Ανυπόμονος ε;
H Συνεργασία μας με το Merimobiles.com Αναβαθμίζεται !
-
-
Ο/H Voodooman έγραψε:
καλησπέρα,
πρώτο μου μήνυμα και αρχίζω με γκρίνια...
Παρήγγειλα την Κυριακή 16/2 το MI-2S από το εν λόγω site. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, η αποστολή του τηλεφώνου έπρεπε να έχει γίνει το αργότερο την Τετάρτη 19/2 (3 working days at latest). Μετά από πολλές επικοινωνίες και για να μην τα πολυλογώ, το πακέτο έφυγε από αυτούς την Παρασκευή 21/2. Σήμερα Δευτέρα, βλέπω ότι το tracking status της παραγγελίας έχει ενημερωθεί τελευταία φορά την Παρασκευή και αναγράφει " Pending shipment from Merchant/Shipper".
Το τραγικό είναι πως υπήρξα άρχοντας και πλήρωσα shipping insurance και EMS, για να έχω το τηλέφωνο όσο πιο γρήγορα γινόταν. Στα 10 χρόνια που κάνω αγορές μέσω internet, είναι η δεύτερη φορά που νοιώθω ανασφαλής και ριγμένος σε μία αγορά μου, μου έχουν πει ήδη αρκετά ψεματάκια και εγώ σήμερα δεν ξέρω πού ακριβώς βρίσκεται η παραγγελία μου, αν και έχω πληρώσει €288 εδώ και μία εβδομάδα. Ακόμη και το τελευταίο μαγαζάκι στο ebay αποστέλλει βαριά-βαριά την επόμενη εργάσιμη, το merimobiles όμως ζητά τρεις εργάσιμες για την επεξεργασία της παραγγελίας...
Έστειλα mail, στο οποίο τους ζητάω να μου κάνουν refund το shippping insurance και τα τέλη αποστολής. Αν με εκνευρίσουν περαιτέρω, πάω για dispute στο paypal, έχουν ήδη παραδεχτεί στο chat ότι καθυστέρησαν την αποστολή του προϊόντος και στο help section τους αναφέρουν ότι σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει αποζημίωση.
Κοίτα,
συνήθως ο μέσος όρος παραλαβής από το merimobiles με EMS είναι 8-10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελείας.
Βέβαια υπάρχει περίπτωση να έπεσες πάνω σε έλειψη Stock και από όσο ξέρω το αργότερο σε 2 μέρες ανανεώνουν Stock ότι και να γίνει.
Τώρα βέβαια υπάρχει και ο υποκειμενικός παράγοντας για τα όρια του καθενός.
Απλά ΞΕΧΝΑ ότι έχει σχέση με E-bay και ΧΙΑΟΜΙ.
Μπορώ να σου δώσω όσα παραδείγματα θέλεις που αρκετοί παρέλαβαν θαυμάσιες-ποιοτικές ρέπλικες.
Μέχρι στιγμής τουλάχιστον για το μόνο που δεν μπορεί κάποιος να κατηγορήσει το merimobiles είναι για την αυθεντικότητα των προϊόντων της.
Δεν υπάρχει πουθενά τέλειος Supplier όσο και να ψάξεις. -
Ο/H Tolis έγραψε:
Ανυπόμονος ε;
Σίγουρα, αλλά και ελαφρά (για την ώρα) ασυνεπείς αυτοί από την πλευρά τους!..
@MIUI_ART, σήμερα είμαι ήδη στην 7η εργάσιμη από την ημέρα παραγγελίας και δεν βλέπω ακόμη φως στο τούνελ. Δεν αποκλείω βέβαια το πακέτο να είναι ήδη κοντά μου και να μην λειτουργεί σωστά το σύστημα αναφορών, αλλά χλωμό το κόβω να το έχω μέχρι την Παρασκευή που είναι η δέκατη εργάσιμη. -
-
...αρετή την οποία δεν διαθέτω, μαζί με πολλές άλλες!
Άντε, ανέβασε ό,τι μπορείς, να έχω να ασχολούμαι! -
Ο/H Voodooman έγραψε:
Ο/H Tolis έγραψε:
Ανυπόμονος ε;
@MIUI_ART, σήμερα είμαι ήδη στην 7η εργάσιμη από την ημέρα παραγγελίας και δεν βλέπω ακόμη φως στο τούνελ. Δεν αποκλείω βέβαια το πακέτο να είναι ήδη κοντά μου και να μην λειτουργεί σωστά το σύστημα αναφορών, αλλά χλωμό το κόβω να το έχω μέχρι την Παρασκευή που είναι η δέκατη εργάσιμη.
Την ημέρα που παρέλαβα, την ίδια μέρα είχε αλλάξει και η κατάσταση στα ΕΛΤΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS και μου έδειξε ότι ήταν ΠΑΤΡΑ.
Είχε κολλήσει 5 μέρες στο ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS.
Οπότε, μην εμπιστεύεσαι και τόσο πολύ τα tracking. -
Ο/H Voodooman έγραψε:
...αρετή την οποία δεν διαθέτω, μαζί με πολλές άλλες!
Άντε, ανέβασε ό,τι μπορείς, να έχω να ασχολούμαι!
Xiaomi mi2s Ελληνικο hands on mini review -
-
αλλη μια ερωτηση...
(εχω κανει πολλες ο φουστης χααχαχ)
απτο merimobiles μπορω να παραγγειλω οτι θελω ας πουμε ?
γιατι αμα μπεις στο σαητ τους και δεις στο greek warehouse
σου εχει μονο 2 κινητα!
αυτο σημαινει οτι εχει ετοιμοπαραδοτα στην ελλαδα αυτα ?
για ξηγιστε λιγο γιατι με τις διαδικτυακες αγορες εχω θεματα... -
Το Greek Warehouse θα αναβαθμιστεί σταδιακά με όλες τις συσκευές που μας ενδοαφέρουν στην χώρα μας.
Μπορείς κανονικά να κάνεις παραγγελεία μέσα από το Site τους ότι θέλεις και θα σου αποσταλεί από την Κίνα όπως κάναμε όλοι μας μέχρι τώρα.
Για να δείς όλες τις συσκευές, πήγαινε ΕΔΩ -
οκ το σαητ το ηξερα απο πριν!
απλως δεν ειχα καταλαβει αν στην ελλαδα εχει ετοιμοπαραδοτα αυτα που δειχνει στο σαητ(μονο)!
κοιταω ναα παρω κατι μεχρι 220 γιατι μαλλον ο πωλητης που ειχα βρει το ζ5ς μινι
υπαρχει μεγαλη περιπτωση να το δωσει αλλου πριν απο μενα ...
οποιος θελει βοηθαει! -
Ετοιμοπαράδοτα στην Ελλάδα (24ωρη αποστολή) αυτή τη στιγμή είναι ΜΟΝΟ οι 2 συσκευές που βλέπεις στο Greek Warehouse.
Ολες οι υπόλοιπες έρχονται από Κίνα και κάνουν περίπου 10 εργάσιμες για να τις παραλάβεις.
Αν ξέρεις Αγγλικά μίλησε μαζί τους στο Chat Που έχουν.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες