Εδώ και ενα δείγμα του Xiaomi Mitu Robot :
XiaomiΜΑΝΙΑ
-
-
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
ok ευχαριστώ γιατρέ
..ακριβούτσικο το βρίσκω επίσης..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
..ακριβούτσικο το βρίσκω επίσης..
70 Ευρώ για μαξιλάρι πάντως.... -
Ο/H Sam έγραψε:
Εδώ και ενα δείγμα του Xiaomi Mitu Robot :
Χαχαχα, δεν παίζεσαι ... Για άλλη μία φορά απολαυστικός ... Μας χάζεψες
Για πες εντυπώσεις ... Αξίζει την αγορά του ; Ενδιαφέρομαι για κάτι ανιψάκια μου ...Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Εγώ πάντως το κοιτάω για μένα. Τι ανηψάκια και κουραφέξαλα....να πούνε τα κάλαντα να το πάρουν!
Πάντως μ' ενδιαφέρει, είναι εντυπωσιακό? Γιατί και 100+$ δεν είναι και λίγα....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Χαχαχα , @maddoctor πραγματικά όμως!!!
@Sakoumidis για πάρτη σου πάρε το βρέ γιατί τα ανηψάκια σου θα το κάνουν ψίχουλα και θα πονέσει η καρδιά σου!! Είναι τρομερό, κάνει αρκετή φασαρία βέβαια όταν γυρίζουν τα μοτέρ αλλά κλαιν!!! Είναι 30 εκατοστά ύψος , πανέμορφο και όντως εντυπωσιακό! Θα δω μήπως και με καμιά πατέντα του κουμπώσω πάνω και την xiaomi yi 4k!! -
Ο/H Sam έγραψε:
Θα δω μήπως και με καμιά πατέντα του κουμπώσω πάνω και την xiaomi yi 4k!!
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Καλά θα μας τρελάνει η Xiaomi νομίζω....Την ημέρα των ερωτευμένων ανακοίνωνε ειδική smart κιθάρα για να μάθουμε να παίζουμε, τώρα βγάζει γυαλιά! 70+ gadgets έχει βγάλει λέει και συνεχίζει ακάθεκτη....!
Πραγματικά, έχει βγάλει άπειρα gadgets και όλα πολύ καλής ποιότητας. Μας έχει ξεπαραδιασει. Σε λίγο θα βγάλει και χαρτί υγείας
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Σύντομα πάντως, με βλέπω για xiaomi backpack και 2 mi band 2 (για εμένα και την γυναίκα)
Και ψήνομαι για δεύτερη yeelight και Xiaomi Yeelight Smart LED Light Strip φυσικά το pad 3 και το ΤV box 2.. είναι στην λίστα..
της παίρνω το Mi band γαι να την βγάλω καθαρή..
=============== Μαρ 12th 2017, 8:00pm ===============
ααα..! Ξέχασα την ..καφετιέρα.. αυτό είναι στανταρτάκι!!
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H zananiro έγραψε:
Πραγματικά, έχει βγάλει άπειρα gadgets και όλα πολύ καλής ποιότητας. Μας έχει ξεπαραδιασει. Σε λίγο θα βγάλει και χαρτί υγείας
Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
Xiaomi Yunmi X5 Purifier Releases at 8,999 yuan, $1499
=============== Μαρ 12th 2017, 9:59pm ===============
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Σύντομα πάντως, με βλέπω για xiaomi backpack και 2 mi band 2 (για εμένα και την γυναίκα)
Και ψήνομαι για δεύτερη yeelight και Xiaomi Yeelight Smart LED Light Strip φυσικά το pad 3 και το ΤV box 2.. είναι στην λίστα..
της παίρνω το Mi band γαι να την βγάλω καθαρή..
=============== Μαρ 12th 2017, 8:00pm ===============
ααα..! Ξέχασα την ..καφετιέρα.. αυτό είναι στανταρτάκι!!
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες