Όχι καθόλου. Απο οτι θυμάμαι και τα meizu κάπου εκεί έχουν... Το διάβασα αυτο που λες αλλά δεν κατάλαβα ποια η διαφορά με το προηγούμενο...Ο/H maddoctor έγραψε:
Πάντως στα 30$ που τα έχει το banggood δεν είναι άσχημη τιμή. Εντωμεταξύ διάβαζα στο neakiniton.blogspot ότι η xiaomi έβγαλε και νέα ακουστικά bt σαν αυτό που έχω, youth edition.

Edit: Επίσης να πω οτι τα ακουστικά που προανέφερα τα έχει και το gearbest με 0,1$ πιο κάτω και μάλιστα έχει και πιο γρήγορη αποστολή. Βέβαια εγω νομίζω οτι προτιμώ το banggood...

Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB