Διαφήμιση

Xiaomi Mi Band Smart Fitness IP67 Tracker(Photoesthetic Edition)

• Ο/H stefanos1985 έγραψε:

Ο/H VaggelisL έγραψε:

Ο/H Graydath έγραψε:

Ο/H stefanos1985 έγραψε:

και σε εμενα δεν συνεργαζεται καλα το mi band 1s με το note 2
      Και εγω που έχω το miband 1,1 τα ίδια μου κάνει...Επίσης το bluetooth της συσκευής μου κάνει κατι περίεργα κάποιες φορές... κλείνει και δεν ξανανοίγει εκτος αν κάνω restart.

Τέλος όσον αφορά την εφαρμογή και το τρέξιμο είναι παλιό bug το έχω ξαναφέρει εδώ.
      Αυτό το παθαινω και γω με το note 2 μου....
      Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      δοκιμαστε την 1.8.111 απο εδω xiaomi-miui.gr/community/wsif/…t-1-8-111-Mi-Fit-tweaked/

Μετά απο 5 μέρες χρήσης μπορώ να πω οτι η βελτίωση είναι ελάχιστη. Την πρώτη μέρα που το έβαλα δούλευε άψογα, απο εκεί και πέρα απλά δεν το έχανε τόσο συχνά όπως με τις προηγούμενες. Βέβαια αυτο που έχει βελτιωθεί αισθητά είναι όταν μπαίνω στο app το βρίσκει σχεδόν πάντα, ενω παλιά πολλές φορές έπρεπε να κλείσω το bt και να το ανοίξω πάλι...Να δούμε τι θα γίνει και με τις επόμενες εκδόσεις...
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Ο/H Graydath έγραψε:

Ο/H stefanos1985 έγραψε:

Ο/H VaggelisL έγραψε:

Ο/H Graydath έγραψε:

Ο/H stefanos1985 έγραψε:

και σε εμενα δεν συνεργαζεται καλα το mi band 1s με το note 2
      Και εγω που έχω το miband 1,1 τα ίδια μου κάνει...Επίσης το bluetooth της συσκευής μου κάνει κατι περίεργα κάποιες φορές... κλείνει και δεν ξανανοίγει εκτος αν κάνω restart.

Τέλος όσον αφορά την εφαρμογή και το τρέξιμο είναι παλιό bug το έχω ξαναφέρει εδώ.
      Αυτό το παθαινω και γω με το note 2 μου....
      Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      δοκιμαστε την 1.8.111 απο εδω xiaomi-miui.gr/community/wsif/…t-1-8-111-Mi-Fit-tweaked/

Μετά απο 5 μέρες χρήσης μπορώ να πω οτι η βελτίωση είναι ελάχιστη. Την πρώτη μέρα που το έβαλα δούλευε άψογα, απο εκεί και πέρα απλά δεν το έχανε τόσο συχνά όπως με τις προηγούμενες. Βέβαια αυτο που έχει βελτιωθεί αισθητά είναι όταν μπαίνω στο app το βρίσκει σχεδόν πάντα, ενω παλιά πολλές φορές έπρεπε να κλείσω το bt και να το ανοίξω πάλι...Να δούμε τι θα γίνει και με τις επόμενες εκδόσεις...

Εμενα 2-3 μερες δουλευει μια χαρα με την εκδοση του doctor
      Πηρε κ ενα update και δεν εκανε τα παραπανω προβλατα παλι.

Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H kallair έγραψε:

Ο/H chdarmas έγραψε:

Ο/H kallair έγραψε:

διαβάζοντας το αγγλικο miui, βρηκα τρόπο για να εχεις συνεχόμενη μέτρηση παλμών χρησιμοποιόντας την εφαρμογή endomondo. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω. Κοντολογις, τρεχεις πρώτα το endomondo, μετά ανοιγεις το running στο mi fit να τρέχει στο παρασκήνιο και έτσι ενημερώνεται live και το endomondo app για τους παλμους!

Xiaomi Mi band All you need to know thread - Post #209

To δοκιμασα πρόχειρα και όντως δουλευει και σου δείχνει η εφαρμογή endomondo τους παλμους κανονικά. Το βράδυ αν ειμαι καλα(ειμαι ψιλοκρυωμένος αυτές τις μέρες) θα παω για τρεξιμο και θα την τεσταρω την εφαρμογή πιο εκτενώς. Δείχνει να εχει αναλυτικο tracking των δραστηριοτητων σου.
      Δουλευει!

Όμορφα! χρησιμοποιησες καθολου την εφαρμογή; αξιζει σαν εφαρμογή η endomondo για τα στοιχεια που σου δίνει για μετά την προπονηση; Εγώ χρησιμοποιουσα το sportypal που ειχα παρα πολυ ωραια γραφήματα αποδοσης ανα σκελος της διαδρομης κλπ κλπ. Του μοιαζει καθολου; δες παρακατω για παραδειγμα
      Workout Details

- SportyPal

Ο/H paulpap01 έγραψε:

Ο/H maddoctor έγραψε:

Η εφαρμογή αυτή αναφέρει ότι στο 1s μπορεί να κάνει συνεχής παρακολούθηση της καρδιακής λειτουργίας. Το 1s δεν το έχω ακόμα, είναι καθ' οδόν, οπότε όποιος το έχει ας το δοκιμάσει
      play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.miband1

Καλησπέρα, εγώ την αγόρασα την εφαρμογή και ναι όντως μετράει τους καρδιακούς παλμούς όσο συχνά επιλέξεις. Εγώ δοκίμασα ανά ένα λεπτό για δοκιμή, στην αρχή δεν μου έδειχνε τίποτα, αλλά στην συνέχεια αφού έκλεισα και ξανά άνοιξα την εφαρμογή όλα καλά.

