XiaomiΜΑΝΙΑ
-
-
-
-
Παιδια ψαχνω το μπρελοκ mitu που ειναι ενα κοκκινο διαβολακι , το ειχα παραγγειλει geekbuing & fasttech και τα 2 μετα απο ενα μηνα ειπαν δεν υπαρχει και μου εκαναν refund , οποτε μηπως τοχει καποιος και το δινει και δευτερον αν ξερει καποιος που αλλου μπορω να το βρω , ευχαριστω
Sent from my iPad using TapatalkPOCO X3 PRO (8/128)
-
Ο/H homer66 έγραψε:
Παιδια ψαχνω το μπρελοκ mitu που ειναι ενα κοκκινο διαβολακι , το ειχα παραγγειλει geekbuing & fasttech και τα 2 μετα απο ενα μηνα ειπαν δεν υπαρχει και μου εκαναν refund , οποτε μηπως τοχει καποιος και το δινει και δευτερον αν ξερει καποιος που αλλου μπορω να το βρω , ευχαριστω
Sent from my iPad using Tapatalk
=============== Δεκ 25th 2016, 10:51pm ===============
Έβγαλε και οδοντόβουρτσα απλή...
home.mi.com/shop/detail?gid=416Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Αλλο ένα εκπληκτικό προιόν απο την Xiaomi, είχα πολλές ledοταινίες αλλα η ποιότητα κατασκευής της xiaomi είναι πραγματικά φανταστική, αν και μικρή σε πλάτος παρόλα αυτά εξαιρετικά φωτεινή!
-
Xiaomi Xiaoyi Smart IP Camera Two 1080P Alarm Sensor Night Vision Cloud Storage
YI Home Security System WiFi 1080P IP Camera- BLACK
Original Xiaomi Wireless Smart IP Camera Home Security System
-WHITE 177333001Panorama Motion Detection Night Vision
είμαι ανάμεσα σε αυτές τις συσκευές τις θέλω για αρχή για Baby monitor μιας και οι δυο από τις τρεις έχουν baby cry ....άλλα έχω δυο ερώτησεις σε σας που το εχετε
1)μπορείς να τον συνδέσεις μόνιμα με μια συσκευή να εκπέμπει συνεχεία εικόνα
2)μπορείς να της συνδέσεις σε 3-4 συσκευές;;;;
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα -
Χθεσινή παραλαβή.Τα ακουστικά δεν ανοίχτηκαν ακόμα γιατί κόλλησα με το mi band.Χρησιμοποιώ τα παλιά ακόμα,όσο αντέχουν από τα χερια του μικρού που τα έχει βάλει στο μάτι..
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Mylopotamos έγραψε:
Xiaomi Xiaoyi Smart IP Camera Two 1080P Alarm Sensor Night Vision Cloud Storage
YI Home Security System WiFi 1080P IP Camera- BLACK
Original Xiaomi Wireless Smart IP Camera Home Security System
-WHITE 177333001Panorama Motion Detection Night Vision
είμαι ανάμεσα σε αυτές τις συσκευές τις θέλω για αρχή για Baby monitor μιας και οι δυο από τις τρεις έχουν baby cry ....άλλα έχω δυο ερώτησεις σε σας που το εχετε
1)μπορείς να τον συνδέσεις μόνιμα με μια συσκευή να εκπέμπει συνεχεία εικόνα
2)μπορείς να της συνδέσεις σε 3-4 συσκευές;;;;
Ναι μπορείς να τις συνδέσεις μόνιμα. Συνδέονται σε πολλές συσκευές. Για το baby cry Μην σε απασχολεί, θα το αναλαμβάνει η γυναίκα, έχουν ραντάρ οι γυναίκες καλύτερο από τις κάμερες
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Πήρε ενα 3ωρο αλλα το κατάφερα!!!
-
-
Ο/H nikpoth έγραψε:
Χθεσινή παραλαβή.Τα ακουστικά δεν ανοίχτηκαν ακόμα γιατί κόλλησα με το mi band.Χρησιμοποιώ τα παλιά ακόμα,όσο αντέχουν από τα χερια του μικρού που τα έχει βάλει στο μάτι..
Καλοριζικα φιλε μου......
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες