Διαφήμιση

XiaomiΜΑΝΙΑ

• @Sakoumidis χαχαχα, κάνε κρυφά τις αγορές σου!!! :chinese:
      Λοιπόν η δεύτερη έκδοση έχει περισσότερες επιλογές μέσω app του κινητού μας,η πρώτη έκδοση απλά μπορούσες να το συνδέσεις σε Ενα μονάχα σταθμό(νομίζω 94.6) και άν υπήρχε σταθμός απο πίσω στην περιοχή σου ίσως να έκανε κάποιες παρεμβολές.Στο νέο ,το 2S μπορείς να επιλέξεις όποιο σταθμό εσύ θές,επιπλέον σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείς τη ''ζωή'' της μπαταρίας του αυτοκινήτου σου(όπου κάνει και ένα χαρακτηριστικό μπίπ όταν εντοπίσει πτώση της τάσης της μπαταρίας ή κάποια άλλη ανωμαλία) επίσης μπορείς να αλλάξεις το χρώμα στο εσωτερικό των USB ενώ στην πρώτη έκδοση ήταν στάνταρ και τέλος έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο οπου μπορείς να απαντάς στις κλήσεις ομιλίας του κινητού σου απευθείας εκεί(επίσης κάτι που έλειπε απο την πρώτη έκδοση).
      Νομίζω είναι μονόδρομος η έκδοση 2S αν ψάχνεις το κάτι παραπάνω, εκτός και αν ψάχνεις ένα φθηνό-απλό και ποιοτικό φορτιστή USB αυτοκινήτου που με μόλις 8 ευρώ (κάπου εκεί έχει τώρα) κάνεις τη δουλεία σου άψογα.
    • Είσαι μοναδικος.
      Μμμμμ, λες να τις κάνω κρυφά;
      Άσε ρε φίλε μην νομίζει ότι μου τα τρώνε τπτ @ου@νες... Χαχαχα
      Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
      Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
      Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
    • @Sam και στο προηγούμενο μπορείς να αλλάξεις σταθμό αλλά και led. Δεν ξέρω μήπως έχει διαφορά η εφαρμογή σε ios και δεν μπορείς εσύ...
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Διαφήμιση
    • Επίσης @Sam Λειτουργεί πλέον σαν ανοιχτή ακρόαση στο αυτοκίνητο; Και εαν το δοκίμασες, πως σου φαίνεται απο απόδοση στην ομιλία;
    • Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Επίσης @Sam Λειτουργεί πλέον σαν ανοιχτή ακρόαση στο αυτοκίνητο; Και εαν το δοκίμασες, πως σου φαίνεται απο απόδοση στην ομιλία;
      Γιατί πριν δεν μπορούσε να λειτουργήσει σαν ανοικτή ακρόαση; Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω οτι μπορεί, βέβαια δεν έχει μικρόφωνο φαντάζομαι θα λειτουργεί απο το μικρόφωνο του κινητού. Μάλιστα έχει και ρύθμιση--> Εισερχόμενες κλήσεις (on/off). Εγω το έχω στο off για αυτο δεν ξέρω...
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Ναι ναι λειτουργούσε κανονικά και το πρώτο απλα χωρίς να έχει μικρόφωνο, αν είχες το κινητό σου ''πεταμένο'' μέσα σε καμία θήκη του αυτοκινήτου δεν ακουγόσουν καθόλου στον άλλον.τώρα με αυτό ακούγετε μια χαρά καθώς έχει το μικρόφωνο πάνω στον αναπτήρα του αυτοκινήτου.
    • Εγώ όταν το προσπαθούσα, και επέλεγα να πάει ο ήχος στο bluetooth, με πετούσε πάλι στο ακουστικό. Θα το δοκιμάσω πάντως..αν ισχύει αυτό, τότε είναι σούπερ!
    • Διαφήμιση
    • Το προσπάθησα πριν λίγο και όντως δεν γινόταν!! Μόλις πατουσα το εικονίδιο του Bluetooth στην κλήση ο ήχος δεν μεταφερόταν και γυρνούσε πάλι στο ακουστικό!
      Sam εάν μπορείς, τεσταρε λίγο το δικό σου το 1 για να δεις πως συμπεριφέρεται.. μήπως είναι θέμα συσκευής.