Τώρα που το ενεργοποιησες, εχεις παρατηρησει μεγάλη αυξηση της καταναλωσης της μπαταριας του mi band 1s; Eγώ που ειχα ενεργοποιημενη την επιλογη για μετρηση των παλμων στον υπνο(sleep assist), ειχα δει πολυ μεγαλυτερη καταναλωση και το ειχα απενεργοποιησει.

Ιδιο στυλ ειναι κ οι δυο εφαρμογες.στο site την endomondo βεβαια ειναι πιο social media στυλ που ποσταρεις τις διαδρομες να δουνε οι φιλοι σου τις επιδοσεις κλπ... Γραφικες κλπ ειχε ωραια πραγματα.

• Διαφήμιση
    • Ιδέα μου ή με το 1.8.511 χειροτερεψε το miband; μου έβγαλε ότι ημουν 40 λεπτά ξυπνιος το βραδυ και ότι σε 8 ώρες υπνου, ο βαθυς υπνος ήταν μόνο 23 λεπτά.. Επισης χάνει τον συγχρονισμό των βημάτων. εκει που ήμουν σήμερα κάπου 5-6 χιλιάδες βήματα, μπηκα στην εφαρμογή και ενω μου δείχνει ότι εχω κάνει τα βήματα, στο συνολικό αριθμό μου δείχνει μόνο από την τελευταια δραστηριοτητα (και συνεχιζει να μετράει από εκει. δλδ κάπου 600 βήματα αυτή την στιγμή) και όχι το συνολικό.
    • Σήμερα έκανα δοκιμή σύνδεσης του mi band 1s με το endomondo και δουλεύει.

Διαδικασία σύνδεσης , όπως διάβασα στο xda που παραθέσατε ποιο πάνω @kallair ...
      Στην αρχή δεν το βρήκε το endomondo (Settings->Accessory Settings->Bluetooth SMART Sensorsο ,On την ρύθμιση Scan τίποτα) . Έκανα αποσύνδεση του mi band από την εφαρμογή που μετέφρασε ο @maddoctor , αλλά και πάλι δεν συνδέονταν . Έκανα backup της εφαρμογής mifit by @maddoctor για να μην την ξανά κατεβάζω, την διέγραψα τελείως (δεν ξέρω εάν χρειαζόταν, απλά για να είμαι σίγουρος ότι δεν είναι pair ), έκλεισα το bluetooth και έβαλα το κινητό σε ariplane mode, έκανα εγκατάσταση της εφαρμογής από το backup χωρίς να την ανοίξω, πήγα στο endomondo Settings->Accessory Settings->Bluetooth SMART Sensors , έκανα scan και το βρήκε κανονικά... Όταν άρχισα να "καταγράφω" την διαδρομή μου με το endomondo, έκανα και στο mifit την καταγραφή (δεν έχουμε ιστορικό άλλα δεν πειράζει).
    • Μόλις παρέλαβα το xiaomi mi band 2! Ψιλοαπογοητευση! Είμαι ξαπλωμενος και κουνάω το χέρι μου, και αυτό μετράει βήματα!
    • Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:

Μόλις παρέλαβα το xiaomi mi band 2! Ψιλοαπογοητευση! Είμαι ξαπλωμενος και κουνάω το χέρι μου, και αυτό μετράει βήματα!

Το θεμα ειναι οι θερμιδες που καιες σε συνδιασμο των σφυγμων που κανεις οταν γυμναζεσαι.δες με το endomondo που λεν παραπανω.

• Διαφήμιση

Δεν έχω το 1s.

Περαστικα :p

• Γιατί Περαστικά? 10ευρο το πήρα! Το 1s είχε 25plus. Περιττό η μέτρηση παλμών για μένα, τους μετράω με το δάχτυλο στο λαιμό. Τεσπα βγαινω off topic, εγώ άλλο παράπονο εξεφρασα.

Μόλις παρέλαβα το xiaomi mi band 2! Ψιλοαπογοητευση! Είμαι ξαπλωμενος και κουνάω το χέρι μου, και αυτό μετράει βήματα!
      ε βάλτο στο πόδι τότε

ρεεε σειιιςςς είπαμε , δεν μπορεί να κάνει θαύματα μια συσκευή που μετράει βήματα και είναι στο χέρι
      και στο πόδι να ήταν , αν εσύ έκανες χοροπηδηματάκια ή είσαι νευρικός και βαράς το πόδι κάτω σαν κομπρεσέρ θα ήθελες να μην μετράει ; ; ;

και δεν πήρες το 2 :)))))))) (οοοοο σπαστικόοοοοοος)
    • Διαφήμιση
    • πηρα το 1.1 που στα περισσοτερα μαγαζια αναφερεται και σαν 2 !
      να το βαλουμε και στο πουλι μας τοτε οταν πηδαμε να σπασουμε τα ρεκορ ! :grin: 8-)
      Μια γνωμη εξεφρασα μιας και μολις το παραλαβα! Οτι το προιον ειναι βηματοδοτης μεν αλλα στο κουνημα του χεριου μετραει βηματα!
      αλλα κανατε σαν τα iphone boys που παρεξηγουντε αμα θειξεις προιον κανοντας ΚΑΙ προσωπικες επιθεσεις!