Καρφιτσωμένο [Οδηγός] Πως να εγκαταστήσετε την V5 MIUI Rom σε ένα καινούργιο SGS 2.
- Οδηγός
-
-
Έτσι θα λυθούν όλα τα προβλήματα?
Μήπως να εγκαταστήσω την έκδοση 3.8.2?
-
-
Νά'σαι καλά και πάλι εδώ είμαστε με το καινούργιο σου τηλέφωνο.
-
Τελικά Smasung Galaxy S3 ...και ο θεός βοηθός!
Απλά θέλω να ρωτήσω κάτι τελευταίο! Το κινητό μου θα πάει για πώληση οπότε όλα τα αρχεία πρέπει να σβηστούν! Τι κάνω στη συγκεκριμένη περίπτωση? Factory Reset-Wipe Cache-Wipe Dalvik Cavhe?
-
-
Μήπως μπορείς να μου στείλεις links? Δηλαδή κάνω wipe cache & dalvik cache και μετά με odin περνάω official samsung rom?
-
Σε παρακαλώ απάντα μου λίγο γρήγορα διότι το κινητό πρέπει να είναι έτοιμο μέχρι αύριο
-
Ο/H konstantis82 έγραψε:
Μήπως μπορείς να μου στείλεις links? Δηλαδή κάνω wipe cache & dalvik cache και μετά με odin περνάω official samsung rom?
- Κατέβασε την ROM από ΕΔΩ.. και κάνε extract το tar.md5
- Κατέβασε το ODIN από ΕΔΩ. .
- wipe Data/Factory Defaults
- Flash με ODIN ως PDA
- reboot
- wipe Data/Factory Defaults
Aν θέλεις υπάρχει κάποιος οδηγός ΕΔΩ..
ΠΡΟΣΟΧΗ ...
Πρωτου χρησιμοποησεις το ODIN βεβαιώσου πρώτα ότι έχεις κλείσει όλα τα σχετικά με τα KIES στο PC σου.
-
Το κινητό πωλήθηκε και είναι όλα μία χαρά
Πείρα το S3 και έχω να πω πως είναι απλά υπέροχο! Η οθόνη , ο επεξεργαστής...τα πάντα! Τώρα κάνει την πλήρη φόρτιση και αύριο θα είναι όλα οκ!
Και πάλι ευχαριστώ πολύ για όλα!
-
παιδιά καλησπέρα ακολουθώ τα βήματα του οδηγού ενα ένα ακριβώς αλλα έβαλα την τελευταια εκδοση που εχετε στο site σας την 3.12.20 και αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα. 1ον μολις μπαινει στο miui δεν έχει το mi market και 2ον ενω εχω βαλει τον kernel philz μου βγαζει μετα στις πληροφορίες στον siyah. Ύπαρχει κάποια λύση στα προβλήματα αυτα;
Ευχαριστώ Καλές Γιορτές! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0