Διαφήμιση

προβλημα με redmi note 2

• προβλημα με redmi note 2

Γεια σας

εχω το redmi note 5 μερες τωρα

το τηλεφωνο πρεπει να ειναι soft bricked και δεν μπορω να μπω στο fastboot

Οταν παω να το ανοιξω αναβοσβηνει και κανει επανεκινιση καθε 20 δευτερολεπτα.

προσπαθω να το φλασαρω με το sp flash tool αλλε δεν βλεπει την συσκευη(δοκιμασα χωρις μπαταρια,εβαλα και τον MTK usb driver αλλα μου δειχνει device not in used)

μια φορα μονο μπορεσα να το βαλω στο fastboot αλλα τοτε ειχα προβλημα με τους drivers pou δεν ηταν digital signed.

αγορασα το τηλεφωνο απο gear best γινεται τιποτα η θα πρεπει να τους το επιστρεψω?
    • Καλώς ήρθες στο φόρουμ Σπύρο και καλορίζικη η συσκευή σου.
      Για να μπεις στο fastboot πρέπει να κρατήσεις τα πλήκρα power & volume Down πατημένα σταθερά κάμποσα δευτερόλεπτα και να τα απελευθερώσεις μόνον όταν δεις στην οθόνη τον "Mitu μηχανικό" (το γνωστό animation). Είπες ότι μπήκες μια φορά και είχες πρόβλημα με digital drivers κ.λ.π.
      Αν καταφέρεις και μπεις (που είναι το ζητούμενο) ακολούθησε ΠΙΣΤΑ και προσεχτικά όλες τις οδηγίες αυτού ΕΔΩ του οδηγού!
      Αν παρόλα αυτά έχεις κάποιο θέμα με τους drivers, μπορείς να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου το MiPCSuite, που αυτόματα θα σου εγκαταστήσει όλους τους απαραίτητους drivers...
    • Ο/H spyros12 έγραψε:

Γεια σας

εχω το redmi note 5 μερες τωρα

το τηλεφωνο πρεπει να ειναι soft bricked και δεν μπορω να μπω στο fastboot

Οταν παω να το ανοιξω αναβοσβηνει και κανει επανεκινιση καθε 20 δευτερολεπτα.

προσπαθω να το φλασαρω με το sp flash tool αλλε δεν βλεπει την συσκευη(δοκιμασα χωρις μπαταρια,εβαλα και τον MTK usb driver αλλα μου δειχνει device not in used)

μια φορα μονο μπορεσα να το βαλω στο fastboot αλλα τοτε ειχα προβλημα με τους drivers pou δεν ηταν digital signed.

αγορασα το τηλεφωνο απο gear best γινεται τιποτα η θα πρεπει να τους το επιστρεψω?
      Για να δουλέψουν οι drivers πρέπει να πατακαμψεις τον έλεγχο των digital drivers των windows. Ανάλογα με ποια έχεις κάνε μια αναζήτηση στην Google με λέξη κλειδί digital drivers Windows για να δ εις πως να τους απενεργοποιησεις κσι μετά να βάλεις τους Vcom drivers
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Δες μήπως φτάσει το antivirus στον υπολογιστή σου!!
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • για σας και παλι παιδια

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις

ακομα τζιφος,

κραταω πατημενα vol + και power αλλα μου βγαζει μαυρη οθονη,οχι το fastboot!

σχετικα με τους drivers φτανουν οι drivers apo misuite η θα χρειαστω τους mtk? θα δοκιμασω να απενεργωποιησω το antivirus!
    • Ο/H spyros12 έγραψε:

για σας και παλι παιδια

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις

ακομα τζιφος,

κραταω πατημενα vol + και power αλλα μου βγαζει μαυρη οθονη,οχι το fastboot!

σχετικα με τους drivers φτανουν οι drivers apo misuite η θα χρειαστω τους mtk? θα δοκιμασω να απενεργωποιησω το antivirus!
      Αν δεν απενεργοποιήσεις τον ελεγχο των ψηφιακών υπογραφών από τα Windows ώστε να δουλέψουν οι drivers, δεν θα μπορέσεις να κάνεις κάτι.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H spyros12 έγραψε:

το εχω κανει αυτο πατωντας shift+reboot sto troubleshoot

ποιο driver ομως χρειαζομε αυτον του pc suite i τον ΜΤΚ?
      Εφόσον είναι να κάνεις φλασάρισμα την Fastbootrom με βγαλμένη μπαταρία τότε θες τον Vcom driver.
    • Ο ένας Vcom φαίνεται εντάξει. Ο άλλος όμως δεν ξέρω τι είναι. Κανονικά έπρεπε να έχεις μόνο έναν.
      Κάνε επανεκκίνηση το pc.
      Το τηλέφωνο αποσυνδεδεμένο από το pc και χωρίς μπαταρία.
      Όταν ξεκινήσει το pc τρέξε το flash tool που έχεις και ξεκίνα το να φλασάρει.
      Συνέδεσε τότε το κινητό στην USB (απέφυγε USB3)
      Κανονικά θα αρχίσει να φορτώνει τα αρχεία.
      Αν όχι δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
      Είναι καθαρά θέμα drivers. Και σε μένα με παιδεψε και παιδεύει ακόμα με τα windows 10 και τους drivers, αλλά με τον τρόπο που σου είπα συνδέεται.
    • στο spflash den vlepo kapio indication oti to tilefono ine sindedemeno

otan patao download omos stamataei na kani epenekinisis kathe 20 sec

euxaristo poli!
      Images
      • spflash.PNG

217,77 kB, 1.024×541, viewed 234 times
    • Διαφήμιση