Καλησπερα παιδια μολις μου ηρθε το xiami redmi note 2 θελω να σας ρωτησω εαν μπορω να βαλω κουμπακι για menu εφαρμογων επειδη δεν εχει καθολου.
Ευχαριστω!
Ευχαριστω!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούMiui...miui... miui...miui...Ο/H geobas έγραψε:
Φαντάζομαι πως εννοεί το εικονίδιο που έχουν , ας πούμε τα Samsung , και σου ανοίγει όλες τις εφαρμογές του κινητού για να επιλέξεις
ποιες θα βγάλεις στις οθόνες εργασίας
Ο/H Filthy έγραψε:
Μπορείς να βαλεις κουμπί για να μπαινεις σε μενου οπως τα κλασικά android τηλέφωνα βάζοντας εναν launcher απο το play store αλλά το πιο πιθανό είναι να μην λειτουργούν κάποιες εφαρμογές της Xiaomi που είναι συνδεδεμένες με τον δικό της launcher. Με ένα search στο playstore θα βρεις πολλες επιλογες απλα δοκιμασε να δεις ποια απ ολες σε βολεύει
Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H babis3001 έγραψε:
Ευχαριστω παρα πολυ για της ευχες σας και της γρηγορες απαντησεις σας. Θα ηθελα να ρωτησω κατι ακομα (συγνωμη αμα κατανταω εκνευριστικος). Διαβασα οτι το συγκεκριμενο κινητο εχει και υπεριθρες για να ελενχεις καποιες συσκευες, αλλα δεν μπορω να βρω που βρισκονται στο κινητο μου, στο lockscreen οταν το κανο slide δεξια δεν μου ανοιγει κατι (εχω δει σε βιντεακια στο youtube οτι μπενεις απο εκει) γενικα δεν εχει τιποτα με slide δεξια ενω με slide αριστερα εχει την καμερα κανονικα(Mi remote λεγεται το feature νομιζω). Κατι ακομα, υπαρχει καποια stable rom απο το forum για το xiaomi redmi note 2 που να το κανει 100% ελληνικα γιατι ειναι μισα ελληνικα μισα αγγλικα και δεν μου αρεσει.
Ευχαριστω.
Συγνωμη για τα ορθογραφικα μου λαθοι ειναι απο την δυσλεξια μου.