XiaomiΜΑΝΙΑ
-
-
Ωραιος ετσι να μεγαλώνει και αλλο η συλλογη
-
Μόλις παράγγειλα άλλο ένα gadget της Xiaomi....το στυλό που έβγαλε, το Mi Pen. Ήμουν έτοιμος να το πάρω από Geekbuying, αλλά είδα στο site που παίρνω νέα καμιά φορά, ότι είχε link για πιο φθηνά, για 5€!, οπότε το χτύπησα από εκεί. Βλέπω βέβαια ότι οι αποστολές ξεκινάνε από 7/9, αλλά δεν πειράζει...θα έρθει!
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ωραιο Ντοκ!!! Τα κοινά μελανια παίρνει ;;;
-
Ο/H Sam έγραψε:
Ωραιο Ντοκ!!! Τα κοινά μελανια παίρνει ;;;
Γίνε VIP!!!
Μόλις πήρα ενα sport backpack της xiaomi(πιο πολύ για το ποδήλατο το θέλω). To πήρα απο banggood που το έχει προσφορά στα 11$ μείον κάτι πόντους που έχω βγήκε 8,5euro. Γενικά νομίζω έχει πολύ καλή τιμή για backpack και αν ισχύουν αυτα που λέει τότε είναι απίστευτη η τιμή!! Στην συνέχεια έψαξα και είδα οτι έχει μεγάλη ποικιλία σε backpacks και άλλες τσάντες. Τις πιο καλές τιμές τις είδα σε banggood και ali. Επίσης σκέφτομαι να πάρω και αυτη η οποία πρέπει να είναι οτι πρέπει για κάθε μέρα και για την ποιότητά της(απο αυτα που διάβασα) επίσης έχει καλή τιμή!Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
@K.Papaefthymiou χχμμμ!! Για ποδήλατο όντως φαίνεται πολύ καλό και αδιάβροχο υποθέτω!!!
Εγω πάλι έβλεπα για ένα απο τα δύο αυτά : 1 ή 2 -
Απο οτι είδα όλες αδιάβροχες είναι! Απο αυτες που έβαλες εμένα μου αρέσει η 2η(την οποία επίσης γλυκοκοιτάζω αλλά για ποιο μετά) Στο ali την βρήκα με 29,22$ και registered shippment. Μου άρεσε πάρα πολύ και η συγκεκριμένη γιατί έχει και cart belt(οτι πρέπει για κανα ταξίδι!) και external mesh bag. Στο banggood έχει καλύτερη παρουσίαση αλλά είναι πιο ακριβή...Έχει βγάλει και μια αντίστοιχη αλλά είναι presale στο banggood όμως αυτη μου αρέσει πιο πολύ εμένα.Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Καλημέρα και από εμένα. Ευχαριστούμε πολύ για όλα όλους σας. Με τη σειρά μου θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου από την αγορά Xiaomi bag.
Αγόρασα αυτό Original Xiaomi Canvas Pocket Bags Waist Packs Fanny Satchel Travel Sport Bicycle Bags Sale - Banggood Mobile
Είναι καταπληκτικό.
Χωράει πολλά πράγματα σε σημείο που όταν το γεμίσεις γίνετε τεράστιο.
Έχει θήκες για το κινητό, ξεχωριστή για τα κλειδιά, κρυφή στο πίσω μέρος.
Εγώ το φοράω χιαστί στην πλάτη. Από θέμα υλικού κατασκευής είναι το γνωστό μας καραβοπανο.
Το πήρα στο εκρου χρώμα και είναι φοβερό. -
@giorgio.papaioan να σαι κάλα που μοιράστηκες την εμπειρία σου, η αλήθεια είναι οτι το είχα δεί οταν ειχε πρωτοβγεί αλλα δεν το ξαναπέτυχα κάπου !
-
Σήμερα είχα παραλαβές από Coolicool. Εννοείται θα υπάρξει και review με βίντεο
1. Original Xiaomi Mi Capsule Half In-ear Earphones 45 Degrees Earphone Head Soft Silicone Earbud
2. Original Xiaomi Mi Smart LED Desk Lamp Mijia Intelligent LED Lamp Table Lamp with 4 Lighting Modes Brightness Color Temperature Stepless Adjustment
Η λάμπα συνδέεται μέσω wifi στο δίκτυο και διαχειρίζεται μέσω της εφαρμογής της και το Mi Home
3. FOCALMAX Accordion 3D VR Box Glasses Ultraportable Folding Head Mount Virtual Reality VR Headset Manual Focus Adjustment Self-adaptive Pupil Distance Proof 3D Game Video Cardboard for 4.5 to 6.0 Inches Smartphones (Δεν είναι xiaomi, αλλά το είχα παραγγείλει για τον αδερφό μου, γιατί είναι πρακτικό και μεταφέρετε παντού εύκολα).
Γίνε VIP!!!
Σήμερα είχα άλλη μία Xiaomiπαραλαβή. Ήρθε ο ιατρικός μου Mitu από το Geekbuying!!! Έτσι τρίτωσε το μιτουκακό
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες