Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο [Οδηγός] Πως να εγκαταστήσετε την V5 MIUI Rom σε ένα καινούργιο SGS 2.

• Οδηγός
    • Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
      Είμαι κάτοχος του Samsung Galaxy S2 i9100 εδώ και 2,5 περίπου χρόνια και θα ενδιαφερόμουν να περάσω την MIUI που αναφέρει κι ο οδηγός απλά μου γράφει όταν πάω να κατεβάσω το αρχείο ότι δεν υπάρχει!
      Εχω κάποιες ερωτήσεις αν γνωρίζει κάποιος να μου τις απαντήσει!
      Μπορώ με κάποιο τρόπο να εξασφαλίσω ότι αν δεν μου αρέσει να επιστρέψω στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα το τηλέφωνό μου?
      Οι εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες χάνονται ρωτάω γιατί είναι και κάποιες από αυτές αγορασμένες ?
      Και γενικά αν αξίζει το όποιο ρίσκο η αλλαγή και αν υπάρχουν για το συγκεκριμένο κινητό ενημερώσεις πλέον !
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!
    • Ο/H mitsos1311 έγραψε:

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
      Είμαι κάτοχος του Samsung Galaxy S2 i9100 εδώ και 2,5 περίπου χρόνια και θα ενδιαφερόμουν να περάσω την MIUI που αναφέρει κι ο οδηγός απλά μου γράφει όταν πάω να κατεβάσω το αρχείο ότι δεν υπάρχει!
      Μπορώ με κάποιο τρόπο να εξασφαλίσω ότι αν δεν μου αρέσει να επιστρέψω στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα το τηλέφωνό μου?
      Οι εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες χάνονται ρωτάω γιατί είναι και κάποιες από αυτές αγορασμένες ?
      Και γενικά αν αξίζει το όποιο ρίσκο η αλλαγή και αν υπάρχουν για το συγκεκριμένο κινητό ενημερώσεις πλέον !

σε ενα φιλο που εγκατεστησα πριν λιγο καιρο ειναι απολυτα ευχαριστημενος εχει καθε εβδομαδα σχεδον αναβαθμιση ενω μου ειπε οτι εχει τεραστια διαφορα στην μπαταρια πριν φορτιζε καθε βραδυ ενω τωρα σχεδον καθε τρεις μερες...ειναι απολυτα ευχαριστημενος..
      Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
    • Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντησή σου άλλα το κυριότερο το αρχείο Screenshot by Lightshot
      δεν υπάρχει για να το κατεβάσω και αν μπορείς λύσε μου και τις υπόλοιπες απορίες!
      Ευχαριστώ!
    • Διαφήμιση
    • πρωτα θα περασεις το κερνελ του phil3759 kai μετα το αρχειο
      xiaomi-miui.gr/community/wsif/…T-I9100-4-8-8-jb-4-1-zip/
      Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
    • ακολουθεις τα βηματα οπως λεει στον οδηγο με την διαφορα πως βαζεις το αρχειο που σου εγραψα ποιο πανω στη θεση αυτου που δεν υπαρχει!!
      καλη τυχη και δεν θα το μετανιωσεις καθολου θα δεις πως θα ειναι νεο τηλεφωνο!
    • Ο/H mitsos1311 έγραψε:

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!

οι εφαρμογες σου μολις συνδεθεις στον λογαριασμο σου gmail της ξαναπαιρνας οποτε οτι εχεις αγορασει δεν το χανεις
      ναι μπορεις να ξαναγυρισεις με το μπακ απ που θα κανεις σε μια καρτα sd πριν ξεκοινησεις οπως λεει ο οδηγος...προχωρα και μην φοβασαι τιποτα μονο ακολουθα σωστα τα βηματα..
    • Διαφήμιση
    • Να ρωτήσω πόση ώρα κάνει να ανοίξει αφού περάσουμε την 4,8,8 ? Γιατί είναι κανα μισάωρο 45 λεπτά που έκανα reboot γράφει samsung και έχει μείνει εκεί !
      Τι να κάνω να βγάλω καμια μπαταρία ή έτσι πρέπει να κάνει?
    • Ο/H mitsos1311 έγραψε:

Να ρωτήσω πόση ώρα κάνει να ανοίξει αφού περάσουμε την 4,8,8 ? Γιατί είναι κανα μισάωρο 45 λεπτά που έκανα reboot γράφει samsung και έχει μείνει εκεί !
      Τι να κάνω να βγάλω καμια μπαταρία ή έτσι πρέπει να κάνει?

ναι βγαλτην και ξανα απο την αρχη ολη την διαδικασια...
    • xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-I9100-4-7-25-jb-4-1-zip/

δοκιμασε και αυτη αντι για την αλλη που σου εστειλα πριν ...και 2 κανουν αλλα μερικες φορες κολαγε οταν προσπαθουσα να την περασω..οποτε κερνελ παλι και μετα αυτη...θα περιμενεις το πολυ 5-10 λεπτα αν κολιση και μετα βγαλε μπαταρια..
    • Κι αυτή μου γράφει το αρχείο δεν βρέθηκε!
      Από ότι κατάλαβα όταν πέρασα την MIUI εσβησε το philz και έβγαλε ένα δικό του το ξαναπέρασα πάω να κάνω reboot και τώρα έχει μείνει να γράφει εδώ και κανά 10 λεπτο Mi για να περιμένω να δω τι θα κάνει τώρα!
    • Διαφήμιση
    • Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.