Eστειλα παραγγελία στη merimobiles αλλά...κάντε κατι να ειναι πιο ευδιακριτη η προσφορα(αν υπαρχει...)προς εμας,διοτι δεν μπορεσα να βρω παρ'οτι εκανα αναζητηση για ωρα,τον κωδικο εκπτωσης.

Κώστας
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H mAthosalas έγραψε:
Eστειλα παραγγελία στη merimobiles αλλά...κάντε κατι να ειναι πιο ευδιακριτη η προσφορα(αν υπαρχει...)προς εμας,διοτι δεν μπορεσα να βρω παρ'οτι εκανα αναζητηση για ωρα,τον κωδικο εκπτωσης.![]()
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H mAthosalas έγραψε:
Eστειλα παραγγελία στη merimobiles αλλά...κάντε κατι να ειναι πιο ευδιακριτη η προσφορα(αν υπαρχει...)προς εμας,διοτι δεν μπορεσα να βρω παρ'οτι εκανα αναζητηση για ωρα,τον κωδικο εκπτωσης.![]()
![]()
Ο/H mAthosalas έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H mAthosalas έγραψε:
![]()
Προσπαθουσα να το χρησιμοποιησω αυτο,αλλά μού εβγαζε ενα μηνυμα οτι πρεπει να εχω τουλαχιστο 150$ παραγγελία και ΔΕΝ μπορεσα να εχω αυτη την εκπτωση δυστυχως...
Ο/H mAthosalas έγραψε:
Eχω ετοιμη ΤΩΡΑ-ΑΜΕΣΑ μια παραγγελία για pistons για το μαγαζι.Ποιος ειναι ο κωδικος εκπτωσης για εμας;...Μπορει καποιος να μου απαντησει;
Ο/H caeser έγραψε:
Πάντως τα pistons είναι πολύ καλή επιλογή! Θα απολαύσεις ποιότητα ήχου πραγματικά! Μόνο τη συσκευασία των ακουστικών να δεις, όταν με το καλό φτάσουν, θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται!![]()
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H mAthosalas έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H mAthosalas έγραψε:
![]()
Προσπαθουσα να το χρησιμοποιησω αυτο,αλλά μού εβγαζε ενα μηνυμα οτι πρεπει να εχω τουλαχιστο 150$ παραγγελία και ΔΕΝ μπορεσα να εχω αυτη την εκπτωση δυστυχως...
Αααα... Κώστα μου, αυτό είναι άλλο θέμα! Εσύ έλεγες οτι δεν το βλέπεις ("κάντε κατι να ειναι πιο ευδιακριτη η προσφορα")...
Ε, ναι λογικό το βρίσκω στα $150+ να σου κάνουν μια μικρή έκπτωση 5-6 δολλάρια, αλλά αν στα $20 που κάνει ένα ζευγάρι ακουστικά σου έκαναν $6 έκπτωση, θα έμπαιναν και μέσα!![]()