Εδώ και ενα δείγμα του Xiaomi Mitu Robot :
XiaomiΜΑΝΙΑ
-
-
-
Το έχει πάρει κάποιος, αλλά δεν τον είχε βολέψει γι'αυτό που ήθελε.Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
ok ευχαριστώ γιατρέ
..ακριβούτσικο το βρίσκω επίσης..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Έχω παρατηρήσει μερικά τέτοια "κουλά" στην τιμολόγηση των προϊόντων σε κάποιες περιπτώσεις, όχι πάντα προς τα επάνω.Ο/H Alex_MLT έγραψε:
..ακριβούτσικο το βρίσκω επίσης..
70 Ευρώ για μαξιλάρι πάντως....
-
Ο/H Sam έγραψε:
Εδώ και ενα δείγμα του Xiaomi Mitu Robot :
Χαχαχα, δεν παίζεσαι ... Για άλλη μία φορά απολαυστικός ... Μας χάζεψες
Για πες εντυπώσεις ... Αξίζει την αγορά του ; Ενδιαφέρομαι για κάτι ανιψάκια μου ...Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Εγώ πάντως το κοιτάω για μένα. Τι ανηψάκια και κουραφέξαλα....να πούνε τα κάλαντα να το πάρουν!

Πάντως μ' ενδιαφέρει, είναι εντυπωσιακό? Γιατί και 100+$ δεν είναι και λίγα....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Χαχαχα , @maddoctor πραγματικά όμως!!!
@Sakoumidis για πάρτη σου πάρε το βρέ γιατί τα ανηψάκια σου θα το κάνουν ψίχουλα και θα πονέσει η καρδιά σου!! Είναι τρομερό, κάνει αρκετή φασαρία βέβαια όταν γυρίζουν τα μοτέρ αλλά κλαιν!!! Είναι 30 εκατοστά ύψος , πανέμορφο και όντως εντυπωσιακό! Θα δω μήπως και με καμιά πατέντα του κουμπώσω πάνω και την xiaomi yi 4k!! -
Βάλ'το να την κλωτσάει ή να της πετάει πυραυλάκια!Ο/H Sam έγραψε:
Θα δω μήπως και με καμιά πατέντα του κουμπώσω πάνω και την xiaomi yi 4k!!

-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Καλά θα μας τρελάνει η Xiaomi νομίζω....Την ημέρα των ερωτευμένων ανακοίνωνε ειδική smart κιθάρα για να μάθουμε να παίζουμε, τώρα βγάζει γυαλιά! 70+ gadgets έχει βγάλει λέει και συνεχίζει ακάθεκτη....!
Πραγματικά, έχει βγάλει άπειρα gadgets και όλα πολύ καλής ποιότητας. Μας έχει ξεπαραδιασει
. Σε λίγο θα βγάλει και χαρτί υγείας
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Σύντομα πάντως, με βλέπω για xiaomi backpack και 2 mi band 2 (για εμένα και την γυναίκα)
Και ψήνομαι για δεύτερη yeelight και Xiaomi Yeelight Smart LED Light Strip φυσικά το pad 3 και το ΤV box 2.. είναι στην λίστα..
της παίρνω το Mi band γαι να την βγάλω καθαρή..
=============== Μαρ 12th 2017, 8:00pm ===============
ααα..! Ξέχασα την ..καφετιέρα.. αυτό είναι στανταρτάκι!!

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Πάρε και ένα "φθηνό" καθαριστή νερού της XiaomiΟ/H zananiro έγραψε:
Πραγματικά, έχει βγάλει άπειρα gadgets και όλα πολύ καλής ποιότητας. Μας έχει ξεπαραδιασει
. Σε λίγο θα βγάλει και χαρτί υγείας
Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
Xiaomi Yunmi X5 Purifier Releases at 8,999 yuan, $1499
=============== Μαρ 12th 2017, 9:59pm ===============
Το backpack πάντως που το έχω πάρει, είναι πολύ καλό!Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Σύντομα πάντως, με βλέπω για xiaomi backpack και 2 mi band 2 (για εμένα και την γυναίκα)
Και ψήνομαι για δεύτερη yeelight και Xiaomi Yeelight Smart LED Light Strip φυσικά το pad 3 και το ΤV box 2.. είναι στην λίστα..
της παίρνω το Mi band γαι να την βγάλω καθαρή..
=============== Μαρ 12th 2017, 8:00pm ===============
ααα..! Ξέχασα την ..καφετιέρα.. αυτό είναι στανταρτάκι!!
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες