συνδέεται μόνο με την παλαιά έκδοση λογισμικού. Μόλις την αναβαθμίσω πάπαλα. Την βλέπει turned off και η κάμερα λέει το κλασσικό "this camera can only be used in china" -
Ο/H George Zotos έγραψε:
Δοκίμασα την δικιά σου και έχω το ίδιο αποτέλεσμα με την κανονική YI Home.
Η κάμερα συνδέεται μόνο με την παλαιά έκδοση λογισμικού. Μόλις την αναβαθμίσω πάπαλα. Την βλέπει turned off και η κάμερα λέει το κλασσικό "this camera can only be used in china"
Έχεις απεγκαταστήσει ότι άλλο... Στο mi home την βλέπεις!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Περιμένω κι εγώ μια κινεζικη από το coolicool. Για να δούμε αν θα δουλέψει.
Το θέμα είναι ότι μετά από 20 μέρες δεν φάινεται στην παραγγελία trucking number.
Τους έγραψα μερικά "λογάκια" και περιμένω απάντηση.
Μάλλον είδαν ότι είμαι νέος πελάτης τους και θέλουν να μου κάνουν καλή εντύπωση.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Το πρόβλημα δεν είναι στην εφαρμογή αλλά στο firmware της κάμερας.
Μόλις γίνει η αναβάθμιση σβήνει το φωτάκι της κάμερας και δεν δουλεύει.
Και οι εκδόσεις Μ,Ν ... λένε κάτι στα κινέζικα κάθε 30 δευτ. ενώ στην τελευταία 1.8.6χχ το μήνυμα έχει αλλάξει στα αγγλικά.
Ακόμα και reset να κάνω και ξανά pairing μόλις ολοκληρωθεί το Pairing σβήνει το LED και τέλος.
Στην εφαρμογή συνδέεται, έχω πρόσβαση στα μενού κλπ αλλά το πλήκτρο on/off δεν κάνει κάτι.
Υποθέτω ότι η κάμερα βλέπει ότι το IP δεν είναι κίνας και τσινάει.
Αν είχα το dump από μία που δουλεύει με το 1.8.6.1 θα μπορούσα να το ψάξω λίγο παραπάνω.
Ενδιαφέρον θα είχε να υπήρχε κάποια σύγκριση hardware μεταξύ μοντέλου που δουλεύει και μοντέλου που δεν δουλεύει αν και πιστεύω ότι είναι θέμα serial number. -
-
Δοκιμάστε να κλείσετε το "hardware decode". Με ανοικτό στη θέση on δεν έχει εικόνα ενώ στην off δουλεύει κανονικά.
Ίσως βοηθήσει μερικούς. -
δεν μπορω να κααλαβω ποια να παρω απο αυτες yeso521.com/xiaomi-xiaoyi-night-vision.html
geekbuying.com/item/-Official-…urity---White-365045.html η αυτη geekbuying.com/item/-Official-…mpaign=EMSSHW_Feed_365473 οι δυο πρωτες ειναι ιδιες ? και γιατι τοσο διαφορα στην τιμη ? -
Η δεύτερη είναι 1080p. Διαφορετικό μοντέλο από την πρώτη.
Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα