Διαφήμιση

Που θα βρω ένα Application Browser για Xiaomi Redmi note 2 ?

• @Caser καταντιστα λιγο εκνευριστικος και συγνωμη για αυτο... Διαβασα ολοκληρο τον οδηγο αλλα δεν βρηκα πουθενα να προτινει καποια rom γιαυτο σε παρακαλω στειλε μου ενα συνδεσμο με την rom που μου προτινεις μεσα απο το forum.

Δηλαδη ποια η διαφορα της: xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.6.0..zip με της xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.11.12.zip
      εχουν και οι 2 Lolipop και MIUI 7? Η πρωτη ειναι stable ενω η δευτερη οχι? Τι εννοειτε λεγοντας οτι δεν ειναι stable ? τι προβληματα παρουσιαζονται συχνα? Εχουν γινει σοβαρα update απο την μια ρομ μεχρι την αλλη?

Ευχαριστω!
    • Ο/H babis3001 έγραψε:

@Caser καταντιστα λιγο εκνευριστικος και συγνωμη για αυτο... Διαβασα ολοκληρο τον οδηγο αλλα δεν βρηκα πουθενα να προτινει καποια rom γιαυτο σε παρακαλω στειλε μου ενα συνδεσμο με την rom που μου προτινεις μεσα απο το forum.

Δηλαδη ποια η διαφορα της: xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.6.0..zip με της xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.11.12.zip
      εχουν και οι 2 Lolipop και MIUI 7? Η πρωτη ειναι stable ενω η δευτερη οχι? Τι εννοειτε λεγοντας οτι δεν ειναι stable ? τι προβληματα παρουσιαζονται συχνα? Εχουν γινει σοβαρα update απο την μια ρομ μεχρι την αλλη?

Ευχαριστω!
      Βάλε την τελευταία developer δηλαδή τη δεύτερη που αναφέρεις και θα είσαι σούπερ. Τα υπόλοιπα............. διέθεσε και λίγο χρόνο για να ενημερωθείς μέσα από τα ήδη υπάρχοντα θέματα εδώ. Είναι άδικο κάποιοι να έχουν ξοδέψει ώρες, μέρες και σε κάποιες περιπτώσεις και συσκευές για να γράψουν αυτούς τους οδηγούς και πληροφορίες και να θέλουν κάποια μέλη μέσα σε μία ώρα να μάθουν τα πάντα για τη συσκευή είτε γιατί βιάζονται, είτε γιατί δεν θέλουν να χάσουν χρόνο, κάτι όμως που ζητούν από τα παλιότερα μέλη. :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H babis3001 έγραψε:

@Caser καταντιστα λιγο εκνευριστικος και συγνωμη για αυτο... Διαβασα ολοκληρο τον οδηγο αλλα δεν βρηκα πουθενα να προτινει καποια rom γιαυτο σε παρακαλω στειλε μου ενα συνδεσμο με την rom που μου προτινεις μεσα απο το forum.

Ευχαριστω!
      Φίλε Μπάμπη , έχεις καταφέρει να μπερδευτείς και έχεις μπερδέψει και όλους όσους καλοπροαίρετα θέλουν να σε βοηθήσουν .
      Βάλε πρώτα την Ρομ όπως σου είπε ο φίλος @ Caeser , και μετά αν έχεις προβλήματα , διάβασε λιγάκι προηγούμενα ποστς σε
      αυτό το νήμα γιατί τα περισσότερα από αυτά που αναφέρεις έχουν χιλιοαπαντηθεί .
    • Ο/H babis3001 έγραψε:

To redminote 2 prime ποιανει antutu 32000 ειναι φυσιολογικο?, τι φτεει?
      Πως θα βγάλετε μεγάλο Score στα μετροπρογράματα σαν το ANTUTU
    • Αγαπητε GR_Macedon το εχω διαβασει το συγκεκριμενο thread το θεμα ειναι οτι αυτη δεν ειναι η πραγματικη αποδοση του τηλεφονου δηλαδει αμα ειναι να κανω ολα αυτα για να πετυχο υψηλο benchmark δεν αξιζει.. Θελω ενα υψηλο Benchmark σε κανονηκες συνθηκες.. και ρωταω ποσο περιπου κιμενετε ενα benchmark antutu για το xiaomi redminote 2 prime
    • Διαφήμιση
    • κατεβασες για τα 64bit;;;
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • @babis3001
      Στο παρακάτω λινκ θα σου απαντηθούν οι περισσότερες απορίες που έχεις για το Redmi Note 2/Prime και θα βρεις και λινκ για Ρομ και οδηγούς.

XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone
      :thumbup:
    • Ο/H babis3001 έγραψε:

Αγαπητε GR_Macedon το εχω διαβασει το συγκεκριμενο thread το θεμα ειναι οτι αυτη δεν ειναι η πραγματικη αποδοση του τηλεφονου δηλαδει αμα ειναι να κανω ολα αυτα για να πετυχο υψηλο benchmark δεν αξιζει.. Θελω ενα υψηλο Benchmark σε κανονηκες συνθηκες.. και ρωταω ποσο περιπου κιμενετε ενα benchmark antutu για το xiaomi redminote 2 prime
      Για να πετύχεις υψηλό Benchmark πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό που σου έδωσε ο GR_Macedon.
      Σε καθημερινές συνθήκες, τα scores του Benchmerk μοιάζουν "διαστημικά". Δεν μπορείς να πετύχεις υψηλά scores σε καθημερινές συνθήκες, όπως δεν μπορείς να πετύχεις με το αυτοκίνητό σου την τιμή που δίνει ο κατασκευαστής για τα 0-100χιμ, όταν μέσα στο αυτοκίνητο έχεις την πεθερά, την σύζυγο, τα δύο παιδιά, με προτ-μπαγκάζ γεμάτο, με σκάρα στην οροφή και το ...καναρίνι που προσθέτει βάρος! :D :lol:
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H babis3001 έγραψε:

Αγαπητε GR_Macedon το εχω διαβασει το συγκεκριμενο thread το θεμα ειναι οτι αυτη δεν ειναι η πραγματικη αποδοση του τηλεφονου δηλαδει αμα ειναι να κανω ολα αυτα για να πετυχο υψηλο benchmark δεν αξιζει.. Θελω ενα υψηλο Benchmark σε κανονηκες συνθηκες.. και ρωταω ποσο περιπου κιμενετε ενα benchmark antutu για το xiaomi redminote 2 prime
      Για να πετύχεις υψηλό Benchmark πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό που σου έδωσε ο GR_Macedon.Σε καθημερινές συνθήκες, τα scores του Benchmerk μοιάζουν "διαστημικά". Δεν μπορείς να πετύχεις υψηλά scores σε καθημερινές συνθήκες, όπως δεν μπορείς να πετύχεις με το αυτοκίνητό σου την τιμή που δίνει ο κατασκευαστής για τα 0-100χιμ, όταν μέσα στο αυτοκίνητο έχεις την πεθερά, την σύζυγο, τα δύο παιδιά, με προτ-μπαγκάζ γεμάτο, με σκάρα στην οροφή και το ...καναρίνι που προσθέτει βάρος! :D :lol:
      :P Σωστο και αυτο, ομως γιατι δεν μου λες μια τιμη του δικου σου Xiaomi_Redmi_Note_2 Prime σε κανονικες συνθηκες και χωρις να ακουλουθησεις τον οδηγο
    • Διαφήμιση
    • Ο/H babis3001 έγραψε:

Σωστο και αυτο, ομως γιατι δεν μου λες μια τιμη του δικου σου Xiaomi_Redmi_Note_2 Prime σε κανονικες συνθηκες και χωρις να ακουλουθησεις τον οδηγο
      Επειδή δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης... Αν σου πω ένα νούμερο, θα το βγάλω απο το μυαλό μου... κατά προσέγγιση και όχι επειδή ξέρω έχοντας κάποιο μέτρο σύγκρισης.
      Τα Benchmarks δεν μετριούνται με την ..."πεθερά μες τ'αμάξι"". Δηλαδή εξαρτάται στην καθημερινή χρήση τι έχεις βάλει να τρέχει στη συσκευή... Εγω, πχ. έχω 145 εφαρμογές εκ των οποίων οι 8 τρέχουν στην αυτόματη έναρξη και γουστάρω να έχω πάντα την οθόνη στο 100% της custom φωτεινότητας... Πως μπορείς να με συγκρίνεις με κάποιον άλλο χρήστη που τρέχει 15 εφαρμογές, με καμμιά στην αυτόματη έναρξη και με την οθόνη στο 50% και στο "αυτόματο"? Θεωρείς ότι είναι συγκρίσιμες οι παραπάνω συνθήκες?
      Ενω, ακολουθώντας τον οδηγό που σου έδωσε ο GR-Macedon, πάνω-κάτω οι συνθήκες είναι ίδιες και απο εκεί μετά παίζει ρόλο η ρομ που φοράς και μερικές ακομά μικρές λεπτομέρειες...
      Πάντως για να σου χαλαρώσω την περιέργεια, με 39% μπαταρία, με πολύ ζεστή (απο τη εντατική χρήση του GPS) συσκευή, με ανοιχτό το Hotspot που δίνει Internet στο laptop, και με όλες αυτές τις παραπάνω καθημερινές και "σκληρές" συνθήκες πριν απο 5 λεπτά πήρα αυτό απο κάτω:
      (που είναι 5.500 μονάδες ΚΑΤΩ απότο απόλυτο προσωπικό ρεκόρ μου!)