Πωωω τα κινέζικα πονοκέφαλος!!!
XiaomiΜΑΝΙΑ
-
-
-
Βρε Μαλτεζομαφιόζε.................χαχαχαχαχ!
-
χαχαχα.. να δείς που τελικά θα γίνω και αντιπρόσωπος εδώ (γκούχ-γκούχ: διανομέας)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Λεπτό και ίσιο δεν είναι!? Το ποντίκι εάν δεν το χουφτώσεις...Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
@maddoctor
Το χουφτώνεις μια χαρά και αυτό σαν κατασκευή η πρώτη εντύπωση είναι ότι είναι στοιβαρό.
Στάλθηκε από το DPM1081 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H alnikou έγραψε:
Λοιπόν από μια πρόχειρη ματιά είναι τέλειο : η αίσθηση της επαφής με το χέρι είναι πολύ καλή η βάση για να βάλουμε το τηλέφωνο ανοίγει μέχρι 8 cm, 22 cm είναι το μεταλλικό κοντάρι και όλο μαζί είναι 46 cm, το χειριστήριο με το bluthooth κουμπώνει επάνω στο σώμα. Συνεργάζεται άμεσα και άψογα με το τηλέφωνο μου
λεει 8.9 εκατ ανοιγμα και το max χωρις θηκη ειναι 8.8 αρα αν το χωραει θα πρεπει να ειναι οριακα . σωστα ?POCO X3 PRO (8/128)
-
Ο/H homer66 έγραψε:
Ο/H alnikou έγραψε:
Λοιπόν από μια πρόχειρη ματιά είναι τέλειο : η αίσθηση της επαφής με το χέρι είναι πολύ καλή η βάση για να βάλουμε το τηλέφωνο ανοίγει μέχρι 8 cm, 22 cm είναι το μεταλλικό κοντάρι και όλο μαζί είναι 46 cm, το χειριστήριο με το bluthooth κουμπώνει επάνω στο σώμα. Συνεργάζεται άμεσα και άψογα με το τηλέφωνο μου
Εγώ δεν θα το έπαιρνα τελικά, παρόλο που το σκεφτόμουν .......Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H homer66 έγραψε:
Ο/H alnikou έγραψε:
-
Ο/H alnikou έγραψε:
Ο/H homer66 έγραψε:
Ο/H alnikou έγραψε:
POCO X3 PRO (8/128)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες