κανει κ για κλησεις ή μονο για να ακους μουσικη?
XiaomiΜΑΝΙΑ
-
-
Εως τώρα δουλεύει άψογα για μουσική για τις κλήσεις με τυραννάει μια μπορώ και μια όχι. Αλλά θα βρω την άκρη.
-
Ο/H varitimos84 έγραψε:
Εγώ έτσι που τη βλέπω στη φωτό πρέπει να κάνει για πολλά πράγματα.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
οταν βρεις την λυση στο θεμα των κλησεων.. δωσε μια ενημερωση.. ψηνομαι να το παρω..! αλλα το θελω για κλησεις, οχι για μουσικη..
βασικα οσα Bluetooth ακουστικα εχω χρησιμοποιησει στην μουσικη δεν ειχα θεμα.. αλλα στις κλησεις.. -
Πάντως την κοπέλα που το φοράει την λες και συμπαθητική!
-
Ο/H varitimos84 έγραψε:
ΒΤ
NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES -
Λοιπόν και εγώ παρέλαβα σήμερα έρχεται και unboxing... Τρομερό για όσους έχουν στο αυτοκίνητο τους μονο AUX υποδοχή είναι αστεράκι ούτε καλώδια ούτε τπτ, micro usb για να φορτίζει , θα το τεσταρω και για κλήσεις ομιλίας να δω από που και αν δουλευει το μικρόφωνο... Πάντως απόδοση ήχου εξαιρετική!
-
@Sam
Σε εμένα πλέον οι κλήσεις δουλεύουν. Αλλά κάποιες φορές κάνει νερά. Δηλαδή αν το αναγνωρίσει ως hands free ο ήχος παραμένει στην συσκευή. Το γυρνάς στο bluetooth αλλά παραμένει ως hands free. Και ξαφνικά από μόνο του μπορεί σε λεπτά η περισσότερο χρόνο το βλέπει ως bluetooth. Εγώ αυτό διαπίστωσα και το έδωσα ως bug στο en.miui.com. -
Γιώργο δεν θέλω να σε διορθώσω μιας κ είναι κουσούρι των δασκάλων αλλά είναι hands free
-
@spideman3 Χμμμ ισως να ξεσυγχρονιζεται το κινητό καθως είδα οτι το αναγνωρίζει ως 2 διαφορετικά στοιχεία bluetooth ( ως audio reciever και ως απλή bluetooth συσκευή με ενα κωδικό όνομα) δοκίμασε άλλο κινητό να δεις αν στο ξανακάνει!
@zt654 χαχαχα το νόημα το κατάλαβες όμως, αυτό έχει σημασία!!! -
-
Ποσο ρολο μπορει να παιζει βαση ποιας ρομ φοραει το κινητο??.. αν ειναι dev η stable δλδ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες