Διαφήμιση

Που θα βρω ένα Application Browser για Xiaomi Redmi note 2 ?

• Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H babis3001 έγραψε:

Σωστο και αυτο, ομως γιατι δεν μου λες μια τιμη του δικου σου Xiaomi_Redmi_Note_2 Prime σε κανονικες συνθηκες και χωρις να ακουλουθησεις τον οδηγο
      Επειδή δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης... Αν σου πω ένα νούμερο, θα το βγάλω απο το μυαλό μου... κατά προσέγγιση και όχι επειδή ξέρω έχοντας κάποιο μέτρο σύγκρισης.Τα Benchmarks δεν μετριούνται με την ..."πεθερά μες τ'αμάξι"". Δηλαδή εξαρτάται στην καθημερινή χρήση τι έχεις βάλει να τρέχει στη συσκευή... Εγω, πχ. έχω 145 εφαρμογές εκ των οποίων οι 8 τρέχουν στην αυτόματη έναρξη και γουστάρω να έχω πάντα την οθόνη στο 100% της custom φωτεινότητας... Πως μπορείς να με συγκρίνεις με κάποιον άλλο χρήστη που τρέχει 15 εφαρμογές, με καμμιά στην αυτόματη έναρξη και με την οθόνη στο 50% και στο "αυτόματο"? Θεωρείς ότι είναι συγκρίσιμες οι παραπάνω συνθήκες?
      Ενω, ακολουθώντας τον οδηγό που σου έδωσε ο GR-Macedon, πάνω-κάτω οι συνθήκες είναι ίδιες και απο εκεί μετά παίζει ρόλο η ρομ που φοράς και μερικές ακομά μικρές λεπτομέρειες...
      Πάντως για να σου χαλαρώσω την περιέργεια, με 39% μπαταρία, με πολύ ζεστή (απο τη εντατική χρήση του GPS) συσκευή, με ανοιχτό το Hotspot που δίνει Internet στο laptop, και με όλες αυτές τις παραπάνω καθημερινές και "σκληρές" συνθήκες πριν απο 5 λεπτά πήρα αυτό απο κάτω:
      (που είναι 5.500 μονάδες ΚΑΤΩ απότο απόλυτο προσωπικό ρεκόρ μου!)

Οποτε εμενα που μολις πειρα το κιν απο το κινεζομαγαζο και ειναι "pure" απο την αποψη οτι δεν το εχω φωρτωση με εφαρμογες , δεν ειναι καμια εφαρμογη σε αυτοματη εναρξη ,ηταν παγομενο δηλαδη χωρις καποια ιδιετερη χρηση,μπαταρια 60+ φοτινοτητα στο αυτοματο πως γινεται να μου βγαζει 30000 ειναι καθαρα θεμα ρομ που ηταν προ-εγκατατεστημενη απο το κινεζομαγαζο?
    • Ο/H babis3001 έγραψε:

Πες μου οτι η φοτογραφια στο τελος του οδηγου ειναι απο xiaomi redminote 2 prime , 53365 benchmark αν ναι πως το καταφεραται? εννοω κανονικα δεν ειναι τοσο υψηλο το score, μηπως γινεται overclocking?
      Ορίστε φίλε μου.

Πετάει το εργαλείο!!!!!
      Images
      • Screenshot_2015-11-01-09-00-05.png

79,94 kB, 450×800, viewed 76 times
    • Ο/H arist1976 έγραψε:

Ο/H babis3001 έγραψε:

Πες μου οτι η φοτογραφια στο τελος του οδηγου ειναι απο xiaomi redminote 2 prime , 53365 benchmark αν ναι πως το καταφεραται? εννοω κανονικα δεν ειναι τοσο υψηλο το score, μηπως γινεται overclocking?
      Ορίστε φίλε μου.

Πετάει το εργαλείο!!!!!
      Με αυτ.φωτεινότητα στο 50% , μπαταρία στο 80% και μόνο σε flight mode.Ούτε overclocking, ούτε ψυγείο.
    • Διαφήμιση