Έχει δοκιμάσει κανείς να ακούσει τις ηχογραφημένες συνομιλίες από το κινητό? Λες και ακούγεται από το υπερπέραν....απαίσια ακουστική απ το ηχείο! Είχα πριν το meizu mx4 και ήταν απλά τέλεια η ποιότητα. Κρίμα.... Μήπως ξέρει κανείς πως και αν διορθώνεται?
Ήχος ηχογράφησης κλήσης.
-
-
Ο/H damierom έγραψε:
Έχει δοκιμάσει κανείς να ακούσει τις ηχογραφημένες συνομιλίες από το κινητό? Λες και ακούγεται από το υπερπέραν....απαίσια ακουστική απ το ηχείο! Είχα πριν το meizu mx4 και ήταν απλά τέλεια η ποιότητα. Κρίμα.... Μήπως ξέρει κανείς πως και αν διορθώνεται?
Εχω λοιπόν μια κακιά συνήθεια , όταν κάποιος αναφέρει κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει , να ελέγχω το κινητό μου , αν έχω και εγώ
το συγκεκριμένο θέμα . Σε διαβεβαιώ ότι μέχρι τώρα (ειδικά με την τελευταία Ρομ) , χωρίς να έχω κάνει ευχέλαιο, το κινητό μου (Redmi Note 2)
δεν παρουσιάζει κανένα από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί .
Για το θέμα σου , δοκίμασα ηχογράφηση , έβαλα τη συμβία και με πήρε με το κινητό της απ' το σαλόνι , και παίζοντάς το διαπιστώνω ότι ακούγεται μια
χαρά χωρίς echo και τα συναφή . Eνα Wipe Dalvik Cache και Cache μήπως είναι ενδεδειγμένο . Λεω ... -
Ο/H geobas έγραψε:
Ο/H damierom έγραψε:
το συγκεκριμένο θέμα . Σε διαβεβαιώ ότι μέχρι τώρα (ειδικά με την τελευταία Ρομ) , χωρίς να έχω κάνει ευχέλαιο, το κινητό μου (Redmi Note 2)
δεν παρουσιάζει κανένα από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί .
Για το θέμα σου , δοκίμασα ηχογράφηση , έβαλα τη συμβία και με πήρε με το κινητό της απ' το σαλόνι , και παίζοντάς το διαπιστώνω ότι ακούγεται μια
χαρά χωρίς echo και τα συναφή . Eνα Wipe Dalvik Cache και Cache μήπως είναι ενδεδειγμένο . Λεω ...
-
Hardware ? Το απεύχομαι .
-
Μπορεί κάποιος άλλος φίλος - κάτοχος του Redmi Note 2 να επιβεβαιώσει το πρόβλημα?
Ο @caeser που χρησιμοποιεί κατα κόρον αυτη την εφαρμογη κατα κόρο δεν επιβεβαιώνει το πρόβλημα..Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai ().
-
-
Απο το μενου κλήσης..
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
πως κάνουμε ηχογράφηση ?
Πατάς το εικονίδιο Τηλέφωνο
Πάνω δεξιά πατάς τις τρεις τελίτσες .
Settings -> Call recording
Call recording notification and Record call automatically
Θα σου βγάλει ένα Notification όταν τελειώσεις , το πατάς και ακούς τη συνομιλία . -
Ο/H NasDriver έγραψε:
πως κάνουμε ηχογράφηση ?
Έκανα μία δοκιμή από το σταθερό μου:
ομιλία = μόνο η δική μου από το κινητό
Αναπαραγωγή
Από το κινητό
ήχος = 50%
στο 50% δεν ακουγόταν καλά, όντως ήταν λες και ερχόταν από το υπερπέραν
Αναπαραγωγή
Από το κινητό
ήχος = 100%
στο 100% ακουγόταν καλά, καμία σχέση με πριν
Αναπαραγωγή
Στον υπολογιστή
ήχος = 20%-60%
ηχεία = απλά-βασικά
ένταση = κάτω από τη μέση
vlc = ήχος από 50-100%
όλα καλά
Βάζω και το MP3 Redmi Note 2 record test.zip
Αυτά -
Ο/H NasDriver έγραψε:
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
-
Ειναι λυση δηλαδη να κουφαθω απ την υψηλη ενταση για να ακουσω μια συνομιλια; Καποιος μου ειπε πριν λιγο οτι η xiaomi χρησιμοποιει χαμηλη κωδικοποιηση σε σχεση με τη meizu γι αυτο και η κακη ποιοτητα....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0