Διαφήμιση

Μηνύματα ...........

• Μηνύματα ...........

Ανοίγω το Gmail μου για να διαβάσω τα mail μου , και είναι γεμάτο με διαφημιστικά email και ένα σωρό αηδίες . Πως μπορώ να αποτρέψω να μην έρχονται
      τα "κοινωνικά" και οι "προσφορές"
    • μπορείς να δημιουργήσεις κανόνες και να ορίσεις να πηγαίνουν κατευθείαν σε φακέλους όλα αυτά τα μηνύματα, έτσι δεν θα τα βλέπεις στα εισερχόμενα.
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

μπορείς να δημιουργήσεις κανόνες και να ορίσεις να πηγαίνουν κατευθείαν σε φακέλους όλα αυτά τα μηνύματα, έτσι δεν θα τα βλέπεις στα εισερχόμενα.
      Το πρόβλημα είναι , πως δημιουργούνται αυτοί οι κανόνες γιατί δεν έχω βρει κάτι .
      Από την άλλη μεριά , το να πηγαίνουν κατευθείαν σε φακέλους , αυτό δεν συνεπάγεται κατανάλωση χώρου με άχρηστα .
    • Διαφήμιση
    • Θετική απάντηση

Ο/H geobas έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

μπορείς να δημιουργήσεις κανόνες και να ορίσεις να πηγαίνουν κατευθείαν σε φακέλους όλα αυτά τα μηνύματα, έτσι δεν θα τα βλέπεις στα εισερχόμενα.
      Το πρόβλημα είναι , πως δημιουργούνται αυτοί οι κανόνες γιατί δεν έχω βρει κάτι .Από την άλλη μεριά , το να πηγαίνουν κατευθείαν σε φακέλους , αυτό δεν συνεπάγεται κατανάλωση χώρου με άχρηστα .
      Οι κανόνες θα πρέπει να γίνουν με τον browser στη σελίδα του gmail.
      Πας ρυθμίσεις---->

μετά φίλτρα και αποκλεισμένες διευθύνσεις --->

Δημιουργία νέου φίλτρου --->

Και εκεί ορίζεις τα κριτήρια του φίλτρου

πχ Από: [email protected]
      και πατάς το "Δημιουργία φίλτρου με αυτήν την αναζήτηση" --->

επιλέγεις τα φίλτρα (με το παράλειψη εισερχομένων (αρχειοθέτηση) δεν θα στο βγάζει στα εισερχόμενα οπότε δεν θα το λαμβάνεις στο κινητό) και πατάς "Δημιουργία φίλτρου"

Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις για όλα τα μηνύματα που δεν θέλεις να λαμβάνεις απλά να τα βλέπεις όταν εσύ θέλεις μέσα από τον browser mail του gmail
      Φυσικά από τον browser θα μπορείς να κάνεις διαγραφή όλων αυτών των μηνυμάτων κατά καιρούς.
      Έτσι όμως υπάρχει κίνδυνος να χάνεις προσφορές που τυχών σε ενδιαφέρουν.

Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην Bodai ()
      Αιτία: Ολοκληρωμένη απάντηση

• Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H geobas έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Το πρόβλημα είναι , πως δημιουργούνται αυτοί οι κανόνες γιατί δεν έχω βρει κάτι .Από την άλλη μεριά , το να πηγαίνουν κατευθείαν σε φακέλους , αυτό δεν συνεπάγεται κατανάλωση χώρου με άχρηστα .
      Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις για όλα τα μηνύματα που δεν θέλεις να λαμβάνεις απλά να τα βλέπεις όταν εσύ θέλεις μέσα από τον browser mail του gmail
      Φυσικά από τον browser θα μπορείς να κάνεις διαγραφή όλων αυτών των μηνυμάτων κατά καιρούς.
      Έτσι όμως υπάρχει κίνδυνος να χάνεις προσφορές που τυχών σε ενδιαφέρουν.
      Ευχαριστώ για την πληροφορία και τον κόπο σου , αλλά ψάχνοντας βρήκα , από τον browser πάντα στη σελίδα του gmail χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη επέμβαση για
      κάθε ανεπιθύμητο . Απλά
      Το γραναζάκι / Ρυθμίσεις / Εισερχόμενα ... και ξετικάρεις τα Κοινωνικά και Προσφορές