Διαφήμιση

YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

• Application
  • Xiaomi
  • Να ακολουθείτε από το πρώτο θέμα το λινκ που σας πάει στον οδηγό μου.

ΠΡΟΣΟΧΗ (τελευταίο )
    Η αναβάθμιση του κινέζικου Firmware, που συνεχίζει να δουλεύει η κινέζικη κάμερα. μετά από δοκιμή, είναι μέχρι στιγμής η 1.8.6.1Q_201607271501. Για τις νέες αναβαθμίσεις στο μέλλον δεν ξέρω αν θα μπορούμε να κάνουμε το ίδιο κόλπο, οπότε καλό θα είναι να μείνετε εδώ, μέχρι νεωτέρας.
    Επίσης η τελευταία εφαρμογή που δοκιμάστηκε και δουλεύει και αυτή με το παραπάνω firmware είναι η YI Home 2.10.2.6_20160712 GR του Γιατρού.
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Είχα την Q στην κάμερα (μιας που ρωτήσατε) και την Ελληνική έκδοση του δόκτορα στι yi home και έκανε συνεχώς αποσυνδέσεις (μιλάω για την night 720p κάμερα). Το γύρισα σε 1.8.6.1Β_201603181307 (μάλλον είναι το προηγούμενο f/w της κάμερας) και έκανε τα ίδια με την έκδοση του δόκτορα.
    Πέρασα λοιπόν την έκδοση του yi home από εδώ (Dropbox - Xiaomi Antscam - working with new version), η οποία είναι η κινέζικη με μετάφραση στα Αγγλικά και όλες οι αποσυνδέσεις εξαφανίστηκαν.
    Τη συγκεκριμένη την προτείνει το γνωστό Banggood. Η μόνη ενοχλητική λειτουργία που παραμένει είναι κάθε φορά που κάνω logout ή μπαίνω από άλλο δίκτυο, είναι να ζητάει ξανά login (αναφέροντας "your password has been changed..." κλπ)
    Οι εξπερτ μας εδώ Μακεδόνας & δόκτορ αλλά και όσοι κατέχουν, πιστεύω θα βρούν σημαντικές πληροφορίες για τη βελτιστοποίηση των f/w από εδώ ([SOLVED] Xiaomi Xiao Yi Ant HOME – This camera can only be used in China (1.8.6.1) | Make, How To, and DIY)
    Ευχαριστώ :)

Υ.Γ. Πιστεύω πως η κάμερα αφού απαντά με ip ελληνική στους servers της xiaomi είναι στο χέρι τους να μας τις αποκλείσουν τελείως αν το θελήσουν. Η ενσωμάτωση στο λογισμικό fake responses με κινέζικες ip είναι κομμάτι δύσκολο, το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι να αλλαχτεί το response της κάμερας σε true από fake στις απαντήσεις. Αυτό προυποθέτει γνώσεις αλλά και ίσως ξεχωριστό script για να το ενσωματώνουμε στα updates. Επίσης θα ήταν εφικτό να γίνει δουλειά για παράκαμψη των servers αλλά αυτό σημαίνει custom firmware και πολλή όρεξη για πασπάτεμα :)
  • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Να ακολουθείτε από το πρώτο θέμα το λινκ που σας πάει στον οδηγό μου.

ΠΡΟΣΟΧΗ (τελευταίο )
    Η αναβάθμιση του κινέζικου Firmware, που συνεχίζει να δουλεύει η κινέζικη κάμερα. μετά από δοκιμή, είναι μέχρι στιγμής η 1.8.6.1Q_201607271501. Για τις νέες αναβαθμίσεις στο μέλλον δεν ξέρω αν θα μπορούμε να κάνουμε το ίδιο κόλπο, οπότε καλό θα είναι να μείνετε εδώ, μέχρι νεωτέρας.
    Επίσης η τελευταία εφαρμογή που δοκιμάστηκε και δουλεύει και αυτή με το παραπάνω firmware είναι η YI Home 2.10.2.6_20160712 GR του Γιατρού.

Με τον συγκεκριμένο συνδυασμό που λες δουλεύει κανονικά? Γιατί τελικά εγώ με τον παρακάτω έχω πρόβλημα. Αποσυνδέεται συνέχεια και θέλει κάθε φορά login με τον Mi account. Εάν κάνω Yi account θα φτιάξει ή απλά είναι θέμα Firmware οπότε να δοκιμάσω και το τελευταίο?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • Την ίδια απορία έχω και εγώ, αυτόν τον συνδυασμό έχω και η κάμερα είναι έκδοσης 5 Νοεμβρίου 2015 και έχω συνέχεια αποσυνδεσεις

