Από χτες το βράδυ δεν αποσυνδέεται και οι ενημερώσεις έρχονται κανονικά, για να δούμε....
Sent from my ZTE A2016 using Tapatalk
Sent from my ZTE A2016 using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H firekostas έγραψε:
Τζάμπα το κράξιμο λοιπόν. Καμία αναβάθμιση στους Server τους θα έκαναν. Εγώ πήγα να αναβαθμίσω στο τελευταίο Firmware και έφαγα άκυρο. Ξεκίνησε πάλι τα "this camera cannot be used outside of China" οπότε πέρασα το Firmware του Οκτωβρίου και μπόμπα πάλι.
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Ο/H firekostas έγραψε:
Τζάμπα το κράξιμο λοιπόν. Καμία αναβάθμιση στους Server τους θα έκαναν. Εγώ πήγα να αναβαθμίσω στο τελευταίο Firmware και έφαγα άκυρο. Ξεκίνησε πάλι τα "this camera cannot be used outside of China" οπότε πέρασα το Firmware του Οκτωβρίου και μπόμπα πάλι.
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τσάμπα το κράξιμο;;
Σοβαρά μιλάς;
Δεν κράτησε μια ώρα.Κράτησε ποσες μέρες.
Ξέρεις αν κάποιος έλειπε και ήθελε να τσεκάρει το σπίτι ή το μωρό του;
Μην σκεφτόμαστε μόνο την πάρτη μας.
Unleashed by my M1 NOTE
Όχι δεν μπορεί ν' αλλάξει αυτό. Απλώς τα βίντεο που τραβάει όταν πιάνει κίνηση, τ' αποθηκεύει είτε στον σκληρό που έχεις συνδέσει στον xiaomi router.Ο/H steliosss έγραψε:
Ήθελα να ρωτήσω κάτι (αν και άσχετο λίγο με τη yi home νομίζω).
Γίνεται να μεγαλώσουμε την διάρκεια (τα 6 δευτερόλεπτα νομίζω είναι λίγα) ή πχ να ανεβαίνει σε cloud αυτά που καταγράφει;
Το ρωτάω αυτό, γιατί μπορεί να αντιληφθεί κίνηση και να στείλει ειδοποίηση (και εσύ να αργήσεις να την δεις), αλλά μέσα σε αυτά τα 6 δευτερόλεπτα ο κλέφτης να μην φανεί και να πάει κύριος και να αποσυνδέσει την κάμερα.
Φαντάζομαι η απάντηση είναι όχι, αλλά για να είμαι σίγουρος...
Κάτι έχει πάρει το μάτι μου ότι αυτό γίνεται με το router της xiaomi 1tb ή όχι;
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Να υπενθυμισω, οτι η κάμερα δεν είναι ασφαλειας, αλλά παρατήρησης.
Αν θέλω να σε κλεψω το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να κόψω το ρεύμα. Έτσι ξέρω πριν ακόμα προσπαθήσω, αν έχεις συναγερμό που να δουλεύει σωστά και κλείνω και το σύστημα παρακολουθησης γιατί σίγουρα δεν θα έχεις προνοήσει να το συνδέσεις σε UPS.![]()