Sent from my MI 3W using Tapatalk
    • Επιβεβαιώνω και εγω οτι τελικά όντως δεν γίνεται... Χτυπάει κανονικά στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου και μόλις το σηκώσω μου το γυρνάει στο ακουστικό...
      Stay away from dx.com

• Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:

Απο οτι είδα όλες αδιάβροχες είναι! Απο αυτες που έβαλες εμένα μου αρέσει η 2η(την οποία επίσης γλυκοκοιτάζω αλλά για ποιο μετά) Στο ali την βρήκα με 29,22$ και registered shippment. Μου άρεσε πάρα πολύ και η συγκεκριμένη γιατί έχει και cart belt(οτι πρέπει για κανα ταξίδι!) και external mesh bag. Στο banggood έχει καλύτερη παρουσίαση αλλά είναι πιο ακριβή...Έχει βγάλει και μια αντίστοιχη αλλά είναι presale στο banggood όμως αυτη μου αρέσει πιο πολύ Καλ
      Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο σε όλους :D ,
      έστω και με σχεδόν 2 εβδομάδες καθυστέρηση να κάνω μια μικρή επισύμανση .
      Αν διαβάσετε την περιγραφή του σακίδιου , λέει water repelant , συνήθως με αυτόν τον όρο οι κατασκευαστές εννούν ότι μπορεί να αντέξει το σακίδιο ένα ψιλόβροχο και συνήθως αν είναι και παρατεταμένο είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να αρχίσει να μουλιάζει το ύφασμα . Αν θεωρείτε πιθανό να βρεθείτε έξω με βροχή είναι καλό να προμηθευτείτε ένα αδιάβροχο κάλυμα για το σακίδιο σας στις κατάλληλες διαστάσεις . Καλύτερα να είστε 1000% σίγουροι παρά να πάθετε κάποια ζημιά . Το κόστος ούτως ή άλλως δεν είναι μεγάλο ( ειδικά από e bay ) . Απλά να ελέγξετε πολύ καλά τις διαστάσεις πρην την παραγγελία γιατί αν είναι πολύ μεγάλο θα ανεμίζει σαν σημαία ( ειδικά στο ποδήλατο ) και αν το διπλώσετε μπορεί να μαζέψει κάπου νερά που τελικά μπορεί να εισέλθουν προς τα μέσα .
      Επίσης παίζει και το θέμα της ασφάλειας καθώς συνήθως τα καλλύματα είναι έντονα φωσφοριζέ χρώματα και σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας ( π.χ. βροχή ) βοηθάνε να μας βλέπουν καλύτερα ( π.χ. οι οδηγοί όταν είμαστε στο ποδήλατο ) .

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας ,

Παναγιώτης .

Υ.Γ. Συγγνώμη για το εκτός θέματος .

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην banned79: Προσθήκη πληροφοριών ().

• Εγω δεν πρόκειται να βγω με βροχή, το θέμα είναι μόνο αμα με πιάσει κανα ψιλόβροχο. Σαν σακίδιο δεν είναι πολύ μεγάλο. Μου ήρθε θα ανεβάσω και καμια φωτό! :grin: :thumbsup:
      Stay away from dx.com

• Διαφήμιση
    • Γενικά για τη δουλειά που το θέλω μια χαρά μου φαίνεται. Μικρό και ελαφρύ. Όχι κάτι το ιδιαίτερο και καθαρά για κάποιο σπορ. Καταρχάς να πω οτι οταν την έβγαλα φωτο ήταν εντελώς άδεια και εντελώς επίπεδη, μόλις μπουν πράγματα θα μειωθεί το φάρδος. Το αρνητικό είναι οτι δεν κλείνει με κάποιο φερμουαρ αλλά με ενα κεντρικό κουμπί και στη συνέχεια τη διπλώνεις και μένει έτσι μέσω των πλαϊνών κλιπς(2η φωτο). Έχει μπροστινό τσεπάκι για κλειδιά-κινητό(1η φωτο)

Και στο εσωτερικό της είναι ένας ενιαίος χώρος χωρίς τσέπες ή κάτι άλλο

Επίσης να πω οτι έχει και πλαϊνό τσεπάκι(2η φωτο, μοιάζει σαν πίσω ενω είναι πλαινό) έτσι ώστε εαν την έχεις γεμάτη μέχρι πάνω και θες να πιάσεις κατι που είναι κάτω-κάτω μπορείς μέσα απο αυτο το τσεπάκι να το ψαρέψεις.
      Stay away from dx.com