Sent from my 1+1
    ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄
  • firekostas με το συνδυασμό που ανέφερα στο προηγούμενο πόστ μου (πρέπει να έχω την αμέσως μεταγενέστερη έκδοση από την δική σου) έχει αποσυνδεθεί 2 φορές στο 8ωρο και ζητάει πάλι login και συνδέεται άμεσα (δεν έχω θέμα έως τώρα με σύνδεση δικτύου που την έβγαζε offline όπως με την Q). Δεν το λες και τραγικό, αλλά έχει θέμα ακόμη, αν συγκρίνω με ένα 7ήμερο συνεχούς σύνδεσης χωρίς πρόβλημα στις αρχές του Αυγούστου. Μπας και παίζει κάτι με τους σερβερς της Κίνας, αλλά αν ισχύει γιατί δεν είναι γενικό το κακό?
    Τελικά το μετάνιωσα που έβγαλα το μαμά f/w της κάμερας, αλλά τα κινέζικα με νευρίασαν.
    Μιάς που το ανέφερες πως κάνεις λογ/σμό yi account? (αφού θέλει 9ψήφιο τηλέφωνο) :)
  • Ο/H atmistis έγραψε:

firekostas με το συνδυασμό που ανέφερα στο προηγούμενο πόστ μου (πρέπει να έχω την αμέσως μεταγενέστερη έκδοση από την δική σου) έχει αποσυνδεθεί 2 φορές στο 8ωρο και ζητάει πάλι login και συνδέεται άμεσα (δεν έχω θέμα έως τώρα με σύνδεση δικτύου που την έβγαζε offline όπως με την Q). Δεν το λες και τραγικό, αλλά έχει θέμα ακόμη, αν συγκρίνω με ένα 7ήμερο συνεχούς σύνδεσης χωρίς πρόβλημα στις αρχές του Αυγούστου. Μπας και παίζει κάτι με τους σερβερς της Κίνας, αλλά αν ισχύει γιατί δεν είναι γενικό το κακό?
    Τελικά το μετάνιωσα που έβγαλα το μαμά f/w της κάμερας, αλλά τα κινέζικα με νευρίασαν.
    Μιάς που το ανέφερες πως κάνεις λογ/σμό yi account? (αφού θέλει 9ψήφιο τηλέφωνο) :)

Οι αποσυνδέσεις όμως χαλάνε την όλη λειτουργία της κάμερας. Το βράδυ ας πούμε που πήγα να ρίξω μια κλεφτή ματιά στον γιο μου που κοιμόταν(την έχω για Baby Cam σε tvbox στην tv) είχε αποσυνδεθεί και ήθελε κωδικό πάλι. Στις 4 τα χαράματα. Να κάθομαι να βάζω κωδικούς. Ε σηκώθηκα και πήγα και τον είδα. Από 4g 3g και αλλιώς δίκτυο μπαίνει κανονικά απλά θέλει login συνέχεια. Λογαριασμό Yi ούτε είδα τι θέλει. Απλά το είπα μπας και βγάλουμε άκρη.

• Έχεις δίκιο, απόλυτα συμφωνω μαζί σου! Αν ήξερα τα προβλήματα θα έπαιρνα την eu έκδοση. Ήταν πριν κανα 8μηνο και δεν είχα καταλάβει κάτι στραβό. Γεγονός είναι πως πήραμε κάτι που είναι προγραμματισμένο για λειτουργία στην Κίνα και θέλουμε να δουλεύει στην Ελλάδα. Τεσπα, θα πάω για την 1080 αργότερα αφού περάσει τις όποιες παιδικές ασθένειες. (Να χαίρεσαι το γιόκα :) )
  • Διαφήμιση
  • Ευχαριστώ φίλε μου να είσαι καλά! Ναι έχεις δίκιο σε αυτό που λες εν μέρει την πήραμε εν γνώσει μας την κάμερα αλλά δεν φταίμε εμείς εξ ολοκλήρου. Τουλάχιστον όταν την πήρα εγώ ακόμα δεν υπήρχε το θέμα με την κινέζικη έκδοση. Για 1080 ή για την Ευρωπαϊκή δεν δίνω τόσα λεφτά θα κοιτάξω καμία άλλη από ebay μάλλον.

• Εγώ πάντως ένα έχω να πω αν μπω από την yi home εφαρμογή μου ζητάει pass συνέχεια, αν μπω από το mi home και μπω στην κάμερα από εκεί δεν με πετάει ποτέ, ούτε μου ζητάει το pass..

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Λογαριασμό στο yi πως κάνουμε;

Sent from my 1+1
  • Ο/H paiktaras έγραψε:

Λογαριασμό στο yi πως κάνουμε;

Sent from my 1+1

Δεν χρειάζεται να κάνεις λογαριασμό στο yi απλά σύνδεσε την κάμερα με το smart home και μπες από εκεί να δεις αν σε ξανά πετάξει

• Διαφήμιση
  • Ο/H billxrys έγραψε:

Ο/H paiktaras έγραψε:

Λογαριασμό στο yi πως κάνουμε;

Sent from my 1+1

Δεν χρειάζεται να κάνεις λογαριασμό στο yi απλά σύνδεσε την κάμερα με το smart home και μπες από εκεί να δεις αν σε ξανά πετάξει

Τι είναι το smart home? Εφαρμογή; δώσε τα φώτα σου

Sent from my 1+1