Α οκ τοσο απλα! Οποτε μπαινω TWRP και ξανακανω reboot σε Recovery και μετα ξεκιναω την διαδικασια με WIPE ? (ή να κανω πρωτα ολα τα Wipe και μετα να κανω reboot σε recovery και install? )
"Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Καλησπέρα σε όλους. Δοκίμασα και έκανα καθαρή εγκατάσταση την τελευταία stable 7.2.7 ελληνική. Στην αρχή είχα θέμα με το stick usb 3, ότι σύστημα αρχείων και να έβαζα δε το έβλεπε με τίποτα, εμφάνιζε μήνυμα ότι εϊναι κατεστραμένο και θέλει format. Μόλις δοκίμασα ένα παλαιότερο usb 2 με ntfs, μου έβγαλε μήνυμα μόνο για το σύστημα αρχείων και μόλις το έκανα fat32 το διάβασε κανονικά.
Είχα ήδη περασμένο μέσα το twrp 3.0.2-0 by mic και προχώρησα σύμφωνα με τον οδηγό. Η εγκατάσταση ξεκίνησε απο το usb και λίγο πριν το τέλος έβγαλε σφάλμα στην γραμμή 7 του κώδικα που εκτελούταν. Πιθανόν όταν πήγε να βάλει το dolby atmos (το οποίο δεν εγκαταστάθηκε) ή κάποιο άλλο προγραμμα. Παρόλα αυτα η εγκατασταση ολοκληρώθηκε και εκανα κανονικά reboot στο σύστημα. Όλα δείχνουν καλώς, θα φανεί και τις επόμενες ημέρες.
Ένα από τα πράγματα που παρατήρησα στην καθαρή εγκατάσταση, πράγμα που έκανε και με την dev ελληνική, είναι πως στις πληροφορίες του τηλεφώνου βγάζει xiaomi eu, μάλλον δεν εκτελείται καποια ενημέρωση για να αλλάξει σε miui gr.
Ευχαριστοϋμε για τον οδηγό. -
-
-
-
@makis10
Παλι τα ιδια δυστυχως .... -
Ναι κι εγω στο 2G vodafone έχω. Μάλλον θα χρειαστεί να το ξανάκάνω μια...
-
Δοκιμασα να φλασαρω και την Chinese Dev που κατεβασα απο εδω MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
αλλα ενω ολοκληρωθηκε κομπλε η διαδικασια μου κολλησε το κινητο στο Μι logo μετα το reboot. -
@pechr τι λες εσύ; @Project_P κανόνισε να είναι τίποτα NTFS αντί για fat32 ή usb3 αντί για usb2.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Ο/H Project_P έγραψε:
Δοκιμασα να φλασαρω και την Chinese Dev που κατεβασα απο εδω MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
αλλα ενω ολοκληρωθηκε κομπλε η διαδικασια μου κολλησε το κινητο στο Μι logo μετα το reboot.
Twrp έχεις τώρα;
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0