Yπάρχει και το πλαν b.
Το δένεις πάνω σε ένα mi scouter.

Even dead i will fight.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΉ του βάζω 2 ζευγάρια ρόδες και το κάνω πατίνι εε?Ο/H osalonikios έγραψε:
Yπάρχει και το πλαν b.
Έτσι πιστεύω και εγώ! Ειδικά για αμάξι είναι τέλειο!Ο/H Sam έγραψε:
Ειναι θέμα συνήθειας!οποίος φίλος μου το έβλεπε προχθες το κορόιδευε αλλά μόλις το έπιασαν και το δούλεψαν έπαθαν πλάκα!!! Για γραφείο αμάξι είναι πραγματικά ότι καλύτερο!
Έχουν φέρει στο geekbuying την 2η έκδοση των 10000mAh που είναι πιο λεπτό και με περισσότερα χαρακτηριστικά. Αυτό πήρες?Ο/H PERSEUS έγραψε:
Έπεσε και δεύτερη παραγγελία σε προιόντα xiaomi σήμερα ξανά απο geekbying όπου έμεινα ευχαριστημένος απο την αγορά του MI5.Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα έχω στην κατοχή μου ένα original xiaomi powerbank 10.000 mAh,ένα xiaomi bluetooth και original xiaomi piston basic ακουστικά.Όλα μαζί στοίχισαν 38,28 euro(including shipping insurance 1,86 euro).Είμαι σίγουρος οτι θα μείνω απόλυτα ικανοποιημένος..
Εγώ πήρα αυτόΟ/H maddoctor έγραψε:
Έχουν φέρει στο geekbuying την 2η έκδοση των 10000mAh που είναι πιο λεπτό και με περισσότερα χαρακτηριστικά. Αυτό πήρες?Ο/H PERSEUS έγραψε:
Έπεσε και δεύτερη παραγγελία σε προιόντα xiaomi σήμερα ξανά απο geekbying όπου έμεινα ευχαριστημένος απο την αγορά του MI5.Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα έχω στην κατοχή μου ένα original xiaomi powerbank 10.000 mAh,ένα xiaomi bluetooth και original xiaomi piston basic ακουστικά.Όλα μαζί στοίχισαν 38,28 euro(including shipping insurance 1,86 euro).Είμαι σίγουρος οτι θα μείνω απόλυτα ικανοποιημένος..