Εγω ημουν ..... Εγραψα οτι το τελικο αποτελεσμα, επειδη ειναι οριακο, δεν μαρεσε .........Ο/H homer66 έγραψε:
α οχι φιλε δυστυχως ειμαι Αθηνα , αλλα ειχα δει ενα παλιοτερο ποστ με ενα φιλο που ελεγε να βρεθειτε να δοκιμασετε στο max γι αυτο σε ρωτησαΟ/H alnikou έγραψε:
Δεν μπορώ να ξέρω ! είμαι Θεσσαλονίκη αν βολεύεσαι να το δοκιμάσειςΟ/H homer66 έγραψε:
Φιλε ξερεις αν ταιριαζει το mi max στο xiaomi τριποδακι ? Xiaomi Selfie Stick Bluetooth Remote Shutter Tripod Holder-18.89 Online Shopping| GearBest.com αυτο δεν εχεις?λεει 8.9 εκατ ανοιγμα και το max χωρις θηκη ειναι 8.8 αρα αν το χωραει θα πρεπει να ειναι οριακα . σωστα ?Ο/H alnikou έγραψε:
Λοιπόν από μια πρόχειρη ματιά είναι τέλειο : η αίσθηση της επαφής με το χέρι είναι πολύ καλή η βάση για να βάλουμε το τηλέφωνο ανοίγει μέχρι 8 cm, 22 cm είναι το μεταλλικό κοντάρι και όλο μαζί είναι 46 cm, το χειριστήριο με το bluthooth κουμπώνει επάνω στο σώμα. Συνεργάζεται άμεσα και άψογα με το τηλέφωνο μου
@alnikou ακομη να με δωσεις το adapter για το τριποδακι Xiaomi ......
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net