Αυτό ακριβώς κοίταγα και εγώ, νάσαι καλά για το βίντεο!

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜόλις παρήγγειλα 2 πετσέτες προσώπου, το "smart" της ιστορίας είναι στο υλικό κατασκευής, που λέει ότι προέρχεται από το κορυφαίο 2% της παγκόσμιας παραγωγής βαμβακιού, που είναι σούπερ απορροφητικό, δεν μυρίζει κτλ κτλ.Ο/H mixaliscy έγραψε:
Μα κάπου είχα δει και πετσέτες μπάνιου
Ναι το είδα και αυτό, αξίζει το έξτρα εικοσάρικο όμως; Γύρο στα 50 το βρίσκω αυτό και γύρω στα 30 το άλλο..Ο/H zananiro έγραψε:
Εγώ έχω πάρει αυτό το backpack της Xiaomi, φοβερή ποιότητα και χωράει τα πάντα όλα από gadgets. 3 μήνες την έχω και ακόμα ανακαλύπτω κρυφές θήκες για gadgets.
Εγώ πάντως το δικό μου για την δουλειά το πήρα... Είχα μία τσάντα από συνέδριο, (παλιά, τώρα τις έχουν κόψει εδώ και κάτι χρόνια....κρίση!), που χάλασε και έψαχνα κάτι καλό, απλό και ανθεκτικό.Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ναι το είδα και αυτό, αξίζει το έξτρα εικοσάρικο όμως; Γύρο στα 50 το βρίσκω αυτό και γύρω στα 30 το άλλο..Για το πήγαινε-ελα στην δουλειά το θελω βασικά, μόνο για αυτό.
Μόλις τις πάρεις αν ισχύει μου λες να δώσω παραγγελίαΟ/H Xstos έγραψε:
Μόλις παρήγγειλα 2 πετσέτες προσώπου, το "smart" της ιστορίας είναι στο υλικό κατασκευής, που λέει ότι προέρχεται από το κορυφαίο 2% της παγκόσμιας παραγωγής βαμβακιού, που είναι σούπερ απορροφητικό, δεν μυρίζει κτλ κτλ.
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ναι το είδα και αυτό, αξίζει το έξτρα εικοσάρικο όμως; Γύρο στα 50 το βρίσκω αυτό και γύρω στα 30 το άλλο..Ο/H zananiro έγραψε:
Εγώ έχω πάρει αυτό το backpack της Xiaomi, φοβερή ποιότητα και χωράει τα πάντα όλα από gadgets. 3 μήνες την έχω και ακόμα ανακαλύπτω κρυφές θήκες για gadgets.
Για το πήγαινε-ελα στην δουλειά το θελω βασικά, μόνο για αυτό.