Ευχαριστώ πολύ. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση στο τηλέφωνο για το 4G;
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
-
-
Ενεργοποίηση του δικτύου 4G από τον πάροχό σου αν δεν το έχεις είδη κάνει και μετά από τις ρυθμίσεις ---SIM---να επιλέξεις ως προτεινόμενο δίκτυο το 4G
-
Για να κάνω καθαρή εγκατάσταση πρέπει να κάνω πλήρες backup, και αν ναι πως θα το κάνω; (Ζητώ συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν το έχω κάνει πότε, και φοβάμαι μην γίνει καμία πατάτα.)
-
Υπάρχει τοπικ backup που εξηγεί τα πάντα
-
Ο/H thanasis50 έγραψε:
Για να κάνω καθαρή εγκατάσταση πρέπει να κάνω πλήρες backup, και αν ναι πως θα το κάνω; (Ζητώ συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν το έχω κάνει πότε, και φοβάμαι μην γίνει καμία πατάτα.)
θα σου πρότεινα να τραβηξεις μονο στον υπολογιστή σου πολυμέσα και επαφές.
Υστερα να κάνεις μία καθαρή εγκατασταση και φθσικά να παρεις ενα nandroid backup που σε περιπτωση που όλα πανε στραβα να μπορείς να επαναφέρεις το κινητό σου.
Εγώ δεν παίρνω ποτέ backup επειδή εχω χιλιοδοκιμάσει τους οδηγούς και δεν πήγε ποτέ κατι στραβάRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Εγώ δεν παίρνω ποτέ backup επειδή εχω χιλιοδοκιμάσει τους οδηγούς και δεν πήγε ποτέ κατι στραβά
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Ο/H themakos66 έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
Εγώ δεν παίρνω ποτέ backup επειδή εχω χιλιοδοκιμάσει τους οδηγούς και δεν πήγε ποτέ κατι στραβά
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Το μόνο που προτείνω για Backup είναι η NVRam γιατί εκεί μέσα περιέχονται, από ότι ξέρω, όλα τα στοιχεία των ΙΜΕΙ και MacAddress του τηλεφώνου σου. Το παίρνεις μια φορά και το κρατάς στον υπολογιστή σου για παν ενδεχόμενο.
Και αφού έχεις το Redmi Note 2 τότε διαβάζεις οπωσδήποτε τα παρακάτω και τα εφαρμόζεις.
XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphoneΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Εγκατέστησα το mi pcsuite στον υπολογιστή μου αλλά σε όλες τις εφαρμογές μου βγάζει ότι είναι κενές. Δηλαδή ούτε φωτογραφίες επαφές τραγούδια κλπ.
-
Ποια ρομ έχεις Θανάση και ποια έκδοση του Mi PC Suite ?
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ποια ρομ έχεις Θανάση και ποια έκδοση του Mi PC Suite ?
-
Ο/H thanasis50 έγραψε:
Δηλαδή ούτε φωτογραφίες επαφές τραγούδια κλπ.
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0