[GTV-5.10.29/30] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
-
-
-
-
Ο/H Trickle έγραψε:
Ενταξει λοιπον θα περιμενο mail αφου μας κακομαθαινεις
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Trickle έγραψε:
Ενταξει λοιπον θα περιμενο mail αφου μας κακομαθαινεις
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Τι δεν καταλαβαίνω ;;;Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Παιδια, εμενα στη τελευταια ρομ οταν μου στελνει καποιος απο τις επαφες μου μηνυμα,φαινεται μονο ο αριθμος του στις ειδοποιησεις.Αλλα,αν απαντησω φαινεται και τ ονομα του (στα μηνυματα).Ομως αν ξαναστειλει,παλι μονο ο αριθμος φαινεται (στις ειδοποιησεις)!Επισης,οταν με καλει καποιος που τον εχω με φωτο,ενω φαινεται κατα την ωρα που καλει,η καλω,μολις απαντησω/απαντησει,η φωτο χανεται!!Αυτο το τελευταιο το ειχα και στις προηγουμενες εκδοσεις!Κατα τ αλλα,η συσκευη-Xiaomi redmi noto 2-πεταει και η μπαταρια το ιδιο!!
-
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Για ...πληκτρολογικό λάθος το κόβω... -
Ο/H petran66 έγραψε:
Παιδια, εμενα στη τελευταια ρομ οταν μου στελνει καποιος απο τις επαφες μου μηνυμα,φαινεται μονο ο αριθμος του στις ειδοποιησεις.Αλλα,αν απαντησω φαινεται και τ ονομα του (στα μηνυματα).Ομως αν ξαναστειλει,παλι μονο ο αριθμος φαινεται (στις ειδοποιησεις)!Επισης,οταν με καλει καποιος που τον εχω με φωτο,ενω φαινεται κατα την ωρα που καλει,η καλω,μολις απαντησω/απαντησει,η φωτο χανεται!!Αυτο το τελευταιο το ειχα και στις προηγουμενες εκδοσεις!Κατα τ αλλα,η συσκευη-Xiaomi redmi noto 2-πεταει και η μπαταρια το ιδιο!!
Διάβασε αυτό τον οδηγό. -
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Το WiFi display έχει αφαιρεθεί;; Η επιλογή για ενεργοποίηση ασύρματης οθόνης υπάρχει αλλά δε μπορώ να βρω πως θα κάνω μια εικόνα προβολή.Συσκευές : Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Current Device Xiaomi Pocophone f1
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0