Ο/H MIUI_ART έγραψε:
H Multilang Version από το miuiandroid.com περιλαμβάνει και το google playstore οπότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα !
H Συνεργασία μας με το Merimobiles.com Αναβαθμίζεται !
-
-
ο κωδικός που δουλέυει είναι : Gr
-
-
Σήμερα παρέλαβα το hongmi...καλό κινητό.Όμως το πακετο από το merimobiles με απογοήτευσε διότι ως μεμβράνη του red rice είχανε βάλει μία υποτυπώδη που ίσα ίσα κάλυπτε την οθόνη του red rice, εάν δεν έχεις μεμβράνη για το κινητό, 1000 φορές να μην την βάζεις ως προεπιλογή παρά να στέλνεις κάτι σαν μεβράνη.Τώρα θ αναγκαστώ να παραγγείλω τη μεμβράνη από άλλο site όπως και κάλυμμα/θήκη.
-
-
Oλα από το merimobiles είναι γνήσια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Ο$ σημαίνει πως κλείνεις σειρά προτεραιότητας, και μόλις γίνει διαθέσιμο θα παραλάβεις από τους πρώτους με την τιμή που θα ανακοινωθεί τότε. -
Hello Xiaomi-miui.gr Members, thank you for being active by posting your concerns on this furom. Pardon us for our absence as we had some technical difficulties due to address change of this site. Let me also thank the administrator of this furom who answered your concerns.
For all your concerns-please directly reach us on our Live customer chat support.
Thank you!
Merimobiles.comMerimobiles your trusted source for high quality mobile phones.
You may contact us:
- By phone: 1800 204-0883
- By fax:1800 204-0883
- Customer Service and Live Chat
Follow Us:
BLOG Facebook Twitter Google+Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Merimobiles ().
- By phone: 1800 204-0883
-
-
Γενικά ο κωδικός GR ισχύει και δίνει 5% έκπτωση.
Ειδικότερα όμως μέχρι τις 31/12 ισχύει ο MANNY και δίνει 6% για παραγγελίες από 200 $ και πάνω, και ο FLOYD που δίνει 8% για παραγγελίες από 350 $ και πάνω. -
Σε ευχαριστω ειδα και εγω τους κωδικους και το παρηγγειλα
-
Καλησπέρα. Θα μπορούσατε να μου πείτε ποιός κωδικός ισχύει; Υπάρχει έκπτωση 8 % όπως αναφέρθηκε πιο πάνω;
-
καλησπέρα,
πρώτο μου μήνυμα και αρχίζω με γκρίνια...
Παρήγγειλα την Κυριακή 16/2 το MI-2S από το εν λόγω site. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, η αποστολή του τηλεφώνου έπρεπε να έχει γίνει το αργότερο την Τετάρτη 19/2 (3 working days at latest). Μετά από πολλές επικοινωνίες και για να μην τα πολυλογώ, το πακέτο έφυγε από αυτούς την Παρασκευή 21/2. Σήμερα Δευτέρα, βλέπω ότι το tracking status της παραγγελίας έχει ενημερωθεί τελευταία φορά την Παρασκευή και αναγράφει " Pending shipment from Merchant/Shipper".
Το τραγικό είναι πως υπήρξα άρχοντας και πλήρωσα shipping insurance και EMS, για να έχω το τηλέφωνο όσο πιο γρήγορα γινόταν. Στα 10 χρόνια που κάνω αγορές μέσω internet, είναι η δεύτερη φορά που νοιώθω ανασφαλής και ριγμένος σε μία αγορά μου, μου έχουν πει ήδη αρκετά ψεματάκια και εγώ σήμερα δεν ξέρω πού ακριβώς βρίσκεται η παραγγελία μου, αν και έχω πληρώσει €288 εδώ και μία εβδομάδα. Ακόμη και το τελευταίο μαγαζάκι στο ebay αποστέλλει βαριά-βαριά την επόμενη εργάσιμη, το merimobiles όμως ζητά τρεις εργάσιμες για την επεξεργασία της παραγγελίας...
Έστειλα mail, στο οποίο τους ζητάω να μου κάνουν refund το shippping insurance και τα τέλη αποστολής. Αν με εκνευρίσουν περαιτέρω, πάω για dispute στο paypal, έχουν ήδη παραδεχτεί στο chat ότι καθυστέρησαν την αποστολή του προϊόντος και στο help section τους αναφέρουν ότι σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει αποζημίωση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες