XiaomiΜΑΝΙΑ
-
-
-
Ωραία! Ήθελα να δοκιμάσω να το πάρω από mi taiwan αλλά ο μεσολαβητής ήθελε πολλά λεφτά και τελικά δεν το πήρα. Εσύ από που το πήρες; Για το σελφοκόνταρο μιλάω.
-
-
Κατάλαβα. Τσαντάκι για τον άλλο μήνα. Δεν πειράζει. Εγώ λέω να το τσιμπήσω μετά το Πάσχα. Θα σου στείλω εντυπώσεις μόλις θα το παραλάβω.
-
Λοιπόν από μια πρόχειρη ματιά είναι τέλειο : η αίσθηση της επαφής με το χέρι είναι πολύ καλή η βάση για να βάλουμε το τηλέφωνο ανοίγει μέχρι 8 cm, 22 cm είναι το μεταλλικό κοντάρι και όλο μαζί είναι 46 cm, το χειριστήριο με το bluthooth κουμπώνει επάνω στο σώμα. Συνεργάζεται άμεσα και άψογα με το τηλέφωνο μου
-
Ακόμα περιμένω link αγαπητέ!
-
-
waist bag λέμε εμείς!
-
-
Ο/H alnikou έγραψε:
Λοιπόν από μια πρόχειρη ματιά είναι τέλειο : η αίσθηση της επαφής με το χέρι είναι πολύ καλή η βάση για να βάλουμε το τηλέφωνο ανοίγει μέχρι 8 cm, 22 cm είναι το μεταλλικό κοντάρι και όλο μαζί είναι 46 cm, το χειριστήριο με το bluthooth κουμπώνει επάνω στο σώμα. Συνεργάζεται άμεσα και άψογα με το τηλέφωνο μου
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H ktsak έγραψε:
Ο/H alnikou έγραψε:
=============== Απρ 12th 2017, 4:42pm ===============
@zisistil το αγόρασα απο gearbest προσφορά το είχε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες