με devevoper (GTV-DEV) όχι, δεν εμφανίζει άλλες εφαρμογές πλην αυτές που έχουν αφήσει οι προγραμματιστές (MiKey, Mi Fit κλπ)
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
-
-
Ο/H pechr έγραψε:
Ανέστη θύμισε μου... αν έβαζε dev δεν θα είχε κινεζιές;;
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Ο/H themakos66 έγραψε:
Υ.Γ. Εαν είμαι OF TOPIC συγχωρείστε με !!!!!
-
οποτε @caeser ο οδηγός του Mi-flash στο τέλος θα πρέπει να έχει 2 εκδοχές...
Μία εκδοχή σαν αυτήν που έχει ήδη αν βάλεις dev.... και μία εκδοχή που θα μεσολαβεί factory reset αν βάλεις stable
Σωστά;;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Μία εκδοχή σαν αυτήν που έχει ήδη αν βάλεις dev.... και μία εκδοχή που θα μεσολαβεί factory reset αν βάλεις stable
Σωστά;;
Δεν χρειάζεται factory reset, αφού μεταξύ της fastboot rom και της δεύτερης εγκατάστασης (άσχετα αν είναι Stable η ρομ) δεν μεσολαβεί χρήση του τηλεφώνου και δεν υπάρχει χρησιμοποιημένη cache ή data. -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
Σωστά;;
Redmi Note 8T (Willow)
Ο/H pechr έγραψε:
Υπάρχουν όμως οι κινεζιές από την fastboot που δεν φεύγουν όπως λέει ο @themakos66
Όχι οτι αν κάποιος κάνει factory reset είναι λάθος! Απλά δεν είναι απαραίτητο!
Γι'αυτό λέμε στον οδηγό, ότι όταν τελειώσεις με την εγκατάσταση της fastboot την στήνεις προσπερνόντας τις αρχικές επιλογές, όπως-όπως... (όλο skip πατάς, όπου πρέπει και απλά περνάς τις υπόλοιπες ερωτήσεις στα γρήγορα) με σκοπό να μπεις στη Miui και ΑΜΕΣΩΣ να κάνεις εγκατάσταση τη ρομ που θέλεις! Δεν προλαβαίνει ούτε dalvik να χτίσει (χτίζει φυσικά, αλλά είναι μηδενική!)
Τα TD τα αγοράζουμε με το ..."κιλό" πλέον, αφού είναι εξαιρετικά φτηνά και πάρα πολύ καλά και έχω εφοδιάζει όλα τα πιτσιρίκια και συγγενείς στην οικογένεια και ΟΛΑ τα στήνω με αυτο το τρόπο... και όλα "πετάνε"! -
Ο/H caeser έγραψε:
όλα τα πιτσιρίκια
Υ.Γ. Μόνο που είναι ροζ !!!!!!
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Ο/H themakos66 έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
όλα τα πιτσιρίκια
Υ.Γ. Μόνο που είναι ροζ !!!!!!
Άσε που τα ροζ είναι πιό ...αεροδυναμικά!
Υ.Γ. Αυτό που δεν πρέπει να αμελήσεις, είναι να τους φτιάξεις Mi-accounts... Τελικά ΟΛΟΙ τον χρειαζόμαστε κάποια στιγμή και κυρίως τα πιτσιρίκια (που είναι πιό επηρρεπή να χάνουν ή να χαλάνε τις συσκευές τους!) -
Ο/H caeser έγραψε:
ΦΕΥΓΟΥΝ με το δακτυλάκι σου!!! Τις σέρνεις επάνω και δεν προλαβαίνεις ούτε μαντήλι να τους κουνήσεις...
νόμιζα ότι ήταν εφαρμογές συστήματος.
αλλα και πάλι δεν βγαίνει νόημα γιατί αν ήταν εφαρμογές συστήματος θα έπρεπε να φεύγουν με το φλασάρισμα της νεας ROM
Οπότε ήταν εφαρμογές που περνούσαν μέσα εγκατεστημένες αλλα χωρίς να είναι εφαρμογές συστήματος... κάτι σαν τις μεταφρασμένες του forumRedmi Note 8T (Willow)
Καλησπέρα σας. Είμαι κι εγώ από προχτές κάτοχος ενός xiaomi redmi note 2 tdd, και έχω μερικές απορίες. Η έκδοση MIUI που έχω είναι η
MIUI7.0 | Stable 7.0.6.0.0(LHMCNCI). Αυτή είναι η πιο νέα έκδοση; -
Όχι, δεν είναι η τελευταία και δεν είναι και κανονική, είναι από αυτές που λέμε "πειραγμένες" από τα καταστήματα.
Καλό θα ήταν να προχωρήσεις σε εγκατάσταση μίας Ελληνικής που μπορείς να βρεις εδώ Xiaomi RedMi Note 2 (Hermes)
Ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0